Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

nie śpię, bo próbuję zainstalowac linuxa. to masochizm, ewidentny masochizm, katowanie się syzyfową straszną pracą by nie myśleć o paranoi i lękach, zastąpić nerwy i ból duszy bólem instalowania linuxa... mam dzikie problemy z instalacją.

wiecie, to może być genialna terapia dla osób z autoagresją - zamiast robić sobie krzywdę, instaluj jakiś nieprzyjazny dziwny system o którym nie masz pojęcia. rób coś, na czym się nie znasz, poczujesz ból podobny jak przy żyletkach.

nie pomagam na pw.

nie pomagam w ogóle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi instalacja nie sprawiła żadnego problemu, za to obsługa i przyjazność tego oprogramowania... Jak szybko się zainstalował, tak szybko zniknął z mojego Lapka :)

Nie dotrzymałem słowa

Słowa danego samego sobie

Nie miałem już odwrotu

Zmierzałem donikąd

Moim przyjacielem stał się strach,

Strach przed samym sobą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DarkMaster, ja próbuję z Archem. a jak miałam ubuntu 13.04 to się okazało że jestem jedynym żyjącym człowiekiem który miał takie pewien błąd systemu. cały internet tego nie miał, nikt o tym błędzie nie słyszał. w pewien sposób poczułam się dumna z tego wyróżnienia. potem przyszedł dół.

nie pomagam na pw.

nie pomagam w ogóle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiecie, to może być genialna terapia dla osób z autoagresją - zamiast robić sobie krzywdę, instaluj jakiś nieprzyjazny dziwny system o którym nie masz pojęcia. rób coś, na czym się nie znasz, poczujesz ból podobny jak przy żyletkach.

no niby tak ale dobrze żeby się to później do czegoś przydało

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lukk79, w sumie po takiej sesji z linuxem to można się powiesić, albo iść po te żyletki. ale komuś może to pomóc, różnie ludzie mają.

ja załapałam doła. nie wiem czy to maszyny mnie nie lubią, czy to te linuxy są głupie, a jak ktoś ogarnia linuxa to jest wariatem jakimś i nie wie co mówi, albo to ja jestem głupia.

-- Pn wrz 02, 2013 3:31 am --

serio, nie wiem jak można używać linuxa.

nie pomagam na pw.

nie pomagam w ogóle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Nevada

Pamiętam Ciebie z dawnych czasów na tym forum.

Bo Linux jest dla dłubaczy, Linuksy są tym w świecie komputerowców czym puzzle z 10000 części w świecie puzzlowców.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

socorro witaj:)) samopoczucie bardzo dobrze, tydzień zaczęty pozytywnie, oby cały tydzień taki był (z wyjątkiem pogody). a jak u Ciebie?

Nie czekaj, aż będzie łatwiej, prościej, lepiej. Nie będzie.

Trudności będą zawsze. Ucz się być szczęśliwym tu i teraz.

Bo możesz nie zdążyć..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AnYa88, całkiem dobrze. jakoś tak dzień szybko zleciał, zresztą ogólnie czas pędzi mi tak szybko że czasami wręcz mam wrażenie że przecieka mi przez palce.. ;)

Ostatecznie wszyscy mamy do opowiedzenia tylko jedną historię - ,,X,, na naszej mapie.

,,X,, oznacza nie miejsce, gdzie zaczyna się życie, lecz gdzie zaczyna się ono liczyć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

socorro hmm..czasem tez miewam takie wrażenie,że czas..że życie przecieka przez palce..ale trzeba iść do przodu:)

Nie czekaj, aż będzie łatwiej, prościej, lepiej. Nie będzie.

Trudności będą zawsze. Ucz się być szczęśliwym tu i teraz.

Bo możesz nie zdążyć..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

socorro, zawsze lubiłem na przedmiotach humanistycznych puścić wodze fantazji, teraz nie mam okazji, więc przenoszę tę potrzebę na forum.

Lubisz hipisów? Sam bym czasem chciał wyruszyć w świat takim busem i słuchać rock'n'rolla. Chociaż w gruncie rzeczy to trochę po nich cech wspólnych mam.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, lubię, kiedyś zgłębiałam ten temat, szczególnie Woodstocku '69 :)

Chociaż w gruncie rzeczy to trochę po nich cech wspólnych mam.

Jakie to cechy? 8)

Ostatecznie wszyscy mamy do opowiedzenia tylko jedną historię - ,,X,, na naszej mapie.

,,X,, oznacza nie miejsce, gdzie zaczyna się życie, lecz gdzie zaczyna się ono liczyć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

socorro, na Woodstock '69 to poluję na jakieś dobre nagranie DVD, żeby się czegoś dowiedzieć więcej.

Hm cechy, to lubienie rock'n'rolla, dłuższe włosy, podejście pacyfistyczne, zainteresowanie filozofią wschodu, zamerykanizowanie oraz chęć by nie zatracić cech młodości i związanej z nią żywotności.

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, jak się przejawia Twoja amerykanizacja? ;)

ej, jesteśmy chyba sami w Nocnych. wszyscy padli, poniedziałek ich wykończył :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, nie jesteś długo na forum, a masz dużą liczbę postów. :) spędzasz tu dużo czasu chyba co? ;)

-- 03 wrz 2013, 00:45 --

DarkMaster, myślałam że niektórzy są w pracy :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DarkMaster,

:D Wszystko przez to,ze nie miałam internetu..teraz Wam życzę dobrej nocy... :D

-- 03 wrz 2013, 00:47 --

socorro,

Oj sporo..polubiłam Was i forum.. :D Nawet , jak mam super nastrój , lobię tutaj bywać...

-- 03 wrz 2013, 00:48 --

lubie kompletna klęska :twisted: z moja klawiatura..

-- 03 wrz 2013, 00:51 --

lubie kompletna klęska :twisted: z moja klawiatura..

Nikt mi nie będzie mówił jak mam żyć bo nikt za mnie nie umrze.

mgxs.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

socorro, Są, ale zrobili co mieli, a z racji że spokojna noc to mają chwilę dla siebie i dlatego naskrobali coś na gg :)

Nie dotrzymałem słowa

Słowa danego samego sobie

Nie miałem już odwrotu

Zmierzałem donikąd

Moim przyjacielem stał się strach,

Strach przed samym sobą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

socorro, słucham amerykańskiej i angielskiej muzyki, lubię Coca-Colę, mam w sobie XIX-wieczny imperializm, bo lubię herbatę ze wschodnich krajów. Poza tym często zerkam w stronę zachodu, chociażby traktując go jako stojący na wyższym poziomie rozwoju cywilizacyjnego (mam tu na myśli, głównie technikę i gospodarkę, bo o innych rzeczach nie mam sądu).

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.