Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

*Wiola*

Rekomendowane odpowiedzi

ja nawet karty rowerowej nie mam a pójście na prawo jazdy odwlekam w nieskończoność zresztą nie wiem czy prawie 40-latek byłby wstanie się tego nauczyć.

Oj Ty dziadku nasz forumowy :mrgreen: Byś musiał zobaczyć 80-latków całkiem nieźle radzących sobie za kółkiem ;) Pewnie powiesz, że mają wprawę ... OK, ale refleks już nie ten, a jakoś dają radę. A że czasami spowalniają ruch ... cóż, trzeba być wyrozumiałym ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jetodik, nie mówię, że osrodki egzaminacyjne w ogóle kasy z tego nie mają ale nieformalnie więcej wpływów z niezdwalości egzaminów mają instruktorzy aniżeli same ośrodki egzaminacyjne.

No dobrze, to może Twoim znajomi nie uprawiają takich praktyk, przecież nie napisałam, że wszyscy.

A co ma do tego mój fb?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najbardziej to ośrodkom egzaminacyjnym na tym zależy,

Ośrodkom samym w sobie nie koniecznie - bardziej samym egzaminatorom. Często jest tak, że właściciele OSK dobrze znają się z egzaminatorami i niejednokrotnie dzielą się pieniędzmi z dodatkowych jazd wykupionych przez kursantów po nie zdanym egzaminie.

Czyli sama widzisz, że to jak wygląda sytuacja ( w zasadzie w każdym aspekcie życia ) zależy od ludzi, ich uczciwości, podejścia do innych ... ciągle powtarzam, że to w ludziach tkwi najwięcej problemów, bo to ludzie ustanawiają przepisy, ludzie je w różny sposób interpretują i ludzie także je egzekwują. Jak dla mnie to przede wszystkim do zmiany jest mentalność Polaków ;)

Co do instruktorów, to ja rzeczywiście miałam zaj.bistego gościa i zdaję sobie sprawę, że takich to ze świecą szukać. Mnie wziął do Żywca już na 5 godz. :mrgreen: Swoją drogą to szybko żeście obrócili w 2 godz. z Kato do Wisły i z powrotem :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

blah!, nie wierze, ze instruktorzy zarabiajacy kilkanascie zlotych na godzine jazdy a po 3 niezdanych kursant musi ich dokupic tylko 5, przy czym zdawalnosc im leci, zarabiaja wiecej na oblewaniu ich kursantow, niz osrodki ktore biorą dobrze ponad 100 za egzamin z czego koszty egzaminu to tam nie wiem ile ich wynosi.

a o fb tak spytałem bez zwiazku bo przypuszczam, ze masz duzo znajomych :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi