Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

zmienny na to sesja

piracetam łatwo dostać i niegroźny

ale w Czechach jako suple jest a u nas na receptę

nie obciąża wątroby bo się nie metabolizuje

gingko biloba

bez recepty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, fajne jest to, że jak coś boli, to kot zawsze przyczłapie i położy się dokładnie w tym miejscu :105: Ale złośliwe też potrafią być :twisted:

DOKŁADNIE. Ale ja lubię jak czasem moja kotka jest złośliwa bo pokazuje tym, że jej na mnie zależy. Miłe to ;)

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bede chyba tez szła tak po 24 , bo jestem dzisiaj wykończona

Ja dzisiaj 10,5 godź w robocie :shock: Ale ja to lubię ;) Przynajmniej nie mam czasu się dołować i myśleć. ;)

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, o tym piracetamie słyszałem już, jak będę u lek to sie spytam, wnerwiają mnie te recepty, tylko silnie uzależniające powinny być na recki.

Lilith, no do szkoły nie chodzę, ale zaraz walnę sobie żeńszenia (bo znalazłem ;D)

i będę studiował wielkie dzieła filozoficzne. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja sie z zolpem przepraszam jednak dzisiaj bo niestety, musze spać i jakoś wyspana funkcjonowac w dzień, byle z rozsądkiem sie z wujkiem zolpem spotykać to jest dobrze, ale jszcze bede chwile i później zanim zacznie działać

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, :D i to latanie po firankach :105: Chciałabym mieć znów kociaka w domu. Ostatnio wytłamsiłam kocura koleżanki :105:

No firanki oblegane, ale to za młodego kociaka ;) Moja 10cio letnia kicia już tak nie szaleje. Ale i tak ją kocham :mrgreen:

A ja też tłamsze nie swoje kociaki ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja sie z zolpem przepraszam jednak dzisiaj bo niestety, musze spać i jakoś wyspana funkcjonowac w dzień, byle z rozsądkiem sie z wujkiem zolpem spotykać to jest dobrze, ale jszcze bede chwile i później zanim zacznie działać

Zolp szybko działa. A co najgorsze w moim przypadku to brałam dwie tablety a rano okazywało się , że zeżarłam 7 :shock: Nie kontrolowałam już tego więc przestałam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahela, siostrawiatru, ja już definitywnie odstawiłam Zolpidem. Od dwóch miesięcy nie wzięłam ani jednej tabletki i śpię w miarę normalnie ;)

Ja się przerzuciłam na ketrel. Miałam brać 100 a biorę 300 a i tak nie zawsze zasnę. Masakra z tym spaniem :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, aaaaaaaaa :mrgreen: No to powodzenia. Tylko przy studiowaniu języka nie bierz się za historię literatury staropolskiej, a już zwłaszcza za lekturę Chrestomatii :hide: Na polonistyce wszyscy to paskudztwo przeklinaliśmy

a tego raczej bym nie zrobił, ja muszę przede wszystkim przestać gromadzić książki i przeczytać co już jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith,

ja biore czasami, ale pod kontrola to mamm bo trzeba sie pilowac z tym, wczoraj chlor wzielam,ale nie podziałał niestety

-- 17 cze 2013, 23:21 --

Zolp szybko działa. A co najgorsze w moim przypadku to brałam dwie tablety a rano okazywało się , że zeżarłam 7 :shock: Nie kontrolowałam już tego więc przestałam.

najgorzej jak w tym momencie nie przestaniesz, to wtedy mozna wpaśc juz naprawde.

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru odstawić i coś z agonistów dopaminowych pisałem :o

Pewnie masz rację tylko , że ja się boję wszystkiego czego nie znam :shock: Taki debil ze mnie :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny cholina suple do piracetamu dobre :D

ja fenobarbital na sen w 6 dni odstawiłem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja kiedyś miałem problemy ze snem, ale już nie, okazuje się, że komputer tutaj dużo robił.

Tzn. to odcięcie o 23.30??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, thx, musze sobie na kartkach rozpisac te wszystkie suple i leki, bo juz tyle tego sie nazbieralo...

siostrawiatru, dokładnie, ale zniosłem na chwilę i już się znowu zaczyna zarywanie nocek. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ogladam 6 serie californication tam to hleją, cpaja i wszytko inne , normalny człowiek by tego nie przetrwał zbyt długo jednak, na filmach tylko tak bezstresowo,ale dialogi są superowe w tym serialu, swietne poczucie humoru, chociaz nie dla wszystkich na pewno jest specyficzne

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ogladam 6 serie californication tam to hleją, cpaja i wszytko inne , normalny człowiek by tego nie przetrwał zbyt długo jednak, na filmach tylko tak bezstresowo,ale dialogi są superowe w tym serialu, swietne poczucie humoru, chociaz nie dla wszystkich na pewno jest specyficzne

A ja jak zwykle nie wiem o co chodzi..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.