Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Kocie, nic nie musisz robić ponad normę. Tylko mi przypnij pinezkę i zablokuj temat, żeby w nim nie pisać. A jeśli po 3 dniach stwierdzisz, że cię od niego bolą oczy, to usuniesz go. Może być?

Nie bo to bez sensu. Ale chyba zrozumiałem jaki jest problem i zobacz czy tak uda się go nam rozwiązać:

1. Zapisz sobie skrót w postaci takiego linku: https://www.nerwica.com/topic/51231-szalone-precle-z-pieprzem-i-ziemniakami/?do=getNewComment

Ten link zawsze będzie przenosił do momentu gdzie jest nieprzeczytana zawartość w temacie precli. To byłby Twój punkt startowy.

2. Później ta funkcja z z dołu "Następny temat" (dopisałem "...z nową zawartością") działa po staremu. Nie wiedziałem, że ktoś z tego korzysta regularnie xd

Czyli reasumując możemy gdzieś podpiąć np. ten link z pkt 1 albo sobie wklep do ulubionych? W zasadzie to każdy temat można zmodyfikować dopisując na jego końcu /?do=getNewComment i będzie przenosił do pierwszego nowego posta

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, Cynthia napisał(a):

Ej, ale ty z Zosią już byłeś. Wziąłeś rozwód i znowu wchodzisz do tej samej rzeki? 🤣

Zosia chciała rozwód i byłem to załatwić, ale drugi raz niech Zosia załatwia, bo mi się nie chce już 😛 

Ogólnie pierwszy ślub był smutny, był tylko jeden gość, a jutro może więcej ludzi wpadnie, jeden kolega już się zadeklarował, że wpadnie z prezentem. :D 

No i Zosia też kupiła mieszkanie dla nas, na 3 piętrze bez windy hahah :D małe ale własne :P Dzięki Zosi przestanę być bezdomny może. 

No i żona pisze mi to samo, co pisała mi moja przyjaciółka z Holandii w innej grze, że muszę być silny. :D Ciesze się, że poznałem Zosię w ogóle. Inni na czacie zazdroszczą nam naszej miłości. :P Ktoś już przewiduje, że w niedziele będzie rozwód, ale Zosia mi pisze, że będzie super. :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, KochamElcie napisał(a):

Ktoś już przewiduje, że w niedziele będzie rozwód, ale Zosia mi pisze, że będzie super. :D

nie ogarniam, jak w grze można wziąć ślub? Nie wiedziałam w ogóle, że istnieje taka opcja xddd nie lepiej spotkać się face to face i pójść na randkę? :D 

Tylko w swoim szaleństwie jestem wolna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, shadow_no napisał(a):

Nie bo to bez sensu. Ale chyba zrozumiałem jaki jest problem i zobacz czy tak uda się go nam rozwiązać:

1. Zapisz sobie skrót w postaci takiego linku: https://www.nerwica.com/topic/51231-szalone-precle-z-pieprzem-i-ziemniakami/?do=getNewComment

Ten link zawsze będzie przenosił do momentu gdzie jest nieprzeczytana zawartość w temacie precli. To byłby Twój punkt startowy.

2. Później ta funkcja z z dołu "Następny temat" (dopisałem "...z nową zawartością") działa po staremu. Nie wiedziałem, że ktoś z tego korzysta regularnie xd

Czyli reasumując możemy gdzieś podpiąć np. ten link z pkt 1 albo sobie wklep do ulubionych? W zasadzie to każdy temat można zmodyfikować dopisując na jego końcu /?do=getNewComment i będzie przenosił do pierwszego nowego posta

Ok, dzięki za link, wypróbuję.

Czyli nie dasz rady tam na dole zmienić ogólnego "następny temat"  itd. na tytuł tego następnego tematu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Cynthia napisał(a):

nie ogarniam, jak w grze można wziąć ślub? Nie wiedziałam w ogóle, że istnieje taka opcja xddd nie lepiej spotkać się face to face i pójść na randkę? :D 

Daleko mamy do siebie, a w grze się bierze ślub jak w realu.

Obrączki już załatwiłem i stroje ślubne. :P 

Jutro o 20 ceremonia. :D  W kościele normalnie się hajtamy.

Edytowane przez KochamElcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Czyli nie dasz rady tam na dole zmienić ogólnego "następny temat"  itd. na tytuł tego następnego tematu?

Dam tylko na razie mnie nie przekonałaś, że ma to jakiś sens xdd Bo w sumie i tak trzeba w to kliknąć? Czy po prostu czasem nie chcesz wchodzić w jakiś wątek który jest proponowany?

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Cynthia napisał(a):

a co to za gra?

