Skocz do zawartości
Nerwica.com

Pytanie do Admina/Moderacji

Astro

Rekomendowane odpowiedzi

AnkaSzklanka, to napisz priv - prędzej odpowie. ;)

Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AnkaSzklanka, a co chcesz od Victorka? :D

-- 27 mar 2011, 12:11 --

Nie mogę wysłać PW bo występuje taki komunikat:

Wysłany formularz był nieprawidłowy. Spróbuj wysłać ponownie. co jest grane? :roll:

Nerwico chcesz mnie znów dopaść?!?!To skoczę do apteki po stoperan bo Cię chyba POSRAŁO!

F41.0<--- Było minęło... F41.1<--- już prawie nie ma :DCHYBA ZDROWIEJĘ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

czy jest mozliwosc usuniecia WSZYSTKICH POSTOW uzytkownika agacisz oraz agacisz3? sa to moje stare konta usuniete juz ,ale chce zeby zniknely wszystkie posty( mozna spr. po ip to konto madafakayo i tamte dwa)? prosze o jak najszybszą odpowiedz!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

madafakayo, jeśli to Twoje konta, to możesz je własnoręcznie usunąć wraz z wszystkimi postami.

no i nie musisz umieszczać swojego pytania w różnych, nie związanych z tematem, wątkach.

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

madafakayo, to Twoje posty i tak figurują jako napisane przez anonimową osobę. poza tym ja widzę napisane z tego IP tylko 2 posty.

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zalinkuj tu proszę taki post, bo ja nie widzę ani takich użytkowników - co jest logiczne, skoro skasowałaś, a z obecnego ip napisałaś tylko dzisiejsze posty. dużo ich masz do skasowania?

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi