Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co Wam dziś sprawiło radość?

Konrad!

Rekomendowane odpowiedzi

19 godzin temu, z o.o. napisał:

Nie nie, chodzę na treningi u mnie w mieście. Na razie byłam na dwóch, ale szybko się uczę. Polecam, bo jest to coś w rodzaju sztuk walki dla osób starszych albo z kontuzjami (jak ja).

dzisiaj sprawiły mi radość słowa terapeutki, że mam talent plastyczny, co nie do końca jest prawda, ale w jej oczach tak to właśnie wygląda

Fajnie masz 🙂 U mnie w mieście zaczynają dopiero we wrześniu i to kosztuje jakoś 100 zł za miesiąc, nie mam na to kasy... Więc jadę tylko z youtube'a. Ale ogarnęłam podstawy, ogólnie to uwielbiam, niesamowitą przyjemność mi to sprawia.

Dzisiaj radość mi sprawia perspektywa pójścia na spacer z partnerem, idziemy wieczorem 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo rzadko odczuwam przyjemność, a radości już od wielu lat nie czułem. Dzisiaj odrobinę poprawiła mi humor muzyka. Ostatnio zbyt często słuchałem ponurych klimatów, dzisiaj puściłem sobie żywszą i weselszą muzykę i nawet poruszałem się w jej rytm trochę. Taki highlight dnia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, antylopa napisał:

Ja też tu jestem i mam władzę nad Tobą.

Więc się ogarnij bo dostaniesz bana

Nadużywanie władzy. Czuje się poza tym inwigilowana. Może posada w rządzie  ? 🙂

2 godziny temu, antylopa napisał:

No bo nie dość, że jest unieruchomiona i przepływ krwi jest słabszy, to jeszcze wdycha  dziadostwo. 

I weź tu człowieku wyjedź z domu i zostaw dzieci w domu  

Nie wdycha nic! Poza tym przypominam że każdy ma skończone 18 lat!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie prawie cały dzień był ok 🙂 siedziałem do późna w nocy, ale mogłem dzisiaj odespać, padało do popołudnia, ale jakoś ta pogoda mnie pozytywnie nastrajała sama z siebie, wieczorem wybrałem się na rolki żeby trochę odreagować i zacząłem robić customowe słuchawki. Wieczorem ściągnąłem sobie kilka nowych albumów i wsio gra :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

50 minut temu, Aurora88 napisał:

Jakich klientów? Czym się w sumie zajmujesz? 🙂

edukacja młodych czarodziejów i czarownic ;) czyli pokazanie że nauki matematyczno-przyrodnicze są miłe, przydatne i całkiem łatwe. de facto daję korki na całej drodze edukacji i dalej- są ludzie którzy po zakończeniu szkoły nadal chcą mieć zajęcia ! to jest akurat dziwne :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poszłam pobiegać... organizm pamiętał, jak to robić i od razu dostosował oddech do tempa... ponadto otworzyli dla biegaczy bieżnię tartanową wokół stadionu w moim mieście. Czekałam na nią latami, no i jest 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi