Skocz do zawartości
Nerwica.com

Usuwanie konta

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

10 minut temu, Perłowy napisał(a):

Szkoda w sumie ze tym razem tez nie wytrzymała

Przy jej diagnozie i żonglowaniu dawkami leków + pierdyliardem suplementów i kit wie jakich jeszcze substancji ja się absolutnie nie dziwię że jest niestabilna. Mało kto by był 🤷‍♀️ 
Biorąc leki zapobiegające wystąpieniu manii pakować w siebie prekursory dopaminy (i nie tylko dopaminy bo innych neuroprzekaźników też)? Przepis na katastrofę💁‍♀️ zresztą to nie jedyny przykład. 

Edytowane przez Noire Panthere

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Noire Panthere napisał(a):

Przy jej diagnozie i żonglowaniu dawkami leków + pierdyliardem suplementów i kit wie jakich jeszcze substancji ja się absolutnie nie dziwię że jest niestabilna

No fakt sporo od tym pisała ale nie sądziłem ze az tak tym żonglowała a też zbyt nieregularnie ją czytałem żeby poskładać wszystko to w całość. Jeśli tak było to nie dziwię sie tez w sumie że ma takie wahania. Ja sie wzbraniam przed dodawaniem suplementów bo wiem ze te co biorę mogą działać w miare satysfakcjonująco pomimo ze obecnie jestem w ciemnej dziurze ale jak zaczne mieszać to będę w jeszcze głębszej. Czasem mi sie zdarzy cos spróbować nowego raz na rok jesli w ogóle ale bardzo ostrożnie do tego podchodzę bo próbowałem juz baaaardzo dużo rzeczy i wiem jak byle suplement potrafi namieszac w glowie gdy sie do tego jeszcze bierze leki psychotropowe. Z lekami psychotropowymi tym bardziej jestem ostrożny choc nie jeden na moim miejscu by z chęcią poprosił psychiatrę o nowe jakies pastylki no ale ja wiem ze ten obecny zestaw ma w sobie jakis tam potencjał na w miare jako takie funkcjonowanie bo on mi juz z niezłej dziury pomógł wyjść w przeszłości jednak wydarzenia zyciowe z ostatnich paru lat nawet na taki zestaw okazały sie too much. Ale ja jestem uparty raczej i wolę miec nadzieję ze i tym razem on pozwoli mi wyjść z głębokiej dziury. Czasami są przebłyski wiec chociaż tyle. Jakbym zaczął teraz eksperymentować będąc do tego w 100% skazany wyłącznie na siebie to to byłby przepis na totalną porażkę. 

Mirtazapina 15mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi