Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

*Wiola*

Rekomendowane odpowiedzi

Jak niektóre osoby, które wydają się w porządku, usuwają mnie nagle z grona znajomych z fb, bez podania przyczyny, ani pocałuj mnie w d... Dziecinada.

Mnie tylko blokują te dziewczyny z którymi pocisnę jak się rozstaliśmy nie wszystkie ale przynajmniej wiem za co;p Wiem nie ma się czym chwalić :? Prędzej ja kogoś usuwam jak jest fałszywy i coś na mnie pier.... za plecami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chwilami wkurvia mnie podejście ludzi do seksu a dokładniej że spotykam kobiety które ewidentnie widać interesują tzw. "przygody" :shock:

Przestaje już mnie to cieszyć. Nie potrafię już siebie oszukiwać że podoba mi się takie podejście do życia. Niestety do kurvy nędzy przyznaję się, że chciałbym jakąś kobietę która ma inne poglądy na resztę życia :why: a nie na kilka miesięcy :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

elo, myślałam, że jest wręcz odwrotnie... że sińce pod oczami z niedospania, itp. postarzają....

-- 29 kwi 2014, o 20:11 --

Nihil6, marne pocieszenie, tak będę wyglądała dopiero za 20 lat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

elo, myślałam, że jest wręcz odwrotnie... że sińce pod oczami z niedospania, itp. postarzają....

no cos ty kobieta z ktora lezalam na sali wygladala na 25 a miala wnuczke 11letnia zreszta ona nie byla zadnym ewenementem : D wiekszosc pacjetow co najmniej dyszke mlodziej :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Logika tego świata.

O, mnie tak samo. Swiat i prawa nim rządzące są kompletnie poronione. Natura jest okrutna. Każdy film przyrodniczy wywołuje we mnie poczucie, że ten świat stworzył Bóg Sadysta. Jako swój prywatny plac zabaw.

Albo kosmici, których pojazdy działają napędzane cierpieniem i bólem. Dodam, że ten pomyśł z kosmitami nie jest mój tylko z książki Deana Koontza. Ale wg mnie trafia w dziesiątkę.

Czy moje odczucia są bardzo chore??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi