Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co teraz robisz?

Anja01

Rekomendowane odpowiedzi

14 minut temu, Morvena napisał(a):

No ja za premium też place, ale warto, bo oglądam często + słucham muzyki jak idę na miasto.

A dużo płacisz? Ja muzykę ściągam z neta albo kiedyś zgrywałem z płyt CD na format wysokiej jakości, żeby fajnie grało ;P. 

Ja za gierkę płacę £11 miesięcznie, ale szczerze wolałbym nie grać i nie płacić, tylko że jak nie gram to nie mam co robić i na czym się skupić i dostaję na głowę.

Teraz jak sobie mogę popisać to mi się mniej chce grać.

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 godzin temu, Morvena napisał(a):

Kurde. Ja się uzależniłam od YT i ogólnie od włączania cokolwiek na TV. Czy to Netflix, czy Prime. Albo HBO. Nawet do spania włączam film xd zawsze coś musi "grać".

Ja też jestem uzależniony od YT i innych platform streamingowych, puszczam sobie cokolwiek, byleby coś gadało. Kiedyś wystarczyła mi muzyka do tła. I jak ci się podobał pierwszy odcinek Euforii? 

Klik i robisz, co chcesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, seleneles napisał(a):

Ja też jestem uzależniony od YT i innych platform streamingowych, puszczam sobie cokolwiek, byleby coś gadało. Kiedyś wystarczyła mi muzyka do tła. I jak ci się podobał pierwszy odcinek Euforii? 

No ja ciągle puszczam coś na YT czy gdzieś tam. A do robienia bardziej wymagających rzeczy, to puszczam muzykę "relaksująca" czy jakieś vintage music, albo odgłosy natury itp. musi cały czas coś lecieć. A jak śpię to też.

Odcinek mi się podobał. I nie wiem skąd napływ krytyki na euphoria przed premierą. Mysle, że sezon się uda. A Tobie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To Wasze uzależnienie od jutube, to jak u mojej babci, że telewizor musi grać i włącza newsy i politycy pierdzielą caly dzień bez sensu, ale ważne że ma coś gadać xD. To ja już wolę ciszę i spokój albo ćwierkanie ptaszków. Ja nie rozumiem o czym ci ludzie w TV gadają.

Chociaż muzyki lubie sobie posłuchać głośno z głośników, to jak mam współlokatorów, to w końcu każdy z mordą na mnie, żebym ściszył, bo telewizora nie slyszą. I jak tu normalnie funkcjonować...

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Morvena napisał(a):

Odcinek mi się podobał. I nie wiem skąd napływ krytyki na euphoria przed premierą. Mysle, że sezon się uda. A Tobie?

Brakowało mi tej szkolnej otoczki, ale oglądało się nawet nawet. Rue momentami przypominała mi mnie. Jej zachowanie, życie, pomysły, jakbym trochę siebie widział, szczególnie w tym "życiu dorosłym". Za mało było o innych postaciach, coś dziwnego stało się z Cassie, zapamiętałem tę postać inaczej, mam nadzieję, że w przyszłych odcinkach połączą ich życia i pokażą dużo więcej wątków, może się rozkręcić.

Klik i robisz, co chcesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, seleneles napisał(a):

Brakowało mi tej szkolnej otoczki, ale oglądało się nawet nawet. Rue momentami przypominała mi mnie. Jej zachowanie, życie, pomysły, jakbym trochę siebie widział, szczególnie w tym "życiu dorosłym". Za mało było o innych postaciach, coś dziwnego stało się z Cassie, zapamiętałem tę postać inaczej, mam nadzieję, że w przyszłych odcinkach połączą ich życia i pokażą dużo więcej wątków, może się rozkręcić.

Nawet jak się nie rozkręci zbytnio to nic dla mnie. Kocham tych bohaterów 🌸💕 a Rue... Kocham. Czasem mam w avku jej zdjęcie. Utożsamiam się z nią trochę też.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi