Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

To w takim razie na czym opiera swoje życie osoba o temperamentnym charakterze?

monk.2000, odpowiem Ci tu, w Nocnych. nie wiem na czym inni opierają to wszystko. osobiście lubię żyć na pełnych obrotach, lubię działać i właśnie taka aktywność dobrze na mnie wpływa. co piszę często i gęsto tu na forum- uważam że chcieć nie znaczy dokładnie móc, chcieć oznacza wpływać na przebieg wydarzeń. uważam też, że nic na siłę. i w ogóle takich pozornych truizmów można by dużo wymieniać. a ja wolę skupiać się na działaniu. chociaż też z natury jestem przeokrutnym wrażliwcem i czasami te wszystkie przekonania w jakiejś konkretnej sytuacji w jednej chwili ,,dają w łeb,, , czyli po prostu nie sprawdzają się, wtedy trzeba działać spontanicznie. a to lubię. ;)

abstrakcyjna, w porząchu, tylko trochę padnięta jestem, pewnie zaraz pójdę spać. a czemu weekend minął Ci tak na dwa razy?

dawny Robinho, (nie pamiętam Twojego obecnego nicku i nigdzie go tu nie było pod ręką) sądzę że to i tak niemożliwe.

-- 01 wrz 2013, 23:30 --

A popołudniowi gdzie się podziali?

popołudniowi zaliczają się do dziennych, Siddhi :mrgreen:

Ostatecznie wszyscy mamy do opowiedzenia tylko jedną historię - ,,X,, na naszej mapie.

,,X,, oznacza nie miejsce, gdzie zaczyna się życie, lecz gdzie zaczyna się ono liczyć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, co robiłeś że taka kompletna stagnacja albo czego nie robiłeś a miałeś zrobić ? :mrgreen:

Ramanujan, czy ja wiem. taki charakter czasami też przynosi jakieś niefajne konsekwencje.. :roll:

Ostatecznie wszyscy mamy do opowiedzenia tylko jedną historię - ,,X,, na naszej mapie.

,,X,, oznacza nie miejsce, gdzie zaczyna się życie, lecz gdzie zaczyna się ono liczyć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

abstrakcyjna, parszywa labilność emocjonalna :roll: też tak mam, tyle że teraz jakoś tak bardziej stabilnie, ale kiedyś... łoooo kiedyś to miałam z tym ogromny problem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, kiszone pomidory? :shock: o tym jeszcze nie słyszałam i nie smakowałam :P i jak i jak, wyszedł Ci? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.