Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

*Wiola*

Rekomendowane odpowiedzi

"Argumentacja" mojej matki: nie idź do lekarza, bo jeśli powiesz, że masz X, to cię wyśmieją. Ja znam takich. Jprd

Trochę zjadłem nieświadom, myślałem, że tak ma być - ale sorka, pływające kręgosłupy.

Takie rzeczy mnie przerażają. Podobnie scena z jakiegoś serialu, gdzie koleś zjadał surowy świński ryj. :-|

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też mam te durne filmiki. Serio, filmik co dwa posty to gruba przesada :?

Hm, ja mam Operę i najnowszą wersję AdBlocka Plus i te filmiki wyświetlają mi się tylko gdy jestem niezalogowany (na nowej skórce), a gdy jestem zalogowany (korzystam ze starej skórki) reklam nie ma wcale. Wniosek płynie z tego taki, że AdBlock nie ma tu nic do rzeczy, a na starej skórce te reklamy po prostu nie banglają ze względu na pewne ograniczenia techniczne. Pozostaje popróbować z innymi listami/filtrami do AdBlocka+ ewentualnie dołożyć NoScript albo w razie fiaska przełączyć się na starą skórkę w ustawieniach forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eh, nawet nie wiem od czego zacząć :?

To pewnie nic nowego, że wkurza mnie ten cały świat, w którym się czuję jak niepasujący puzzel.

Serdecznie nim rzygam.

Dobija mnie oszołomstwo i ciemnogród (pewnie według owych oszołomów jest odwrotnie)

Kiedy owi osobnicy zdawali się być odlegli, to jeszcze dało się jakoś żyć ale jak się dowiedziałam, że dzielę dach z taką osobą, to moje rozgoryczenie sięgnęło dna.

Wkurwia mnie cały schemat, role społeczne, łańcuch pokarmowy... Ale chyba najbardziej to, ze zostałam bezwolnie rzucona w ten makabryczny wir.

No i jakby można było nie wspomnieć, że wkurza mnie, że moje poczucie beznadziei jest na tyle silne, że wróciłam na forum dla czubków, co jedynie potęguję jeszcze bardziej ową beznadziejność :?

Chyba powinnam zacząć coś jarać, żeby chociaż w namiastce umilić sobie życie :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wkurza mnie fakt, że przez traktowanie ludzi jak zwierzęta w mojej byłej pracy zmieniła się moja psychika, pojawiło się takie przyzwyczajenie stresu przy przełożonych i moim marzeniem było znaleźć dobrą pracę. znalazłem pracę świetną, ale straciłem ją przez ową zrytą psychikę, bo jakiś lęk przy szefie mi się pojawiał mimo że był to bardzo sympatyczny i luźny człowiek(zupełnie odwrotnie niż w poprzedniej pracy). no i niestety jak byli klienci a on ze mną siedział to ja się zachował jak typowa osoba z fobią, a jak go nie było to już było w sumie ok... byłoby świetnie bo po kilku dniach miałem zostać już całkowicie sam, ale niestety, brak mi słów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mark123, trzeba popracować nad tym. Najlepiej ze specjalistą.

Miałem problem z dystansem do spraw z dzieciństwa, ale mi bardzo pomogła psychoterapia...

W aspekcie braku dystansu do rodziców, specjaliści pracują tylko z tymi, którzy mieli traumy (u tych, co nie mieli traum, praca byłaby trudniejsza, bo nie są znane przyczyny i specjalistom się chyba po prostu nie chce myśleć). Terapeutka, do której chodziłem mi powiedziała, że nie można nic zrobić z moimi emocjami wobec ojca, bo nie mam traum (czyli według specjalistki jestem do końca życia skazany na paniczny lęk przed ojcem i na nienawiść i złość do niego).

I po tym, co mi specjalistka powiedziała, jeszcze bardziej zazdroszczę tym, co mieli trudne dzieciństwo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wkurza mnie bóg. Nie wiem jak się nazywa taka jednostka chorobowa ale ja chronicznie nienawidzę tego skurwiałego zjebanego pizdolca i szmaty kurwy w dupe jebanej co zwą go bogiem. Syna kurwy i legionisty równie mocno. Jak widzę ojca i syna patusów szarpiących się o resztkę wódki to dopowiadam sobie w myślach "stworzeni na podobieństwo pana" :D Dzisiaj musiałem 3 razy (słownie: trzy) brać prysznic bo tej dziwce wszetecznej coś odjebało i zrobił chyba ze 40 stopni na pomorzu. Oprócz tego i kompulsywnego trzepania jestem całkiem normalny ale w takich sytuacjach budzi się we mnie jebana bestia. Mam poglądy w zasadzie prawicowe (poza aborcją i eutanazją) ale kocham komuszków za to co robili z klechostwem <3 Wszystkie miejsca trzepania :D sobie do wielkiego cwelucha powinny zostać z urzędu zaorane!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi