Skocz do zawartości
Nerwica.com

Usuwanie konta

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

18 minut temu, Lucy32 napisał(a):

@Dalila_ i @Grouchy dajcie sobie "po pysku" i przestańcie się na siebie gniewać 🤣

Idzcie razem na drineczka🤣czy pifko🍻i bedzie jak dawniej

Przepraszam za spam. Ale źle się czuje psychicznie też już nie tylko ucho. Dziwne i okropne. Przestaje spamować wątek i przepraszam wszystkich za balagan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Kogo rani? Jak ja czuje w środku odrazę to chyba mnie coś rani a nie Ciebie??? Wtf

Ciebie rani bo napisałem, że Poczobuta napędza m.in dopamina? No chyba sobie żartujesz. 

40 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Idzcie razem na drineczka🤣czy pifko

A to następnym razem na protku ;)

💙🧡💛  す  I am naff and a dweeb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

44 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Przepraszam za spam. Ale źle się czuje psychicznie też już nie tylko ucho. Dziwne i okropne. Przestaje spamować wątek i przepraszam wszystkich za balagan

Daj spokój,Dalijka...😘nie musisz przepraszać 

Ale co z tym uchem ?

Nadal źle?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Dalila_ napisał(a):

Nie nie żartuje mogę mieć inne uczucia niż Ty. Nie podoba mi się coś i tyle

Nikt Ci nie broni mieć swoich uczuć ale poszukaj w słowniku mniej ofensywnych sformułowań na przyszłość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

29 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Daj spokój,Dalijka...😘nie musisz przepraszać 

Ale co z tym uchem ?

Nadal źle?

Źle bo chyba się pogarsza i wrócił bol. I boli całkiem głowa gorącą taka jest galki oczne też, tabletki nie działają nic na ból a biorę dwa maxy. Lekarz dopiero w pon;/ dzięki za troskę Lucy😚

1 minutę temu, Grouchy napisał(a):

Nikt Ci nie broni mieć swoich uczuć ale poszukaj w słowniku mniej ofensywnych sformułowań na przyszłość.

Dzięki za uwagę. Nie wiem czy jednak się tym zajmę bo używam różnych słow, niecenzuralne i ofensywne. Jestem niewychowanym gburem 🤪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Źle bo chyba się pogarsza i wrócił bol. I boli całkiem głowa gorącą taka jest galki oczne też, tabletki nie działają nic na ból a biorę dwa maxy. Lekarz dopiero w pon;/ dzięki za troskę Lucy😚

A ja będę dziś w okolicy. Mogę Ci dać hugsa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Grouchy napisał(a):

A ja będę dziś w okolicy. Mogę Ci dać hugsa.

Nie ma mnie przecież ci napisałam tak. Poza tym grouchy wiem że Ty tak piszesz z sympatycznosci swojej te miłe słówka wobec mnie publicznie, ale dla mnie to trochę są dwuznaczne teksty. Nie pisz mi w ten sposób bo nie komfortowe dla mnie to jakbyś do mnie zarywal

Nie wiem czy tego serio nie widzisz czy tak celowo mnie draznisz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Nie ma mnie przecież ci napisałam tak. Poza tym grouchy wiem że Ty tak piszesz z sympatycznosci swojej te miłe słówka wobec mnie publicznie, ale dla mnie to trochę są dwuznaczne teksty. Nie pisz mi w ten sposób bo nie komfortowe dla mnie to jakbyś do mnie zarywal

A no tak. Ale znowu Twoje przewrażliwienie w tym temacie. Chciałem Ci dać przyjacielskiego hugsa przy chorobie, jednak skoro to takie straszne, prawie jak gwałt, to już nic nie będę pisał. Ale spokojnie, teraz nie pójdę prosić o usunięcie konta.

Edytowane przez Grouchy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Grouchy napisał(a):

A no tak. Ale znowu Twoje przewrażliwienie w tym temacie. Chciałem Ci dać przyjacielskiego hugsa przy chorobie, jednak skoro to takie straszne, prawie jak gwałt, to już nic nie będę pisał. Ale spokojnie, teraz nie pójdę prosić o usunięcie konta.

Ja się nie hugsuje czasem mogę koleżankę uscisnac. Facet to jednak zupełnie co innego i inne uczucia to we mnie wywoluje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

Mam nadzieje że do specjalisty się udasz a nie jakiegos konowala.Najlepszy....LARYNGoLoG.

Martwię się o ciebie,bo przechodzilam to samo.I szkoda mi że tak cierpisz.

Tak tak już do laryngologa. Przełożyłam sobie z środy żeby iść szybciej bo to niemożliwe robić z tym żyć 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi