Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

*Wiola*

Rekomendowane odpowiedzi

Jutro mam koło z filozofii, cały dzień ponadto muszę spędzić na uczelni i leżę, nic nie robię, bo jestem tak chora, że nie jestem w stanie wziąć nawet do ręki tych notatek :P Najwyżej obleję, dobrze, że to nie jest przedmiot, który trzeba zdać - w sensie - nie ma go na sesji.

Ja miałem filozofię parę semestrów temu i nie byłoby w tym nic nienormalnego, gdyby nie fakt, że mój kierunek studiów ma absolutnie zero wspólnego z filozofią, była ona też na sesji. Osoba, która ustalała, jakie przedmioty mają być, widocznie musiała mieć w sobie dużo głupoty. W dodatku wykładowca filozofii też głupi; zrobił bezczelnie od razu termin 1, bez terminu 0.

No u mnie 50 osób filozofii nie zdało, bardzo dużo.

Ale ja zdałam, na 4. Ale to i tak dobrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza

renee.madison, samemu to nie to samo. A już na pewno nie zostałabym dzięki takiej "nauce" tłumaczką (co nie znaczy, że akurat szwedzki chcę tłumaczyć).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

-nienawiść ludzi, "dziwny jest ten świat, gdzie jeszcze wciąż mieści się wiele zła..."

-obrazy ludzi

-mój charakter i że tak wszystko muszę zawsze przeżywać :(

-co dobre za szybko się kończy, a co złe trwa bez przerwy :? dlaczego tak jest?

-"życie jest śmiertelną drogą przenoszoną drogą płciową...."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Harry Haller, Nie gadaj :P

Wkurza mnie cera. Najbardziej.

Resztę da się przeżyć (trzeba przeżyć)bo raczej tego nie zmienię.

Napisałam coś komuś i teraz się nie odzywa. Chyba uznał że jestem wariatką.I przy okazji mnie znienawidził. Norma. W d.. go mam ale czemu mi nie odpisze żebym spier..? Naprawdę chcę by tak napisał. Chcę wiedzieć o co mu chodzi.. Boże co za tchórz.

Nawet poszkodowany potrafi wkurwić człowieka . Chciałam tylko pomóc. Jak zwykle - nie było warto :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

izaa, Tak. Chyba tak :roll: Oni wszyscy są tacy. Chciałam mu pomóc, wykaraskać się.. Wspierać. Lepiej żebyś nie wiedziała jakie mam myśli na jego temat. Dzwonić do patafiana nie będę. Jeszcze pomyśli że jestem zdesperowana. Chyba że sam się odezwie.. Powie w jakim fajnym był stanie heh a potem się okaże że cały czas był w innym świecie niż rzeczywisty :D

Ale naprawdę myślałam że jest w porządku człowiekiem. Ale jak widać przeliczyłam się :great: Dokładnie. Wina wyobraźni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę jednak że jutro albo kiedyś napisze ze nie był w stanie napisać :great:

To mu napiszę po co ćpasz.... A on oleje to i powie że wszystko jest dla ludzi :D

albo że to nałóg- a nie uzależnienie :D

A to ,że to wpływa na jego życie to już nie jest w stanie zauważyć.

Jakie to smutne..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi