Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

ladywind

Dziękuję, bardzo przyjemne to tulenie, powiedziałbym że dzięki temu poczułem zapach wiosny.

Kiya

Hahaha ostatnia rzecz jaką można mi zarzucić to bycie przystojniakiem ; )

To dobrze że komuś sprawiłam dzisiaj radość:)

EE tam nie przesadzaj z tym przystojniakiem, napewno nie jest źle ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya

Fakt może i tak jest :P Ale znów nie każdy to ja. I nie mam tu żadnej depresji by twierdzić że jestem ciemnym jak noc wampirem : )

Ale nie o tym. Hmm czy mi się wydaje że dziś duży ruch na forum ? :>

ladywind

Dobranoc i kolorowych snów ; )

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobranoc Kochani!! spokojnej nocki Wam życzę :papa::papa:

-- 01 mar 2012, 01:21 --

Kiya

Fakt może i tak jest :P Ale znów nie każdy to ja. I nie mam tu żadnej depresji by twierdzić że jestem ciemnym jak noc wampirem : )

:>

ale w dzień może Aniołkiem ;)

z godziny na godzine ruch się robi coraz mniejszy, bo każdy ucieka do swojej poduchy :D

-- 01 mar 2012, 01:21 --

Kiya

:>

ale w dzień może Aniołkiem ;)

z godziny na godzine ruch się robi coraz mniejszy, bo każdy ucieka do swojej poduchy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nortt, :bezradny: czytam, gram, oglądam, wyję do odtwarzacza :mrgreen:

No właśnie i w tym problem, bo ja już tak od paru lat....

Tej a co do wycia :D To dobry pomysl mi wpadł do próżni, łepetyny - a moze by tak se spacer trzasnąć / ? Boje się tylko reakcji sąsiadów... już teraz kierują na mnie swe podejrzliwe ślepia co tylko wyjdę z domu, na wariata... a co dopiero gdyby nakryli mnie na nocnych eskapadach xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vett, właśnie miałam to napisać..poza :D "wyję do odtwarzacza" :D ,jeszcze włączam sobie jakieś naiwniutkie, choć troszkę śmieszne polskie seriale, np.Daleko od noszy, wiem jednak, że nie wszystkim Młodym to się podoba. Poza tym bardzo mnie śmieszą Mamuśki, nie mające najlepszych recenzji, ale ja zarykuję się dosłownie, może dlatego, że sama jestem taką trochę "mamuśką" :D:D:!:

Kiedyś nie lubiłam, ogólnie mówiąc, śmiesznych filmów, ale, od jakiegoś czasu /???/, w tej szarzyźnie dnia powszedniego, lubię pośmiać z czegokolwiek...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nortt, w nosie miej sąsiadów :D ważne,żeby Tobie było dobrze ;)

A co jeśli mi psa potruja czy coś, albo doniosą na to że sobie sopke na narzedzia przed chatą bez zezwolenia postawiłem :zonk: Z sąsiadami trza mieć dobre stosunki, a ja nigdy z sąsiadem zdania nie zamieniłem... a mieszkam tu od... 7 lat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, nie ma księżyca, trzeba próbować zasnąć (skoro od jakiegoś czasu normalnie zasypiam... :105:)

dobrej nocy życzę ;)

Gratuluje, ja nad tym ciagle pracuje - przedwczoraj były nawet postępy (sen o 2, pobudka o 7) ale wczoraj spierdoliłem sprawę....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.