No to życzę intensywnego pożycia małżeńskiego i jak najmniej rozwodów :P 

Stare niemieckie mmorpg 1997, nazywa się Tibia :D 

Ja jestem druidem, głównie rzucam zaklęcia lodu i mogę też leczyć innych graczy :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, KochamElcie napisał(a):

Stare niemieckie mmorpg 1997, nazywa się Tibia :D 

Ja jestem druidem, głównie rzucam zaklęcia lodu i mogę też leczyć innych graczy :P 

przydatne umiejętności :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, shadow_no napisał(a):

To obawiam się, że Zosia w rzeczywistości jest Zofianem

Może tak, ale na głównej stronie fajnie wygląda jej nick i że jest ze mną po ślubie :P

Dzisiaj kupiła dla nas nowe mieszkanie, i jutro będzie gotowe. :D Więc po ślubie idziemy na inny świat i będziemy sami w mieszkaniu, hihi :D 

Na czacie się pytali, co będziemy robić, ale Zosia odpisała, że to tajemnica. :D 

3 minuty temu, Cynthia napisał(a):

przydatne umiejętności :P

Nie no spoko gierka, a ja często mam depresje albo dołujące myśli i w ogóle często za dużo myślę o pierdołach, a potem mam kiepski nastrój i w ogóle albo samotność w realu, a jak sobie gierkę odpalam oraz muzykę w słuchawkach, i wciągam się, to wyłączam głowę i już nie myślę o złych rzeczach. :P 

Edytowane przez KochamElcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, KochamElcie napisał(a):

Może tak, ale na głównej stronie fajnie wygląda jej nick i że jest ze mną po ślubie :P

Dzisiaj kupiła dla nas nowe mieszkanie, i jutro będzie gotowe. :D Więc po ślubie idziemy na inny świat i będziemy sami w mieszkaniu, hihi :D 

Na czacie się pytali, co będziemy robić, ale Zosia odpisała, że to tajemnica. :D 

Nie no spoko gierka, a ja często mam depresje albo dołujące myśli i w ogóle często za dużo myślę o pierdołach, a potem mam kiepski nastrój i w ogóle albo samotność w realu, a jak sobie gierkę odpalam oraz muzykę w słuchawkach, i wciągam się, to wyłączam głowę i już nie myślę o złych rzeczach. :P 

no i super, że masz takie zajęcie. 🙂 mnie też parę rzeczy tak wyłącza właśnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Cynthia napisał(a):

no i super, że masz takie zajęcie. 🙂 mnie też parę rzeczy tak wyłącza właśnie

Szkoda, że mnie tak np. czytanie książek nie może wyłączyć czy coś innego :P 

Ale jak sobie na spacery długie chodziłem i też muzyczka, to też się człowiek potrafi wyłączyć. :P 

Albo jak wbijałem na basen i 100 odcinków sobie przepłynąć, to też się głowę wyłącza i sobie pływam, to też ekstra :D Potem jak już 60 odcinków przepłynę, to fajny stan jest w głowie. Jeszcze 40. :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, KochamElcie napisał(a):

Ja też na cmentarzu u cioci mam już miejsce, niedawno z babcią byłem odwiedzić ciocię, i mówiła, że jak umrę, to też tam będe, i kto pierwszy ten lepszy. :P 

Hahahahaha Fifi twój timing cudo 

Godzinę temu, Cynthia napisał(a):

Ja ostatnio siostrze powiedziałam, że jak umrę to ma mi zorganizować pogrzeb, bo tylko ona wie, czego bym chciała. A już na pewno nie chciałabym księdza. xD także już mają powiedziane. :P inaczej będę nawiedzać i nie dawać spokoju

A ja swojej że jak ulegne śpiączce albo że warzywem będę to ma mi załatwić eutanazję. Niestety potem musiałam kuzyna poprosić. Ostatecznie nadal nie mam pewnosci że mnie dobija:(

54 minuty temu, Cynthia napisał(a):

ja z moim zestawem leków to jak zrobię sobie lekkiego drinka z Martini z sokiem pomarańczowym to pół wypiję i jesetm pijana xd z chęcią bym whisky się napiła ale się boję, bo ja głowy nie mam do picia, raz może dwa razy w życiu się schlałam

Nic nie tracisz. Ale na desce klozetowej śpi się snem jak aniołek 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, shadow_no napisał(a):

Dam tylko na razie mnie nie przekonałaś, że ma to jakiś sens xdd Bo w sumie i tak trzeba w to kliknąć? Czy po prostu czasem nie chcesz wchodzić w jakiś wątek który jest proponowany?

Już pisałam powód. Przenosisz się niewiadomo gdzie, czytasz jakąś treść i nie wiesz w jakim wątku odpowiadasz dopóki nie przewiniesz do góry. I m.in. w ten sposób rozwijają się offtopy. I tak, czasem nie chcesz wchodzić w kolejne nowe treści. Aktualnie to wygląda tak, że wpadam w temat "suchar na dziś" co jest znakiem, że zakończyłam przegląd nowości xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

29 minut temu, shadow_no napisał(a):

aha, mam pytanie odnośnie tego.Czy nie można tego włączyć gdzieś w ustawieniach? Bo faktycznie to trochę uciążliwe jak nie można poczytać postów od ostatniego zalogowania. Tylko trzeba przewijać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi