Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, lily was here napisał(a):

Trollujecie 😛 

Coś Ty, lekko mi tkanki ubyło, a babcia do mnie jeszcze przed wyjsciem zmień koszulkę, bo miałem iść w podkoszulce, a babcia, żebym się ubrał jak człowiek, bo dziewczyna ucieknie, jak mnie zobaczy hahah :D

Jutro mi chyba końcówki podetnie trochę we włosach, ale lekko tylko :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Coś Ty, lekko mi tkanki ubyło, a babcia do mnie jeszcze przed wyjsciem zmień koszulkę, bo miałem iść w podkoszulce, a babcia, żebym się ubrał jak człowiek, bo dziewczyna ucieknie, jak mnie zobaczy hahah :D

Jutro mi chyba końcówki podetnie trochę we włosach, ale lekko tylko :P 

I babcia cie puściła z obca baba bez telefonu? Nie wierze 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, lily was here napisał(a):

I babcia cie puściła z obca baba bez telefonu? Nie wierze 😛

Babcia to się cieszyła, że wychodzę dzisiaj gdzieś, bo mnie cały czas wygania, a ja tylko gierki i w ogóle, ale dzisiaj akurat wolne od gierek, to spoko :P 

Pytała się o Dalila i mówi, żebym przypadkiem nie mówił, że w namiocie mieszkam ahahah, a ja mówię, że wie już i pół roku piszemy, bo jakoś tak od pół roku tu jestem :P i już zmieniła ton trochę :P 

A telefon mam wyłaczony od paru tygodni już, ale teraz do innej babci idę do miasta, to sobie doładuję kartę. Jutro tam się wybieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, KochamElcie napisał(a):

Babcia to się cieszyła, że wychodzę dzisiaj gdzieś, bo mnie cały czas wygania, a ja tylko gierki i w ogóle, ale dzisiaj akurat wolne od gierek, to spoko :P 

Pytała się o Dalila i mówi, żebym przypadkiem nie mówił, że w namiocie mieszkam ahahah, a ja mówię, że wie już i pół roku piszemy, bo jakoś tak od pół roku tu jestem :P i już zmieniła ton trochę :P 

A telefon mam wyłaczony od paru tygodni już, ale teraz do innej babci idę do miasta, to sobie doładuję kartę. Jutro tam się wybieram.

😂😂😂 już wiem co to było to był obrysk bo tam przecież pole było obok i strome. Wiedziałam że chemia i skądś mi znajome bylo

Ogolnie bardzo fajnie było rybki też kiedyś jeszcze przyjadę zobaczyć :D

Oprysk 

Nie farba xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

39 minut temu, Dalila_ napisał(a):

😂😂😂 już wiem co to było to był obrysk bo tam przecież pole było obok i strome. Wiedziałam że chemia i skądś mi znajome bylo

Ogolnie bardzo fajnie było rybki też kiedyś jeszcze przyjadę zobaczyć :D

Oprysk 

Nie farba xD

Rybki i ważki. :P Dzisiaj tam też chwile pływałem. Niezły relaks tam jest w ch.. 🙂 zero stresu, po prostu pure chill-out.

Szałe już pewnie do wiosny przyszłego roku odpada, niestety. 

Ale jakieś dziwne muchy też tam latały u ważek, to ręce pod wodę i zacząłem wodą dookoła, żeby odleciały, i już było ok. 

No ja to dalej spacerki, jak nogi odpoczną, to dalej idę xD. Albo ważki albo tam, gdzie dzisiaj. Od babci w mieście mam trochę bliżej. Fajny spacer wzdłuż samej rzeki ;). A w tygodniu z rana jak idę, to jest spokój.

Ciesze się, że już mogę chodzić przynajmniej. Gierki mi się coś na razie przejadły. Straciłem motywację na razie. Szkoda, bo tam koledzy albo koleżanki grają, ale co poradzę, że mi się nie chce. Na razie. 

Edytowane przez KochamElcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi