Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mężczyźni, przeszkadza lub przeszkadzałoby wam że partnerka nosi wyzywające prowokujące stroje?

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

55 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Nie musisz się przejmować, bo do Polski po socjal raczej nikt nie jedzie. Karanym raczej też nie dają wiz. Chyba że u siebie chodzi Ci o Szwecję, bo tam to nie wiem jak jest z socjalem.

Jesteś w błędzie. Pakt migracyjny obowiązuje. Polska nie będzie zwalniana z przydziału w kolejnych latach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 godzin temu, Żaba Monika napisał(a):

Z ta Fagata to raczej chodzilo o caloksztalt, nie tylko o ubior. Gdyby im latali po scenie polnagi Freddie Mercury albo Lady Gaga w stringach to watpie zeby protestowali.

Powchodzilem teraz na ogolne rozne posty z Fagatą i naprawdę duza rzesza ludzi w komentarzach wypowiada się negatywnie na temaf Fagaty nawiązując do tego ze nie odpowiadają im jej erotyczne zachowania na koncercie. Przytoczę tu przyklad: Za moich czasów kurestwo się tępiło - nie chwaliło. Taki komentarz 738 polubien, czy Adele nie świeci gołymi 4 literami a potrafi porwać publikę i wyprzedać bilety, ale jak się talentu nie ma to gole 4 litery pozostają jak w przypadku Fagaty i tym podobnym ten juz mniej bo 39 polubien. No ale tu podalem przyklad komentarzy z jednego posta, co aktualnie teraz przegladalem. Pod innymi postami co widzialem ludzie tez dodawali negatywne komentarze, nawiazujac do jej ubioru i seksualnego zachowania, majacych kilkaset like. Wiec sporo osob naprawdę nie chce ogladać ludzi w seksualnych strojach. Tez piszą w komentarzach ze jest glupia i ze wedlug nich brzydko spiewa. Ale duzo atakow w tych komentarzach tyczy się jej seksualnych zachowan na scenie. Z drugiego postu taki komentarz: Pomyliły imprezy .Miały iść do klubu go go. Albo zapomniały się przebrać -89 polubien- ten komentarz dotyczył jej zdjecia z Doda.Do postu ktory mial 200 polubien. 89 polubien takiego komentarza przy poscie ktory ma 200 polubień i reakcji to jest duza stosunkowo liczba. Ludziom naprawdę nie odpowiadaja takie ubiory i zachowania. Więc podejrzewam ze spora czesc studentow nie chciala jej na Juvenaliach wlasnie z powodu jej ubioru ale jak i przede wszystkim z pokazywania jej roznych seksualnych gestow... Wiadomo tu chodzi o całokształt jej. Ale tez wiele osob odnosi się do jej seksualnego  na scenie ubioru jak i zachowania w komentarzach w negatywny sposob

Edytowane przez Pssd98

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Żaba Monika napisał(a):

Jak na razie jeszcze nie udało im się pobić liczb ofiar zamachów ETA i IRA, przynajmniej w Europie.

Jezeli chodzi o organizacje terrorystyczne z Islamu to wyczytalem przed chwilą, że ogolnie na swiecie: od 1979 do kwietnia 2024 r. odnotowano 66 872 zamachy islamistyczne,w których zginęło co najmniej 249 941 osób.   W europie radykalny islam w atakach terrorystycznych zabil ponad 1000 osob.   A Eta i IRA :Organizacja [ETA] zabiła ponad 820 osób, a [IRA] (głównie jej główny odłam, Prowizoryczna IRA) ponosi odpowiedzialność za śmierć ponad 1700–1800 osób  W Europie te organizacje co podalas zabily wiecej osob od islamistycznych grup terrorostycznych to fakt. Ale to nie zmienia faktu ze ludzie mają prawo się obawiac, przed przyjmowaniem tych ludzi z bliskiego wschodu, afryki oraz części azji  skoro w Europie z samych zamachow zabili ponad 1000 osob. Pisze tu o organizacjach   ISIS I AI Kaidy. A W innych krajach te organizacje wraz z Talibami i Boko Haram jak i reszta organizacji islamistycznych, zabili 200 tys ludzi w zamachach  - od lat osiemdziesiatych. Ja nie zmienię zdania, ze ludzie mają prawo się obawiać imigracji... I tu piszę o samych zamachach. W liczbie zabitych osob tych organizacji tutaj podanej, nie ma liczby ofiar z wieloletnich bitew Talibów z armią Afganistanu i wojskami NATO,czy ofiar wojny z ISIS w Iraku i Syrii.  I tu podalem dane zabitych osob z internetu. Do tego trzeba doliczyc ofiary ciezko rannych osob po ich atakach. Nie ktorzy z rannych są teraz zapewne kalekami. Nie znoszę narzucania komuś poglądów, ze musi akceptować imigrację. I bez sensowne jest nazywac takich ludzi rasistami, co nie chcą naplywu imigrantow do siebie. Czlowiek ma prawo uwazac ze w przyszlosci beda mogli tu BYC MOZE przeprowadzać masowe ataki... 

Edytowane przez Pssd98

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 godzin temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Jesteś w błędzie. Pakt migracyjny obowiązuje. Polska nie będzie zwalniana z przydziału w kolejnych latach.

I jak w związku z tym jestem w błędzie? Nie rozumiem.

Edytowane przez Żaba Monika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 godzin temu, Pssd98 napisał(a):

Jezeli chodzi o organizacje terrorystyczne z Islamu to wyczytalem przed chwilą, że ogolnie na swiecie: od 1979 do kwietnia 2024 r. odnotowano 66 872 zamachy islamistyczne,w których zginęło co najmniej 249 941 osób.   W europie radykalny islam w atakach terrorystycznych zabil ponad 1000 osob.   A Eta i IRA :Organizacja [ETA] zabiła ponad 820 osób, a [IRA] (głównie jej główny odłam, Prowizoryczna IRA) ponosi odpowiedzialność za śmierć ponad 1700–1800 osób  W Europie te organizacje co podalas zabily wiecej osob od islamistycznych grup terrorostycznych to fakt. Ale to nie zmienia faktu ze ludzie mają prawo się obawiac, przed przyjmowaniem tych ludzi z bliskiego wschodu, afryki oraz części azji  skoro w Europie z samych zamachow zabili ponad 1000 osob. Pisze tu o organizacjach   ISIS I AI Kaidy. A W innych krajach te organizacje wraz z Talibami i Boko Haram jak i reszta organizacji islamistycznych, zabili 200 tys ludzi w zamachach  - od lat osiemdziesiatych. Ja nie zmienię zdania, ze ludzie mają prawo się obawiać imigracji... I tu piszę o samych zamachach. W liczbie zabitych osob tych organizacji tutaj podanej, nie ma liczby ofiar z wieloletnich bitew Talibów z armią Afganistanu i wojskami NATO,czy ofiar wojny z ISIS w Iraku i Syrii.  I tu podalem dane zabitych osob z internetu. Do tego trzeba doliczyc ofiary ciezko rannych osob po ich atakach. Nie ktorzy z rannych są teraz zapewne kalekami. Nie znoszę narzucania komuś poglądów, ze musi akceptować imigrację. I bez sensowne jest nazywac takich ludzi rasistami, co nie chcą naplywu imigrantow do siebie. Czlowiek ma prawo uwazac ze w przyszlosci beda mogli tu BYC MOZE przeprowadzać masowe ataki... 

Strasznie się rozpisujesz.

No, ludzie mają prawo się bać i byc ostrozni. Niestety ten strach jest często podsycany i wykorzystywany do celów politycznych. Emocje upraszczają wizję świata i zniekształcają, co uniemożliwia efektywne działanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 godzin temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Mam napisać kto w kółko pisze o wysadzaniu się i Amiszach?

no ale co ja poradze ze wysadzaja sie zarliwie wierzacy zwykle ?

jak ktos uwaza stroje plazowe za niegodne to co dziwnego ze polecam mu kulture amiszów ?

12 godzin temu, Pssd98 napisał(a):

Ludzie wiedząc ze wśród ludzi z krajow afryki, mogą przybyć tacy mordercy co przyjezdzaja do Europy na wojne religijną, mają prawo się bać o swoje zdrowie i dzieci. I ja ruch obrony granic popieram. I nie rozumiem ludzi co nazywaja rasistami ludzi, co nie chcą tu uchodzcow! Isis jest juz slabsze niz dawniej. Ale ludzie mają prawo się bać... 

mam ci tez wyszukac zamachy dokonywane przez katoli ? po co ? kazda wiara jest taka sama a ty z jednej strony odwolujesz  sie do wiary a z drugiej potepiasz zamachy na tle religijnym czyli sam sobie zaprzeczasz

ciekawe czy jakby jakies panstwo bombardowalo watykan to sam byc nie byl sklonny do walki zbrojnej. 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 godzin temu, Pssd98 napisał(a):

Dodam, ze obawiam się glownie tych uchodzcow co siedzą na socjalu w niemczech i przez ten czas nie poszli tam do pracy. Bo takich nam tu chca podsylać, tak przynajmniej czytalem w wielu artykulach i mam w to prawo wierzyc. Wiem ze tacy ludzie moga statystycznie popelniac wiecej przestepstw od Polakow. Więc takich ludzi w Polsce nie chcę. Jakiś ludzi co pracowali w niemczech i nie popelniali tam przestepstw, mozna przyjac ale odpowiednia ilosc. I pod warunkiem ze udowodnią że nie byli wczesniej karani w kraju ich pochodzenia. Tacy ludzie powinni byc weryfikowani przed przyjazdem do Polski. Zdecydowanie znaczna wiekszosc zamachow byla przeprowadzona przez wlasnie ludzi z tych krajow... 

nikt nam nikogo nie podsyla to sa wymysly zeby tepaki glosowali na nich. 

jak ktos u nas dostal azyl a pozniej zlapali go w innym panstwie to nam go zwracaja to nie jest podsylanie. 

te obrazki z republiki w ktorych niemieccy policjanci przywoza w kombinezonach czlowieka i wysadzaja to byl polski bezdomny menel mial nieco przydymiona karnacje pewnie od picia i mial zakaz wjazdu do de bo jakies przestepstwo tam popelnil wiec przywiezli go do domu a ze smierdzial i mial wszy to stad te kombinezony

11 godzin temu, Żaba Monika napisał(a):

Czyli jesteś imigrantem w Szwecji i nie chcesz imigrantów z Niemiec w Polsce. Ciekawy masz problem.

nie wiedzialas ze wiekszosc tych co nienawidza imigrantow to sami imigranci ?

to wlasnie ta wojna o zasilki jest rodzimi bezrobole boja sie o swoje zasilki i walcza z obcymi jak byli za granica to ich tam zle traktowano i teraz oni sobei u siebie odbijaja

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 godzin temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

przed wyborami ci to wmawiaja i tyle. poza tym nawet jakby bylo jak piszesz i zeby wlochy sie same nie meczyly z dzikimi to kazde panstwo moze wybudowac oboz koncentracyjny i ulokowac ich troche u siebie w czym problem. wyjda za linie to strzal z karabinu i niech sobei w obozie siedza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, libed napisał(a):

no ale co ja poradze ze wysadzaja sie zarliwie wierzacy zwykle ?

jak ktos uwaza stroje plazowe za niegodne to co dziwnego ze polecam mu kulture amiszów ?

mam ci tez wyszukac zamachy dokonywane przez katoli ? po co ? kazda wiara jest taka sama a ty z jednej strony odwolujesz  sie do wiary a z drugiej potepiasz zamachy na tle religijnym czyli sam sobie zaprzeczasz

ciekawe czy jakby jakies panstwo bombardowalo watykan to sam byc nie byl sklonny do walki zbrojnej. 

Byly juz podane tutaj organizacje IRA i ETA. Ktore zabily okolo 2 tys ludzi. A Islamistyczne 250... Ja potępiam zamachy na tle religijnym i tych zamachy wykonane przez tych katolikow tez potępiam... Ja tylko mowie, ze ludzie mają prawo się obawiać o to by przyjmować do Europy imigrantow. Skoro juz tutaj zabili 1000 osob w Europie w zamachach terrorystycznych a u siebie ponad 200 tys ludzi... To jest oczywiscie normalne ze ludzie chcą zapobiec kolejnym atakom i się tych ludzi do siebie boją przyjmować. 

Edytowane przez Pssd98

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 godzin temu, Pssd98 napisał(a):

ludzie mają prawo się obawiac

ja sie boje takich jak ty bo jak dziki sie bedzie chcial wysadzic to widze ze dziki i patrze podejrzliwie a ty wygladasz pewnie jak ja masz buraczana typowa polska urode i jak bedziesz mial pas szahida to nikt nie zwroci na ciebei uwagi

1 godzinę temu, take napisał(a):

Nie przyjmować muzułmańskich migrantów do Polski i basta. Lepiej nie ryzykować. Nie pozwolić na wdrożenie Paktu Migracyjnego w Polsce! Nie przyjąć ani jednego muzułmańskiego migranta!

brzmisz jakbys na jakism wiecy wyborczym byl pisu czy konfy czy jakichs innych dzikusów. wymyslasz sztuczny problem i chcesz przed nim bronic.

zaden imigrant tu nie chce przyjechac no moze ludzie z 10 dzieci ale wystarczy zabrac 800 plus i po klopocie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, libed napisał(a):

ja sie boje takich jak ty bo jak dziki sie bedzie chcial wysadzic to widze ze dziki i patrze podejrzliwie a ty wygladasz pewnie jak ja masz buraczana typowa polska urode i jak bedziesz mial pas szahida to nikt nie zwroci na ciebei uwagi

Na prawde koncze juz tą dyskusję xd. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Pssd98 napisał(a):

Byly juz podane tutaj organizacje IRA i ETA. Ktore zabily okolo 2 tys ludzi. A Islamistyczne 250... Ja potępiam zamachy na tle religijnym i tych zamachy wykonane przez tych katolikow tez potępiam... Ja tylko mowie, ze ludzie mają prawo się obawiać o to by przyjmować do Europy imigrantow. Skoro juz tutaj zabili 1000 osob w Europie w zamachach terrorystycznych a u siebie ponad 200 tys ludzi... To jest oczywiscie normalne ze ludzie chcą zapobiec kolejnym atakom i się tych ludzi do siebie boją przyjmować. 

to ze islam zabil ponad 200k ludzi w sudanie to mnie nie interesuje bo mnie to nie dotyczy a w europie katole zabili wiecej ludzi w hiszpanii czy irlandii. 

problem jest wiara i pisze od pcozatku ze za blokowanie drogi niewazne jakiej wiary ludzie to wylapac od razy i wlepic obserwacje albo wiezienie i po klopocie zadnych krzyzy mahometow i innych dziwadel w przestrzeni publicznej i po klopocie. to ty chcesz zeby baby w  workach chodzily a za chwile ze jednak jakas wiara ci rpzeszkadza.

twoj problem jest taki ze jestes krzyzowcem i walczysz z innowiercami i tyle. chcesz tu szariat katolicki a straszysz szariatem islamskim ze niby twoj lepszy. wez se ten swoj szariat i wyjedz do watykanu

1 minutę temu, Pssd98 napisał(a):

Na prawde koncze juz tą dyskusję xd. 

ciesze sie niezmiernie zapewne nie tylko ja ze 50 razy nie napiszesz tego samego o niegodnych strojach i jak baby maja sie ubierac/ 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, libed napisał(a):

to ze islam zabil ponad 200k ludzi w sudanie to mnie nie interesuje bo mnie to nie dotyczy a w europie katole zabili wiecej ludzi w hiszpanii czy irlandii. 

problem jest wiara i pisze od pcozatku ze za blokowanie drogi niewazne jakiej wiary ludzie to wylapac od razy i wlepic obserwacje albo wiezienie i po klopocie zadnych krzyzy mahometow i innych dziwadel w przestrzeni publicznej i po klopocie. to ty chcesz zeby baby w  workach chodzily a za chwile ze jednak jakas wiara ci rpzeszkadza.

twoj problem jest taki ze jestes krzyzowcem i walczysz z innowiercami i tyle. chcesz tu szariat katolicki a straszysz szariatem islamskim ze niby twoj lepszy. wez se ten swoj szariat i wyjedz do watykanu

I widzisz a ludzi obchodzi to, bo wiedzą że mogą dalej te ataki kontynuować w Europie. Które wykonywali. Tu nie ma o czym dyskutować... To że organizacje terrorystyczne ktorzy byli z europy i byli katolikami zabijali ludzi w celach politycznych to nie znaczy ze człowiek musi chciec przyjmowac ludzi z krajow gdzie byly dokonywane zamachy. Bo po co kolejny taki problem. Ludzie nie chca ginac i byc kalekami. To tacy ludzie o twoich poglach sa zagrozeniem dla ludzi. Bo przez popieranie imigracji giną ludzie, przez ich zamachy. Człowiek ma prawo się bać i to temat w ogole bez duskusyjny. Ja mieszkam i urodzilem się w Polsce, gdzie wiekszosc ludzi jest katolikami. Mam prawo tutaj glosic swoją wiarę i swoje przekonania. I będę to robił. Ja nikomu na sile nie przekazuje swojej wiary, tylko przedstawiam swoje poglady. Mam prawo uwazac ze tylki powinny byc pokazywane w okreslonych do tego miejscach i zdania nie zmienie. Bede takie poglady glosil. A porownywanie mnie do taliba, jest totalnie bez sensowne. Dobra juz obiecuje ze nie odpiszę na zadna wiadomosc, bo porownywales mnie do talibow i nie chca wchodzic w taka dyskusje. Próbujesz narzucic mi zdanie, bym nie mogl glosic swoich pogladow. Ja nie zmuszam nikogo siłą by nie pokazywal tylka na portalach spolecznosciowych. Ja tylko glosze poglad ze to jest nie godne i nie powinno byc widywanych takich zachowan. Tylki powinny byc poakzywane na erotycznych portalach albo powinny byc cenzurowane. Ja takie poglady glosze i porównywanie mnie do taliba jest totalnie bezsensowne. 

Edytowane przez Pssd98

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, Pssd98 napisał(a):

I widzisz a ludzi obchodzi

widac jak obchodzi juz rzygaja tymi twoimi dylematami i tylko ja ci odpisuje

12 minut temu, Pssd98 napisał(a):

To że organizacje terrorystyczne ktorzy byli z europy i byli katolikami zabijali ludzi w celach politycznych to nie znaczy ze człowiek musi chciec przyjmowac ludzi z krajow gdzie byly dokonywane zamachy.

to z hiszpani i irlandii tez mamy ludzi nie wpuszac ?

moze zamknac granice dla watykanczykow bo obywatele tego panstwa statystycznie najczesciej gwalca dzieci jak policzyc polulacje i przestepcos seksualnych to na pewno wyjdzie najwyzszy wspolczynnik. 

13 minut temu, Pssd98 napisał(a):

Człowiek ma prawo się bać

jzu ci psialem ze na te twoje leki idz do lekarza obowiadz o niegodnych strojach itd. dobierze jakies leki i po klopocie

14 minut temu, Pssd98 napisał(a):

gdzie wiekszosc ludzi jest katolikami.

nie nie jest to tylko teoria wiekszosc ludzi ani do kosciola nie chodzi ani ma wyrabana na te zasady katolickie. w poprzednim roku bylo 50k slubow i 30k rozwodow wiec jak widac wiecej jak polowa nie utożsamia sie w wiara ktora rozwodow zakazuje

moze u ciebie na podkarpaciu jest inaczej ale to trzeba moze isc sladami tych organizacji terrorystycznych i walczyc o niepodleglosc i zrobicie sobei jakis szariat katolicki od bialegostoku po rzeszow na razie nie stanowicie wiekszosci. 

15 minut temu, Pssd98 napisał(a):

Mam prawo uwazac ze tylki powinny byc pokazywane w okreslonych do tego miejscach i zdania nie zmienie. B

jak wyzej stworzcie jakis szariat na jakism terenie i tam bedziesz sobei ustalal zasady obecne w pl na plazy pozwalaja chodzic w stringach silownie sa koedukacyjne a biegac mozna w leginsach koniec kropka. nie pasuje ci to nie chodz tam i tyle. niczym sie nie roznisz od dzikusa islamskiego on ma taki sam problem i tak samo jest zgorszony

16 minut temu, Pssd98 napisał(a):

A porownywanie mnie do taliba, jest totalnie bez sensowne

a czym ty sie roznisz od taliba poza tym ze bijesz poklony bogu ktory ma inne imie niz on ?

17 minut temu, Pssd98 napisał(a):

a nie zmuszam nikogo siłą by nie pokazywal tylka na portalach spolecznosciowych. Ja tylko glosze poglad ze to jest nie godne i nie powinno byc widywanych takich zachowan.

a te co ci ten tylek pokazuja to w tylku maja czy ty uwazasz to za godne czy nie. wiekszosc ludzi ma twoje zdanie wlasnie tam wiec za chwile bedziesz chcial przemoca im swoje zdanie narzucac jak wreszcie do ciebie dotrze gdzie oni maja twoje poglady

18 minut temu, Pssd98 napisał(a):

Tylki powinny byc poakzywane na erotycznych portalach albo powinny byc cenzurowane

a ludzie jak ty powinni siedziec w guantanamo ja mam taki poglad i co zglosisz sie tam zeby cie zamkneli ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, take napisał(a):

Nie przyjmować muzułmańskich migrantów do Polski i basta. Lepiej nie ryzykować. Nie pozwolić na wdrożenie Paktu Migracyjnego w Polsce! Nie przyjąć ani jednego muzułmańskiego migranta!

A na jakiej podstawie stwierdzisz czy ktoś jest muzułmaninem? Bo raczej nikt tego nie ma wpisanego w paszport, a na gębę to każdy może skłamać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W krajach gdzie jest duży napływ panów na pontonach jest po prostu, delikatnie mówiąc, bałagan więc nie należy ich przyjmować bo to nie są uchodźcy tylko nachodźcy. Wolałbym w Polsce milion Wietnamczyków niż tysiąc osób z desantu na pontonach.

Chicken-hearted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Grouchy napisał(a):

W krajach gdzie jest duży napływ panów na pontonach jest po prostu, delikatnie mówiąc, bałagan więc nie należy ich przyjmować bo to nie są uchodźcy tylko nachodźcy. Wolałbym w Polsce milion Wietnamczyków niż tysiąc osób z desantu na pontonach.

polska nie lezy nad morzem srodziemnym a europy do baltyku nikt pontonem nie oplynie. macie sztuczne problemy ktore wam podrzucaja politycy zeby wzbudzic wasze leki i obawy. 

jak jakis dziki nawet chce tu przez plot przeskoczyc to szybko biegnie to innego kraju

wasz problem jest podobny do problemu z globalnym ociepleniem dopoki u nas w lipcu wiecej pada niz nie pada to nie ma sensu sie tym martwic ze bedzie cieplej za 30 lat o 2 stopnie dla tych przedsiebiorcow nad baltykiem to bawet dobra wiadomosc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, libed napisał(a):

polska nie lezy nad morzem srodziemnym a europy do baltyku nikt pontonem nie oplynie. macie sztuczne problemy ktore wam podrzucaja politycy zeby wzbudzic wasze leki i obawy. 

jak jakis dziki nawet chce tu przez plot przeskoczyc to szybko biegnie to innego kraju

wasz problem jest podobny do problemu z globalnym ociepleniem dopoki u nas w lipcu wiecej pada niz nie pada to nie ma sensu sie tym martwic ze bedzie cieplej za 30 lat o 2 stopnie dla tych przedsiebiorcow nad baltykiem to bawet dobra wiadomosc

nie jestem towarzyszem z PZPR, żeby mówić do mnie w liczbie mnogiej 🙂 W dodatku Niemcy też nie leżą nad morzem a sprowadzili do siebie ten problem i teraz będą nam go wciskać.

Edytowane przez Grouchy

Chicken-hearted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Grouchy napisał(a):

nie jestem towarzyszem z PZPR, żeby mówić do mnie w liczbie mnogiej 🙂 W dodatku Niemcy też nie leżą nad morzem a sprowadzili do siebie ten problem i teraz będą nam go wciskać.

ale jest was tu wielu ktorzy lykaja te kity o jakiejs inwazji obcych na pontonach

niemcy im placa za to ze zyja i zbijaja bąki dlatego biegna szybko do niemiec. poza tym maja tam rodziny w pl kurdow nie ma zbyt wielu. 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, libed napisał(a):

ale jest was tu wielu ktorzy lykaja te kity o jakiejs inwazji obcych na pontonach

niemcy im placa za to ze zyja i zbijaja bąki dlatego biegna szybko do niemiec. poza tym maja tam rodziny w pl kurdow nie ma zbyt wielu. 

No i niech tak zostanie.

Chicken-hearted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Grouchy napisał(a):

No i niech tak zostanie.

nikt nie chce tu bezrobotnych kurdów przeciez ale nie ma potrzeby tez zeby jakies dziadki staly na granicy i rzekomo jej pilnowaly bo ci kurdowie jada tymi wieswagenami golfami na niemieckich rejestracjach do domu i nie planuja tu sie osiedlac

rownei dorbze by mozna zrobic ruch obrony granic przed uchodzcami z koreii polnocnej albo migrantami zarobkowymi ze szwajcarii :D

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, libed napisał(a):

śnnikt nie chce tu bezrobotnych kurdów przeciez ale nie ma potrzeby tez zeby jakies dziadki staly na granicy i rzekomo jej pilnowaly bo ci kurdowie jada tymi wieswagenami golfami na niemieckich rejestracjach do domu i nie planuja tu sie osiedlac

rownei dorbze by mozna zrobic ruch obrony granic przed uchodzcami z koreii polnocnej albo migrantami zarobkowymi ze szwajcarii :D

Jak dla mnie skośnoocy welcome

Chicken-hearted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobają mi się wypowiedzi Pssd98 o muzułmanach.

Jeśli chodzi o migrantów, to rzeczywiście lepszy milion Wietnamczyków niż tysiąc muzułmańskich mężczyzn na pontonach...

Islam to wróg cywilizacji... W moim odczuciu islam wierzy w Boga, który ma odrażający charakter i skrajnie niemoralne zamiary wobec grzesznych ludzi.

F21, F42.2, F84.5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi