Skocz do zawartości
Nerwica.com

zaburzenia osobowości (cz.II)

Gość paradoksy

Rekomendowane odpowiedzi

New-Tenuis, też mam okresy, których w ogóle nie pamiętam. Najgorsze jest kilka miesięcy po śmierci mojej mamy. W ogóle nie umiem sobie ich przypomnieć. Nie tylko z powodu szoku, ale też właśnie przez nadużywanie leków. Byłam bez przerwy albo na lekach albo na alkoholu :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

specjal jak zwykle pieprzy od rzeczy.. :?

New-Tenuis, też mam okresy, których w ogóle nie pamiętam. Najgorsze jest kilka miesięcy po śmierci mojej mamy. W ogóle nie umiem sobie ich przypomnieć. Nie tylko z powodu szoku, ale też właśnie przez nadużywanie leków. Byłam bez przerwy albo na lekach albo na alkoholu :?

mam podobnie. po śmierci Mamy od maja do lutego czarna dziura. pierwszy miesiąc spędzony na l4 i spaniu. nic nie pamiętam.

za to tamten okres - oczekiwania, nadziei... pamiętam doskonale.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziewczyny poradźcie mi coś ; )

Podczas pobytu w szpitalu, poznałem wspaniałego człowieka. Chłopaka dla mnie idealnego. Był studentem na IV roku medycyny, odbywal na naszym oddziale jakis staż. Kilka dni rozmawialismy dużo o biologi, medycynie, lekach. Czulem że coś iskrzy. Kiedy kończył staż, żegnając się z nim wsnunałem mu do dłoni liścik z moim numerem. Nie musiałem długo czekać na znak od niego. Po godzinie napisał, że to jest jego numer. Niestety po dwóch dniach wyznał, że ma chłopaka i dobrze by bylo abyśmy zakończyli nasz kontakt. Strasznie przeżywałem te chwile, to wyznanie. Jednak po kilku dniach znow odezwał się, znów nawiązaliśmy kontakt i wyznał mi, że "zakochał się we mnie jak szaleniec, zupełnie absurdalnie". Kolejnego dnia napisal, że porzucił chłopaka. Byłem w niebo wzięty, cieszylem się, lecz nie potrwało to zbyt długo. Dostałem wiadomość, że wrócił do faceta, może z miłości a może z przyzwyczajenia. Znowu popadłem w dołek. Wróciły mi zachowania związane z autodestrukcją tzn. prowokowanie wymiotow. Ustaliliśmy że zerwiemy kontakt lecz nie udaje się nam to. Albo ja zaczynam pisać, albo on. Wczoraj pisaliśmy na gadu i czulem ze znow coś iskrzy. Pisał, ze chciałby abym mu się przyśnil, że go uwiodłem, że jestem facetem idealnym. Powiedzcie mi - co ja mam zrobić ? Walczyć ? Odpuścić ? Najgorsze jest to ze go kocham, ale on jest ze swoim facetem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam podobnie. po śmierci Mamy od maja do lutego czarna dziura. pierwszy miesiąc spędzony na l4 i spaniu. nic nie pamiętam.

paradoksy,współczuje śmierci mamy,zmarła rok temu w maju? :?: buziaki

JAK TAM DZIONEK MIJA KOCHANI :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

milano3, o szczęście i miłość trzeba walczyć....

dokładnie Korba.JesteśMY PANAMI SWOJEGO LOSU,też mi to kumpele przypomniały ostatnio jak biadoliłam nad swoim marnym losem...to od nas zalezeć bedzie nasze własne szcęscie tak naprawdę i Los jest w Naszych rękach...nie zawsze zależny od nas w 100% a raczej rzadko ale TO SIŁA NASZA WEWNĘTRZNA,SIŁA DUCHA SIE LICZY

ale wywód,zadne odkrycie...a tak często o tym zapominami,...ja bardzo rzadko potrafię kierować swoim życiem tak naprawdę

....a SZCZĘŚLIWA BYWAM...i miewam te stany UWIELBIAM JE KOCHAM ...żyć mimo wszystko :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak dziewczyny, macie racje "już teraz wiem, wszystko trwa dopóki sam tego chcesz. Wszystko trwa, sam dobrze wiesz, że upadamy wtedy gdy, nasze życie przestaje być codziennym zdumieniem.

Tylko mimo wszystko jestem świadom, że swoimi działaniami, mogę kogoś zniszczyć (jego aktualnego chłopaka). Wierzę w to, że on coś do mnie czuje choć nazwał mnie osobą w stylu femme fatale. Ale będę o Niego walczyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

specjal, a co mają do tego homoseksualiści?

jak chłopak odbija dziewczynę to jest ok, a jak chłopak chłopaka to już nie? :o

-- 02 kwi 2011, 18:26 --

paradoksy,współczuje śmierci mamy,zmarła rok temu w maju? :?: buziaki

2 lata temu w marcu.

źle napisałam. od marca do lutego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dajesz radę żyć w tym kraju, jako bi? Ludzie o tym wiedzą? Nie wygląda z tego co piszesz, żebyś się ukrywał, nie gnębią cię, jeśli tak, to nie przejmujesz się tym?

Ja też jestem bi. Dużo ludzi jest. Ale się z tym raczej ukrywam. Bardzo podziwiam Radka i to, że nie boi się mówić wprost kim jest. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale chyba po prostu brakuje mi "życia"
Też tak mam, moje życie staje się coraz bardziej minimalistyczne, nie mam już planów, nie szukam towarzystwa, mam bardzo niewiele potrzeb. Chciałbym, żeby mój dawny entuzjazm, radość i chęć przeżywania czegoś nowego wróciły, teraz jest tak pusto, monotonnie, a jednocześnie nie mogę z niczym nadążyć jeśli już się za to zabiorę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam z kim pogadać bo z mamą się nie dogaduje,wystarczy 5 min i albo się na nią wkurzę,albo mnie boleśnie zrani.

Z bratem mogę tylko pogadać o psiakach bo na inny temat wyzywa mnie,że jestem głupia

Teraz chciałam obejrzeć coś w telewizji to podpity brat gada całe wykłady i najlepiej go słuchać i przytakiwać bo inaczej się wścieka a mama denerwująca jak zwykle

Poryczałam się bo nie chcę siedzieć cały dzień sama w swoim pokoju

-- 02 kwi 2011, 20:35 --

kurwa,teraz wszystko ze mnie wyłazi,nie chcę tak się czuć,nie chcę tak żyć

a to podobne mój najlepszy zestaw leków i on zostanie,mam z takim samopoczuciem zostać,nie godzę się,ale co mam powiedzieć lekarce:jestem pogodna,aktywna więc co mi kurwa przeszkadza poczuć się dobrze,nie potrafię tego nazwać co we mnie siedzi w środku,przez co czuję się źle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi