Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mikropenis i depresja

On1980

Rekomendowane odpowiedzi

Znalazłem rozwiązanie swojego problemu. Ze względu na stan psychiczny związany z całą sytuacją udałem się do socjalisty. Dostałem tabletki psychotropy. Po dłuższym już okresie brania nie mam kompletnie popędu. Moje libido praktycznie nie istnieje. Może i dobrze bo teraz mogę żyć. To był strzał w dziesiątkę. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, On1980 napisał(a):

udałem się do socjalisty

Ja wiem, że literówka, ale jakoś tak skojarzyło mi się z jednym userem z forum, sam nie wiem dlaczego… :P

Bez libido jest lepiej? Ja mimo wszystko czułbym się okaleczony. Ale jeśli tak jest ci lepiej, no to w sumie super, problem rozwiązany…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 19.10.2025 o 07:58, Fuji napisał(a):

Nie ma na świecie nic lepszego niż żyć z ukochaną osobą, troszczyć się o nią, dbać, kłócić się i uprawiać seks.

Reszta atrakcji tego świata to marne dodatki

Nie no jeszcze sernik z galaretką i pierogi z okrasą dodałbym do tych przyjemności 😄

5 godzin temu, On1980 napisał(a):

Znalazłem rozwiązanie swojego problemu. Ze względu na stan psychiczny związany z całą sytuacją udałem się do socjalisty. Dostałem tabletki psychotropy. Po dłuższym już okresie brania nie mam kompletnie popędu. Moje libido praktycznie nie istnieje. Może i dobrze bo teraz mogę żyć. To był strzał w dziesiątkę. 

Brak libido nie jest wcale dobre. Sam biorąc antydepresanty miałem okresy kiedy libido było zerowe. Sama myśl o seksie, o zbliżeniu powodowała „krok w tył” I wcale to nie było fajne. Wcale dobrze się z tym nie czułem , nie mówiąc już o potrzebach Partnerki Jej frustracji, z tego powodu

No ale masz pełne prawo oczywiście do swoich odczuć i decyzji. Nic mi do tego. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, brum.brum napisał(a):

Nie no jeszcze sernik z galaretką i pierogi z okrasą dodałbym do tych przyjemności 😄

Brak libido nie jest wcale dobre. Sam biorąc antydepresanty miałem okresy kiedy libido było zerowe. Sama myśl o seksie, o zbliżeniu powodowała „krok w tył” I wcale to nie było fajne. Wcale dobrze się z tym nie czułem , nie mówiąc już o potrzebach Partnerki Jej frustracji, z tego powodu

No ale masz pełne prawo oczywiście do swoich odczuć i decyzji. Nic mi do tego. 

Ja nie mam nikogo pomimo swojego wieku. Problem leżał w mikropenisie i blokadzie seksualnej. Teraz po tabletkach jest ok nie mam zupełnie pociągu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi