Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mikropenis i depresja

On1980

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Elciaa napisał(a):

Sarkazmu też nigdy nie wyłapujesz a to już dość duża przesłanka o tym że wyglądasz innym na autyste.

oczywiście że wyłapuję po prostu części ludzi nie podejrzewam że potrafią sie sarkazmem posłużyć :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 godziny temu, shadow_no napisał(a):
23 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

No bo gdzie nowe konto niby dziewczyny i pierwsze 3 posty w temacie zachwalające małe wacki

🤣🤣🤣

tez pierwsze co pomyślałam czytając ten temat to ze zacne prowo, ale już nie chciałam sie przed szereg wybijać i afery siac znowu 😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 15.07.2026 o 00:46, shadow_no napisał(a):

No bo gdzie nowe konto niby dziewczyny i pierwsze 3 posty w temacie zachwalające małe wacki. Z postów których nigdy nie napisały kobiety to tych trzech nie napisały najbardziej

Zgadłeś specjalnie założyłam to konto żeby to napisać. Naprawdę myślisz, że z prawdziwego konta pisałabym aż tak intymne szczegóły na swój temat? Rozumiem, ze ty byś tak zrobił i potem czekał aż ktoś z rodziny cię rozpozna po innych postach tak? A jak jestem tu całkowicie nowa to nie mam prawa doradzić autorowi tak? Bo miałam inne zdanie niż zdanie "Administratora"? Z resztą szkoda mojego cennego czasu na to! Oby jak najdalej od takich facetów!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 godzin temu, Szczupła studenka napisał(a):

Bo miałam inne zdanie niż zdanie "Administratora"?

A gdzie ja wyraziłem inne zdanie niby? To nie w moim interesie by było. Małe wacki górą!

Z resztą szkoda mojego cennego czasu na to! Oby jak najdalej od takich facetów!

Był tu kiedyś taki jeden, co zaczynał tematy a później mu szkoda bylo czasu marnować czas i energię na dalszą rozmowę. Powinniście się poznac ^^

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadłeś specjalnie założyłam to konto żeby to napisać. Naprawdę myślisz, że z prawdziwego konta pisałabym aż tak intymne szczegóły na swój temat? Rozumiem, ze ty byś tak zrobił i potem czekał aż ktoś z rodziny cię rozpozna po innych postach tak? A jak jestem tu całkowicie nowa to nie mam prawa doradzić autorowi tak? Bo miałam inne zdanie niż zdanie "Administratora"? Z resztą szkoda mojego cennego czasu na to! Oby jak najdalej od takich facetów!

Nick tez masz dosyć stulejarski 😜 no ja obstawiam prowo ;) 

Skoro tak ci cudownie z tym 8cm to po co ci kolejny do trojkata? Bo 8 i 8 daje 16?😀

15 godzin temu, Verinia napisał(a):

Nic nie oglądam. Przestałam od jakiegoś czasu wgl cokowiek oglądać, oprócz muzyki. 

Przestałaś oglądać mikropenisy? 😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi