Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co teraz robisz?

Anja01

Rekomendowane odpowiedzi

muszę się iść przespać

7b2c65a56c932.jpg

jeśli patrzysz na zachowanie drugiego człowieka i nie widzisz w nim piękna jego niezaspokojonych potrzeb, które stara się zaspokoić, to nieuważnie patrzysz.

jeśli mam ochotę krytykować, oceniać, jeśli czuję złość, to jest duża szansa, że patrzę tylko po wierzchu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest coś takiego jak coca - cola waniliowa ? przed śmiercią trzeba tego spróbować :twisted:

jeśli patrzysz na zachowanie drugiego człowieka i nie widzisz w nim piękna jego niezaspokojonych potrzeb, które stara się zaspokoić, to nieuważnie patrzysz.

jeśli mam ochotę krytykować, oceniać, jeśli czuję złość, to jest duża szansa, że patrzę tylko po wierzchu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przegladam katalog z butami [sam szajs] bo ostatnia para mi sie rozjebala = (

f20.0 f42.2 g40

kweta 100

akineton 2

klorazepan 20

propranolol 30

abilify 30

solian 400

potas 540

klonik 2 okazjonalnie

depakine chrono 600

always remember you're someone's reason to smile

because you're a joke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest coś takiego jak coca - cola waniliowa ? przed śmiercią trzeba tego spróbować :twisted:

W Żabce; czasem w Biedronce mają też biedronkową colę waniliową.

Jest dużo ciekawych rodzajów coli, ale większość albo w ogóle niedostępna na polskim rynku, albo sprowadzana z zagranicy, droga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o sprawdzę !!! będę mieć na wypadek jakichś żałosnych emocji co by się pocieszyć :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piekę pseudo piernik (czyli kętrzyński) i szukam przepisu na prawdziwy piernik.

"Zaniedbuje sprawy, wkurwiający nawyk mam, byle dalej od problemów, obowiązków, oto ja! Cały czas byle jak, byle brak koncentracji, na znikających dniach ciągły brak akceptacji dla świata, który zjada mnie od środka niczym rak."

Łajz lajf...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrobię tego porządnego piernika, może jeszcze przed świętami XD

"Zaniedbuje sprawy, wkurwiający nawyk mam, byle dalej od problemów, obowiązków, oto ja! Cały czas byle jak, byle brak koncentracji, na znikających dniach ciągły brak akceptacji dla świata, który zjada mnie od środka niczym rak."

Łajz lajf...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, a co ze starym lapkiem ?

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

madlen92, hehe. ;-)

Zebrec, jestem fanem starych teledysków. Oglądałem chyba z 1/3 teledysków z lat 80.

Co robię? Myślałem nad twórczym poemacie o Atlantydzie. Zagubionej cywilizacji ludzi-bogów, którzy pod wpływem własnej pychy utracili skarb piękna i potęgi. Przyczyną rozpadu było zjawisko moralnego zła, które dla nich było obce. Od tamtej pory ludzie żyją z piętnem grzechu szukając swego nieba na nowo. A my sobie tu żyjemy w cywilizacji globalnej wioski, gdzie krzem jest złotem i łudzimy się że to przełom. Kiedy to przełom ogłaszają kolejne pokolenia już od wieków. :-)

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi