Skocz do zawartości
Nerwica.com

Usuwanie konta

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, minou napisał(a):

Że niby przeze mnie lisek chce usunąć konto? 🙄

po 1 to ja się tutaj i tak praktycznie nie udzielam a na pewno nie w off topach. A po 2 to lisek doskonale wie co myślę o jej ekshibicjonizmie. Pewnie po prostu się przestraszyła, bo wrzucanie screenów z nielegalnego przeszukiwania bazy danych NFZ jest mniej bezpieczne na 100% otwartym forum niż na zamkniętym serwerze na DC. Chyba lepiej że ktoś jej to uświadomił 🤷‍♀️ i tak się dziwię że jeszcze nikt nie powysyłał tych jej postów do jej pracodawcy czy UODO…

Ach tam,czepiasz się Paragrafami. Czasami trzeba cos udowodnic naciagajac prawo,a ty ja straszysz sądami 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 minut temu, brum.brum napisał(a):

Opłaca się. Jesteś bardzo koleżeńska, miła i empatyczna w tym co piszesz. Nie wiem o co poszło tym razem z Dziewczynami, bo nie siedzę na DC ani też na innych grupach. Nie wiem czemu ale domyślam się ( tylko domyślam ). 

O nic nie poszło, cała sprawa ogranicza się do tych kilku postów tu na forum w temacie o purpurowym. Jak pisałam, Lisek zna moje zdanie nt naruszania tajemnicy zawodowej. Ja zresztą i tak teraz nie jestem już na DC, bo mam akurat fazę aspołeczną i nie wiem ile potrwa. Koniec historii 😊

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, minou napisał(a):

O nic nie poszło, cała sprawa ogranicza się do tych kilku postów tu na forum w temacie o purpurowym. Jak pisałam, Lisek zna moje zdanie nt naruszania tajemnicy zawodowej. Ja zresztą i tak teraz nie jestem już na DC, bo mam akurat fazę aspołeczną i nie wiem ile potrwa. Koniec historii 😊

Akurat to mi się też nie spodobało bardzo. Takich rzeczy się nie ujawnia. Abstrahując już od tego że to nie zgodne z tajemnica zawodową

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znowu się porobiło, kiedy mnie nie było, a przyszedłem tu przeprosić Catrionę za to pisanie o chichraniu się... Za bardzo przejąłem się osobą, której nie znam, choć oczywiście życzę jej wyjścia ze śpiączki, ale z drugiej strony... do czego ma wyjść, do życia, z którego chciało się odejść? Ciekawe, jak się czują takie osoby, gdy już się obudzą. A może właśnie dostają olśnienia i kopa do zmiany życia.

2 godziny temu, Morvena napisał(a):

Ja też proszę o usunięcie do jutra. To był błąd że wróciłam..posty niech zostaną ale wszystkie zdjęcia niech będą usunięte. Żegnam.

A ty dlaczego chcesz odejść? Co się stało? Dlaczego błąd?

Klik i robisz, co chcesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

52 minuty temu, brum.brum napisał(a):

Opłaca się. Jesteś bardzo koleżeńska, miła i empatyczna w tym co piszesz. Nie wiem o co poszło tym razem z Dziewczynami, bo nie siedzę na DC ani też na innych grupach. Nie wiem czemu ale domyślam się ( tylko domyślam ). 

Dziena. Ja też tam nie siedzę i nie zakładam że catriona przeze mnie usuwa konta czy coś żeby nie było. Tylko powiem że nie nie opłaca się być miłym. Im więcej dystansu tym człowiek mniej wariuje przykre ale takie są prawa na tym swiecie

37 minut temu, minou napisał(a):

Że niby przeze mnie lisek chce usunąć konto? 🙄

po 1 to ja się tutaj i tak praktycznie nie udzielam a na pewno nie w off topach. A po 2 to lisek doskonale wie co myślę o jej ekshibicjonizmie. Pewnie po prostu się przestraszyła, bo wrzucanie screenów z nielegalnego przeszukiwania bazy danych NFZ jest mniej bezpieczne na 100% otwartym forum niż na zamkniętym serwerze na DC. Chyba lepiej że ktoś jej to uświadomił 🤷‍♀️ i tak się dziwię że jeszcze nikt nie powysyłał tych jej postów do jej pracodawcy czy UODO…

Ja nic nie wiem o tym ale to zrozumiale ze usuwa w takim razie. No ale ona jest bystra dziewczyna więc chyba sobie zdawała że łamie prawo czy coś i pracując w służbie medycznej. Ja np jestem czasem takim nieogarem i betonem że mogę sobie nie wiedzieć. Xdd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, selenaciowy napisał(a):

Znowu się porobiło, kiedy mnie nie było, a przyszedłem tu przeprosić Catrionę za to pisanie o chichraniu się... Za bardzo przejąłem się osobą, której nie znam, choć oczywiście życzę jej wyjścia ze śpiączki, ale z drugiej strony... do czego ma wyjść, do życia, z którego chciało się odejść? Ciekawe, jak się czują takie osoby, gdy już się obudzą. A może właśnie dostają olśnienia i kopa do zmiany życia.

A ty dlaczego chcesz odejść? Co się stało? Dlaczego błąd?

Przestań twój kom był empatyczny i na pewno nie masz przepraszać za zwrócenie uwagi. A pytasz jak się czują osoby niedoszli samobójcy? Na pewno fatalnie nie wyobrażam sobie być niedoszłym samobójca chyba że sprawnym... ale już może nie nie ma co rozmawiać życzymy wszyscy powrotu do zdrowia mu i fizycznego i psychicznego!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi