Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

wiola173, takie sa najładniejsze....budzisz sie z takim ciepłem w sercu...jak sie miłosć sni...

a smieszne bo następnego dnia ogladałam pitbula a tam dorocinski gra ... i tak na niego patrzylam jakbym z nim naprawde na tej randce byla...fak za duzo leków za duzo piwa....swiaty mi sie myla.... :( ten ze snu ładniejszy.... :(

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiola173, bo mnie dzisiaj mało było... byłam zalogowana ale mało się udzielałam bo wątek chad mnie zniechęcił ... odrzucił wręcz...

a smutek... wiem z jakiego powodu... po prostu nie wiem co myśleć w pewnej sprawie... co robić... po części sama się wpakowałam ale nie takiego rezultatu chciałam... a chciałam zbyt wiele jak zwykle... irracjonalnie za dużo... no i mam za swoje... niejasność... nie znoszę niejasności... to mnie przeraża... dość miałam niejasności w życiu i to zawsze wróżyło przeszywający ból i cierpienie...

głupia głupia głupia

rośnie we mnie potężny lęk... tym razem częściowo uzasadniony...

mam ochotę łyknąć sobie kilka afobamków i zasnąć...

walczę... o trzeźwość umysłu, o siebie i swoje życie, o normalne życie, o niezdefiniowane jeszcze szczęście...

mam ochotę rozwalić coś lub siebie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dune, Dlatego lubię spać. Czasem sny są piękne, a życie szare:(

Lady_B, Czytałam, ale powiem Ci ,że już od dawna przestały mnie takie sprawy emocjonować, nie ma sensu, za dużo mam swoich problemów ,żeby taki ludziom pozwolić psuć sobie humor.

Może ta sprawa o której piszesz się wyjaśni i to po Twojej myśli. Nie przekreślaj i nie karz się, daj czas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lady_B, cholera....chyba wiem o czym mowisz :( albo dopasowuję do siebie...jak te nozyce na stole ... :(

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie ten spór CHADowy mocno zdziwił....tylko zdziwił....

Wiola....spanie jest wspaniałe...ale wczoraj snil mi sie jakis koszmar....ktos mnie topil...zakopywał zywcem....potem szłam a cel sie oddalał...klasyka.... :(

Thazek....co sie diablisz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Thazek, ze co? ze do roboty nie idziesz?

jesooo znowu musze sie spakowac na wies....ja sie wykończę :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Thazek, Biedaku, serio?

dune, U mnie klasyką w snach jest spóźnianie, niemoc w rękach i nogach, np gram w siatkówkę i nie mogę uderzyć w piłkę , bo mi ręka odmawia posłuszeństwa. Albo w samochodzie nie mogę dosięgnąć do pedałów. Nie zdążam sie spakować przed jakimś wyjazdem. Albo wyjmowanie szpilek z ust.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja jakaś śpiąąąca, ale cześć;)

Lady, co się dzieje? Nie zniechęcaj się za szybko co by nie było..

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiola173, to nie o emocje chodzi... nie lubię takiej ciężkiej atmosfery bo czuję się wtedy zagrożona i mam lęki...

a ta sprawa... no może się wyjaśni... a może będzie trzeba dać sobie spokój... a może lepiej już teraz dać sobie spokój...(?)

czuję że znów tracę kontrolę...

To nie chodzi o karanie siebie tylko o odczucie ulgi... wyładowanie tego napięcia...

dune, myślę że możesz wiedzieć o czym mówię...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiola173, a ja sie topię, zakopuja mnie i jest pozar i wszyscy biegaja plonąc....albo sie boje i nie wiem czego....szpilki w ustach...ciekawy motyw....pewnie dzis mi sie przysni :twisted:

Thazek, a ja nie wiem, co sie stało?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiolu, No serio... już dawno w sumie tak nie miałem. Sraczka nerwicowa masakra... jelita mnie już bolą ;)

Nerwico chcesz mnie znów dopaść?!?!To skoczę do apteki po stoperan bo Cię chyba POSRAŁO!

F41.0<--- Było minęło... F41.1<--- już prawie nie ma :DCHYBA ZDROWIEJĘ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lady_B, skoro wiem....to współczuję i przytulam :( ale moze tobie sie uda...nie znosze niepewnosci i zawieszenia....a ciągle mnie to spotyka...wtedy to dopiero mam lęki... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miro, nie wiem co to rolki, na benzo napisane ze po 8 dniach mogą byc objawy po gwaltownym odstawieniu...az dziwne....ze tak dlugo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiola173, raczej tak... ;) ale w sumie może być też z soku jabłkowego który wypiłem przed chwilą ;)

no ale jestem pewny raczej ,że to nerwicowa... bo boli mnie żołądek też i trochę mnie mdli.

Nerwico chcesz mnie znów dopaść?!?!To skoczę do apteki po stoperan bo Cię chyba POSRAŁO!

F41.0<--- Było minęło... F41.1<--- już prawie nie ma :DCHYBA ZDROWIEJĘ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.