Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

linka

Rekomendowane odpowiedzi

jeśli robicie coś co daje wam szczęście nie pozwólcie nikomu tego zniszczyć,nie słuchajcie innych tylko róbcie to co kochacie

Całkowicie się zgadzam! :great:

"Życie jest za krótkie, żeby się nad sobą użalać. Zajmij się życiem albo zajmij się umieraniem..."

Regina Brett, Bóg nigdy nie mruga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Upały po których człowiek ma wypieki jakby go słońce oparzyło. Smierdzący/spoceni ludzie w tramwajach :roll:

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja szefowa i jej zasrany braciszek, który nie przychodzi do pracy bo mu wolno a ja musze zapieprzać jak bury osioł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mówiłam, że chce żyć bez Ciebie: Nie chciałam!

Mówiłam, że Cie nie kocham: Kochałam!

Mówiłam, że dam sobie rady: Nie dałam!

Mówiłam, że zapomnę: Kłamałam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeśli robicie coś co daje wam szczęście nie pozwólcie nikomu tego zniszczyć,nie słuchajcie innych tylko róbcie to co kochacie

Człowiek powinien robić przede wszystkim to, czego nie lubi robić. Jeśli robi się to, co się lubi, to potem można przypłacić to poważnymi konsekwencjami. Najważniejsze, to psychicznie czuć się źle ze sobą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powinien powstać wątek 'przeraża, coraz bardziej przeraża mnie'...życie mi umyka, a właściwie to, co by mogło z niego ewentualnie kiedyś jeszcze być. wychodzenie z domu mija się z celem, w końcu przestanę próbować, heh.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powinien powstać wątek 'przeraża, coraz bardziej przeraża mnie'...życie mi umyka, a właściwie to, co by mogło z niego ewentualnie kiedyś jeszcze być. wychodzenie z domu mija się z celem, w końcu przestanę próbować, heh.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi