Skocz do zawartości
Nerwica.com

Plany, marzenia, cele...

Misiek

Rekomendowane odpowiedzi

papillon24, cos w ten desen tylko ja udawac nie potrafie,

nie bac sie tylu rzeczyw zyciu, :oops:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, ja nawet nie robię tego celowo. Po prostu,są sytuacje gdzie coś we mnie....wstępuje?:D i kilka razy słyszałam,że właśnie jestem pewna siebie. A nie jestem! I czas to werfyfikuje nieraz.. Cóż, życzę, żeby nam się udało;)

"Just one year of love

Is better that a lifetime alone"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cofnąć czas o 5 lat wstecz... Ale się nie da, więc zostanę przy znalezieniu bratniej duszy, właśnie teraz.

"Gorące żelazo uderz, by iskry uwolnić. Uderz człowieka, aby uwolnić szał. Zaiste, siły wielkiej potrzeba, by człowieka jak żelazo ukształtować." :uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dążyć do samorozwoju, odbudować swoją samoocenę i dobry humor.

oczyścić swój umysł i znaleźć optymalne rozwiązanie bagiennych problemów, które napotkałam na swej drodze, póki bagno wciągnie mnie, na dobre.

To jest tak, że wylatuje jedna cegła a burzy się wszystko. - Barbara Sęk "Dlaczego ona?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostać się na magisterskie studia dzienne, zrobić kurs kucharski, przenieść się na studia zaoczne i iść do pracy jako pomocnik kucharza, a z czasem na szefa kuchni. To takie odległe plany. ;)

"Życie jest za krótkie, żeby się nad sobą użalać. Zajmij się życiem albo zajmij się umieraniem..."

Regina Brett, Bóg nigdy nie mruga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym chciał rzecz jasna stanąć na nogi. Zacząć się uczyć, potem pójść do pracy. Obudzić w sobie pasję do życia, nawet w przyziemnych czynnościach. No i oswoić chorobę, jak już nie mogę wrócić do tego co było wcześniej.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też tak robiłem ale odkąd do pracy muszę jeździć około 2.5 godziny musiałem zmienić nastawienie :D

Ból fizyczny ma w sobie tyle dobrego, że jeśli przekroczy pewną granicę, zabija. Ból psychiczny, kiedy boli nas serce, zabija nas codziennie od nowa, jednak ciągle żyjemy. Paulo Coelho

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi