Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mikropenis i depresja

On1980

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Doktor Indor napisał(a):

Czy ja wiem? Ja ją ciągle wkurwiam na przykład.

Nigdzie nie mówiłem nic o przekuwaniu na realne zyski finansowe. Historia, kultura antyku, nauka łaciny – poznawanie tego sprawia ci przyjemność? To już jest jakiś początek i jakaś motywacja. Wiesz ile dziewczyn interesuje się kulturą antyku i chętnie by o tym porozmawiały?

Ja wiem czy się tak interesują ?? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

moze nawet jest stara zakonnica ktorej sie nudzi

"Na pustyni Kara-kum jest fabryka eros gum, tidum-tidum tidum-tum, wszystkie dętki i opony przerabiamy na kondomy, nawet stara zakonnica kondomami się zachwyca" - taka piosenka z czasów podstawówki mi się przypomniała po przeczytaniu tego. 🙂 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 minuty temu, MicMic napisał(a):

No kurwa nie wszystkie pewnie :D część pewnie woli sobie wprowadzić bolca między nogi i pomalować paznokcie, no ale z takimi może być Ci ciężko. 😛

Czyli twierdzisz że skoro się interesuje antykiem i łaciną to sie nie nadaje do seksu ?? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

48 minut temu, Hurricaner27 napisał(a):

Ja wiem czy się tak interesują ?? 

Lubisz mitologie egipską? A dalile znasz kim była?

4 minuty temu, On1980 napisał(a):

Tylko się wtrace. Ze mną da się pogadać bo mam psychotropy przepisane. Od dłuższego czasu biorę. Nie mam już libido. Problem mikro pozostał ale mniej dokucza 

Przepraszam tak mi się napisało o tobie ale właściwie od dawna nie pisałam tu. Pamiętam jednak że jak pisałam to chyba mnie nigdy nie wkurzyłes. A wtedy nie miałeś leków;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

29 minut temu, Kiusiu napisał(a):

"Na pustyni Kara-kum jest fabryka eros gum, tidum-tidum tidum-tum, wszystkie dętki i opony przerabiamy na kondomy, nawet stara zakonnica kondomami się zachwyca" - taka piosenka z czasów podstawówki mi się przypomniała po przeczytaniu tego. 🙂 

Hahaha dobra piosenka

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Przepraszam tak mi się napisało o tobie ale właściwie od dawna nie pisałam tu. Pamiętam jednak że jak pisałam to chyba mnie nigdy nie wkurzyłes. A wtedy nie miałeś leków;)

Dzięki. Też bywam marudny jednak teraz jest lepiej. Dziwne uczucie. Nie czuje się w pełni facetem ale nie dokucza tak bardzo. Po lekach mam tego świadomość ale nie przybija mnie tak bardzo 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, On1980 napisał(a):

Dzięki. Też bywam marudny jednak teraz jest lepiej. Dziwne uczucie. Nie czuje się w pełni facetem ale nie dokucza tak bardzo. Po lekach mam tego świadomość ale nie przybija mnie tak bardzo 

Ale i tak jesteś pełnym facetem, co może służyć radą, wsparciem, pomocą, dla kobiet znanych i nieznanych ;)

To jest najbardziej męskie jak chlera

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Mitologii egipskiej nie znam za bardzo 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Ale i tak jesteś pełnym facetem, co może służyć radą, wsparciem, pomocą, dla kobiet znanych i nieznanych ;)

To jest najbardziej męskie jak chlera

Dzięki. Bardzo przyjemnie się to czyta. Wiem że to płytkie ale brakuje mi tego typu słów. Świadomość to jedno ale gdzieś głęboko we mnie czuje potrzebę tego. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, On1980 napisał(a):

Dzięki. Bardzo przyjemnie się to czyta. Wiem że to płytkie ale brakuje mi tego typu słów. Świadomość to jedno ale gdzieś głęboko we mnie czuje potrzebę tego. 

Bo to jest prawda, mężczyznę poznaje się po tym co sobą reprezentuje. Każda się z tym zgodzi i to nie żadne czcze gadanie

18 minut temu, Hurricaner27 napisał(a):

Mitologii egipskiej nie znam za bardzo 

To co znasz. Dzielisz się tym na jakimś blogu np? Już masz co robić zamiast skupiać się na czarnych myslach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Hurricaner27 napisał(a):

Czyli twierdzisz że skoro się interesuje antykiem i łaciną to sie nie nadaje do seksu ?? 

Nie, twierdzę, że raczej musisz celować w dziewczyny, które szukają czegoś więcej niż seksu i kwadratowej szczęki ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Bo to jest prawda, mężczyznę poznaje się po tym co sobą reprezentuje. Każda się z tym zgodzi i to nie żadne czcze gadanie

To co znasz. Dzielisz się tym na jakimś blogu np? Już masz co robić zamiast skupiać się na czarnych myslach

z mitologii to raczej grecka i rzymska, interesuje się też filozofią antyczną tak w mniejszym stopniu ale jest ważna, i głównie to historią, organizacją państwa itp. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi