Skocz do zawartości
Nerwica.com

KLONAZEPAM (Clonazepamum TZF)

megi55

Rekomendowane odpowiedzi

Ekipa, potrzebuje waszej pomocy. Sytuacja nagła. Jestem już ponad 10lat na effectin 150. Doraźnie brałem clonazepam 0,5.

Po 6latach wakacji w Polsce wyjechałem na wakacje do Grecji. Jestem w Grecji od wtorku. Pierwszego dnia poniósł mnie all inclusive. Wypiłem 5-6 drinków. No i poszedłem spać. Rano zjadłem śniadanie i dopadł mnie po 6 latach atak paniki. Ale to taki konkretny że jestem na wyspie, se stąd nie wrócę, że zepsuje wakacje rodzinie itp. niestety rodzinna przez telefon nie chce udzielić porady,a psychiatra nie odbiera. 

W trakcie ataku uratował mnie clonazepam 0,5. Poszedłem spać po nim na 2h. Niestety każda noc jest nerwowa, nie śpię, rano budzę się z duszonym żołądkiem i gardłem i nie mogę zjeść śniadania. 

Dziś w nocy wziąłem klonazepam bo miałem dreszcze i głupie myśli trochę wyciszył myśli ale nie dreszcze nie wiem co robić.... Nie wiem ile tabletek mogę wziąć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli mogę napisać/doradzić to brałbym doraźnie te benzo, do chwili przylotu do Polski ( max 3 tygodnie ),  w małej dawce i umawiał się na wizytę do lekarza. Nie ruszałbym alko już i starał się jak najlepiej spędzić wakacje, chociaż rozumiem, że to może być mega trudne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi