Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

*Wiola*

Rekomendowane odpowiedzi

bei, ja byłam niestety zmuszona.Pamiętam że jak się przyjmowaliśmy było nas trzech jak tych dwóch usłyszało jaka stawka to sobie do domu poszli ;D.To już było 5 lat temu,miałam 16 lat,trudno w takim wieku znaleźć coś porządnego.Roznosiłam po domach.Jak było np.osiedle bloków 10 piętorwych to ładnie zarobiłam też wyszło tak z 50-60 na dzień.Gorzej jak w takim bloku była zepsuta winda,a my musieliśmy ludziom to na wycieraczki i do skrzynek wsadzać na dodatek chodzili i nas sprawdzali.Na 4 piętrze brakowało tchu a na 7 człowiek miał wniebowstąpienie :D.No pewnie że wyrzucaliśmy,ale to tylo po to żeby mieć lżej w plecaku,bo wszystko musieliśmy zapisywać w zeszycie i liczyć pod koniec dnia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Absinthe, ej, znam takie jaja, ulotkowałam też mając 17 lat i w jednej firmie właśnie było bardzo podobnie, stawki za ulotkę, zeszyty i kontrolowanie... Ja miałam "większe szczęście", bo rozdawałam za 4zł/h :P Też małe pieniądze, zwłaszcza że dojeżdżałam do innego miasta ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu ja jestem taka nieogarnięta, jechałam 40 minut drogi w jedną stronę do lekarza i... nie wzięłam skierowania :( Co się ze mną stało :(

Czemu ja jestem taka nieogarnięta, czekam jak głupia na wizytę u psychiatry, biorąc od tygodnia połowę zalecanej dawki leków (bo inaczej by mi brakło), by dowiedzieć się dzisiaj że wizytę miałam mieć 12.09 a nie 22.09 :( . Co się ze mną stało :(.

Cognac, witaj w klubie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To że smierdze. Krok do wolności- iść sie wykąpać.

Czy to będzie duży nietakt jeśli zapytam dlaczego śmierdzisz? Sorry nie mogłam się powstrzymać :oops: .

Mi wczoraj wyłączyli prąd co skutkowało koniecznością pójścia do pracy w tłustych włosach, bo nie miałabym ich jak wysuszyć :oops: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi