Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

Dostałam ataku astmy.Łzy mi popłynęły po policzkach,nie mogłam chwycić oddechu tylko kaszlałam tak jakby mi coś utknęło w oskrzelach.Kilka lat miałam spokój i znów.Teraz mam lęki,że się powtórzy.Boję się palić,siedzieć bo to się zdarzyło w pozycji siedzącej.Było duszno w pokoju i miałam suczkę na kolanach a mam alergię na sierść do tego mam ten kaszel od świąt taki męczący.Lekarz aż się prosi,ale jak ja tam dojadę jak u mnie drogi boczne są nie do przejścia a to aż 4 km.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, wystarczy jeden wziewny doraźnie na ataki, to nie jakaś trudna sprawa. A przy ataku dwa machy i jak młody Bóg!

Nie bagatelizuj! Nie umrzesz, a będziesz się męczyć, po co Ci to? Mało masz dolegliwości, na które nie ma lekarstwa?

dokładnie, omeena dobrze mówi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazywam się niewarto, omeeena, :? jak ten kaszel minie to powinno być w porządku a na kaszel kupię sobie we wtorek flegaminę w tabletkach podobno nie jest droga i będzie git.naprawdę nie czuję się na siłach prosić kogoś by mnie podwiózł do lekarza kiedy to nie jest ostateczność tzn. jeszcze nie umieram,a jak poprawią się drogi podjadę rowerkiem i zrobię sobie przegląd na wiosnę i z kolanem i z astmą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałam ataku astmy.Łzy mi popłynęły po policzkach,nie mogłam chwycić oddechu tylko kaszlałam tak jakby mi coś utknęło w oskrzelach.Kilka lat miałam spokój i znów.Teraz mam lęki,że się powtórzy.Boję się palić,siedzieć bo to się zdarzyło w pozycji siedzącej.Było duszno w pokoju i miałam suczkę na kolanach a mam alergię na sierść do tego mam ten kaszel od świąt taki męczący.Lekarz aż się prosi,ale jak ja tam dojadę jak u mnie drogi boczne są nie do przejścia a to aż 4 km.

...?

-- 08 kwi 2013, 12:24 --

fozzie, prawda???!!! :great::P:yeah:

-- 08 kwi 2013, 12:25 --

Wstałam, a właściwie obudził mnie mój spragniony mąż :D Seks i pojechał po nowiuteńkie prawo jazdy :)

to się nazywa dobrze zaczęty tydzień :D

no tak, po prawko nie jeździ się w końcu co tydzień...;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi