Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

15 godzin temu, Dryagan napisał(a):

@Kolorowe kredki pamiętam Cię. Miło Cię widzieć znowu. Co u Ciebie? Jak życie? 

Ciezko. W marcu odstawilam leki po 10 latach.i teraz mam inne. Niepokoj wewnetrzny nic do przodu w moim zyciu. Sama dalej a do tego wychowuje corke z autyzmem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 godzin temu, Kolorowe kredki napisał(a):

Ciezko. W marcu odstawilam leki po 10 latach.i teraz mam inne. Niepokoj wewnetrzny nic do przodu w moim zyciu. Sama dalej a do tego wychowuje corke z autyzmem. 

Nie trać wiary, czekaj na słoneczko zza chmury 🙂 ja taż pamiętam twój Nick, ten nowy też 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie się obudziłem przerażony, śniła mi się kontrola z zusu. Gonili mnie po całym mieście, ja uciekałem ale nie miałem sił, z drugiej strony zaczął mnie gonić jakiś prokurator i mnie dorwał, zacząłem się szarpać i wtedy się obudziłem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój problem z sobotami jest taki, że nie chce mi się wstawać, bo nie muszę, choć wstawać wcześnie bym chciała. Nie chcę mi się sprzątać, bo nie muszę, choć chciałabym żeby mieszkanie było posprzątane. Błędne koło i lenistwo, brak samozaparcia, sama nie wiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, bei napisał(a):

Mój problem z sobotami jest taki, że nie chce mi się wstawać, bo nie muszę, choć wstawać wcześnie bym chciała. Nie chcę mi się sprzątać, bo nie muszę, choć chciałabym żeby mieszkanie było posprzątane. Błędne koło i lenistwo, brak samozaparcia, sama nie wiem.

Sprzątaj w inny dzień, ja sprzątam jak widzę że by się przydało, nigdy sobie nie wyznaczałem konkretnego dnia na sprzątanie.

A poza tym sobota weekend jest od odpoczynku, nie od sprzątania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bardzo lubię sobotę,bo mam więcej czasu dla siebie, ewentualnie robię to,na co brak mi czasu w tygodniu.

A przede wszystkim odpoczywam od "kołchozu".

Dziś na przykład zrobimy pizzę,nie muszę się spieszyć na konkretną godzinę, wieczorem pewnie basen.

Coś tam posprzątam,ale pedantką nie jestem.🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

51 minut temu, Raccoon napisał(a):

Sprzątaj w inny dzień, ja sprzątam jak widzę że by się przydało, nigdy sobie nie wyznaczałem konkretnego dnia na sprzątanie.

A poza tym sobota weekend jest od odpoczynku, nie od sprzątania

Mój problem ze sprzataniem jest taki, że nie robie tego w żaden dzień. Robię tylko to co absolutnie muszę, czyli pranie, wynoszenie śmieci i mycie naczyń. Mam jakąś blokadę psychiczna od dawna jeśli chodzi o sprzątaniu. Dawniej też nie lubiłam sprzątać, ale przynajmniej to robiłam.

27 minut temu, Raccoon napisał(a):

Mnie przeraża wyjście z domu a ty mi o pracy mówisz. Niedługo idę na oddział dzienny (w końcu) więc może jakoś wrócę do żywych

Bedziesz dostawal pieniadze na czas pobytu na oddziale?

Edytowane przez bei

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi