Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

To współczuję. Mam nadzieję, że mi to przejdzie, bo niby wakacje, w sumie nie takie rzeczy przeżywałem i żyję. I tak staram się pójść na terapię grupową u siebie w mieście, żeby się ogarnąć przed studiami jeśli zdałem maturę. Bo jestem wykończony totalnie wszystkim. Tutaj jest światło w tunelu, bo możliwość wyprowadzenia się z domu do innego miasta, bycia na swoim. Skromnie, ale spokojnie. Opisywać nie ma sensu tutaj wszystkiego, bo bym zrobił wypracowanie.

@wykonczony Witam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja z Gliwic, ja nic nie biorę od bardzo długiego czasu, ale teraz mam hidroxizinum a sen. Wziąłem tej nocy, ale niewiele pomogła. Może wezmę dwie dzisiaj, tylko to bezsens, bo jestem nieprzytomny później

Na mnie hydro w ogóle już nie działa. Kiedyś wzięłam 5 na uspokojenie a i tak g.. to dało :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No bo pewnie brałaś dużo innych rzeczy. Ja kiedyś też, za dużo i nie tego co powinienem. Teraz to po 2 usypiam w moment. Niestety jako dziecko byłem faszerowany czymś, w bardzo dużych dawkach (mówię o proporcji dla dorosłych, bo dzieci nie mogą widzieć tego nawet). Ale się nie zmieni już tego. A w tej chwili jak się czujesz?

@wykonczony no to niedaleko na prawdę, chyba te klimaty ogólno-śląskie sprzyjają depresji :D Coś jak Zagłębie w Ludziach Bezdomnych hehehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A z daleka jestes siostro?

@wykonczony Awantury jak to awantury, ja mam traumy zakorzeniono bardzo głęboko, zresztą nie mam nikogo, bo jestem na okrągło z dwiema chorymi psychicznie kobietami, jedna bardziej druga mniej chora. Jedna po leczeniu w szpitalu babcia, całkowicie odrealniona i do tego moja matka z długami, agresywna itd. Psychoza od paru lat. Wpłwa to na mnie tak, że im bardziej jestem sam tym bardziej jestem sam, nie mówiąc o dzieciństwie i wszystkim. Staram się radzić sobie, tłumić wszystko, ale ostatnio totalny brak koncentracji, czyli zmuła, niekojarzenie prostych faktów, bezsenność itd. Wpasowuję się teraz w narzekające posty i nie wiem czy to lepiej czy gorzej.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A z daleka jestes siostro?

Świętokrzyskie.

-- 19 cze 2013, 01:02 --

dziewczyny a może nasenne odstawcie tak 7-14dni jazdy a potem znowu pół tabletki i gleba? :P

No to miałabym 4noce bezsenne, 5ta sen i znowu to samo przez kolejne parę dni. Zamknięte koło.

-- 19 cze 2013, 01:06 --

siostrawiatru,

witaj w klubie z tym wykończeniem od niespania

No nie jest dobrze, ale idę do wyra kotłować się do rana :? Może uda się usnąć choć na chwilę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wSZYSCY MOI koledzy , którzy nie mają dzieci nagle chca mieć dzieci i mowią mnie o tymm za fajnie mieć tajuego małego berbecia w domu koledzy są w okolicach 40 i nagle cos ich naszło czy to nie dziwne, bo kobiety to wiadomo,ze bardiej jedno dziecko chca miec jednak a z facetami to róznie mysłam a tu tyle propozycji ech.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kamil_88, tak, masz rację, trzeba to załatwić raz na zawsze. Jutro mają spotkanie, wiem o której godzinie i wiem gdzie. Pójdę tam i rozwiążę problem raz a dobrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.