Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Doktor Indor napisał(a):

Czy ja wiem… nie wiem czy jesteś tępa technicznie. Ogólnie to nie jesteś.

Mam na działce, ale nie aż tyle, żeby mi się jakoś realnie przydawał. Koła akurat przykręcam wkrętarką, a dokręcam kluczem dynamometrycznym. A odkręcam… mam taki fajny, jebitny klucz do kół, wożę zawsze w samochodzie – i koło odkręci, i w sytuacji konfliktowej może być solidnym argumentem…

No tak, ja mam pełno Obi, Castoram, Leroyów. Ale Mrówki nie mam.

Samopoziomującą zrobi. A jak pęknie to przyjedzie, skuje i zrobi znowu.

Beton. Tzn. pianka poliuretanowa chciałem powiedzieć. Czy tam inna wełna mineralna, czy tam styropian, tudzież słoma.

No ale co na to tata? On nie robi? Zdrowie nie pozwala? Wiek? Ma dwie lewe ręce? Nie chce mu się już?

To jest ciekawe, bo to nie wełna ani pianka taka jak się pod ciśnieniem pryska i zastyga. To takie mega twarde piankowe coś, nawet nie takie piankopodobne żółte co się tak mikrokruszy pyli i dostałam pylicy od tego niedawno. Ale pewnie kolejny rodzaj pianek

Piankopodobnych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 minuty temu, Zastepcze konto napisał(a):

Kurde, siusiaka mam, włosy na klacie też to chyba ja żem chłop 🙃Chociaż już sam zgłupiałem Who I am :D

Okej spróbuje jeszcze z tymi hasłami pokombinować. A nóż widelec …

ja mam dowód, że konto brum.brum i zastepcze konto - należą do tej samej osoby - jedno IP się zgadza - z takimi sprawami warto do administratora 🙂 mogę połączyć te konta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Zastepcze konto napisał(a):

Hej 🙋‍♂️ Z tej strony @brum.brum pisze ze świeżo założonego konta,bo do swojego aktywnego utraciłem dostęp. Zapomniałem hasła do naszego forum ale też do googlowskiego maila na które zostało założone tutejsze konto. Czy ktoś może orientuje się, jak odzyskać konto przede wszystkim te Google? 

Czy posiadasz jeszcze jakikolwiek telefon czy komp na którym jesteś zalogowany kontem Google w jakiejś przeglądarce? Jeśli tak i tam wybrałeś opcje zapamiętania hasła do konta Google czy forum, to w ustawieniach danej przeglądarki znajdziesz wszystkie zapisane przez nią hasła, czy to do konta Google czy do tego forum. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Czy posiadasz jeszcze jakikolwiek telefon czy komp na którym jesteś zalogowany kontem Google w jakiejś przeglądarce? Jeśli tak i tam wybrałeś opcje zapamiętania hasła do konta Google czy forum, to w ustawieniach danej przeglądarki znajdziesz wszystkie zapisane przez nią hasła, czy to do konta Google czy do tego forum. 

Kurczaczki, właśnie sprawdzam i niestety nie…

Wuja Google informuje mnie, że ma za mało danych potwierdzających, że to moje konto więc albo mnie olśni i przypomnę sobie hasło albo baj baj - jak to napisała @Pieprz w moździerzu 🤷‍♂️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Zastepcze konto napisał(a):

Kurde, siusiaka mam, włosy na klacie

Ja u siebie siusiaka bym zostawił ale włosów na klacie i brzuchu bym się pozbył, ale nie golę :P

3 godziny temu, brum.brum napisał(a):

Hej 🙋‍♂️ Z tej strony @brum.brum pisze ze świeżo założonego konta,bo do swojego aktywnego utraciłem dostęp. Zapomniałem hasła do naszego forum ale też do googlowskiego maila na które zostało założone tutejsze konto. Czy ktoś może orientuje się, jak odzyskać konto przede wszystkim te Google? 

Ja mam to samo z instagramem. Nie pamiętam hasła do insta i nie mogę odzyskać konta mailowego, na którym był zakładany profiil.

Edytowane przez Chongyun

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, brum.brum napisał(a):

Kurczaczki, właśnie sprawdzam i niestety nie…

Wuja Google informuje mnie, że ma za mało danych potwierdzających, że to moje konto więc albo mnie olśni i przypomnę sobie hasło albo baj baj - jak to napisała @Pieprz w moździerzu 🤷‍♂️

Szkoda. Ja zazwyczaj daje zapamiętywanie haseł. Nie chcę mi się za każdym razem wystukiwać od nowa. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, mała_mi123 napisał(a):

Szkoda. Ja zazwyczaj daje zapamiętywanie haseł. Nie chcę mi się za każdym razem wystukiwać od nowa. 

Ja również zapisuje automatycznie. A w ogóle szkoda gadać, w tym przypadku było inaczej no i jest jak jest 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi