Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć Ludki

Ja od jutra zaczynam 5 dniowy tydzień pracy

Mam trochę obawy jak dotrę tam bez wzywania policji po drodze

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mało dziś nie oszalałam z lęku. Trzęsło mną , wymiotowałam. Deprecha totalna. Wzięłam Lorafen i jest lepiej. Dla mnie każdy dzień jest taka męczarnią, byle wytrwać do wieczora i przeżyć.

Mam już prawie cały pokój wyremontowany, nowe meble , łóżko. Takie, jakie chciałam. Tylko, że nie mam żadnej radości z tego. Jest mi to obojętne, a ja rozpadam się na kawałki. Kilkanaście razy w psychiatrykach i EW nie pomogły, to nie ma dla mnie żadnej nadziei.

Zazdroszczę Wam, że cieszycie się z czegokolwiek. Tak trzymać🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lusesita Dolores weź leki, które zawsze bierzesz i nie będzie potrzebna żadna policja, poza tym niewiele pomogą.

💊

Nie wyobrażam sobie chodzić do pracy mając jednocześnie objawy wytwórcze schizofrenii. Miałem w tym roku takie objawy, ale odcięło mnie całkowicie od rzeczywistości, różne miejsca, czasy i jakaś chora fabuła.

F41.2

Duloksetyna 30 mg

Kwetiapina 200 mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

55 minut temu, Raccoon napisał(a):

😄

IMG_4915.jpeg

racja 😁 

Nie wiem o czym ten temat, ale chętnie dołączę do wątku 🙂

Ja jeszcze albo dopiero w pracy 😁

Czekam na klienta. Kawy już były dwie i na dzisiaj dość🙂

pregabalin 300 mg

arypiprazol 15 mg

wenlafaksyna 300 mg 

d3 8 tys.

kwas askorbinowy 

dieta low carb 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Raccoon i tak właśnie powstanie niepotrzebne zamieszanie, wszelkie lęki i inne jazdy się nakręcą.

Pani @Lusesita Dolores ma prawdopodobnie postawioną konkretną diagnozę, na co wskazują chociażby takie znaki w sygnaturze jej profilu, jak haloperydol, czy klozapol.

Dlatego wystarczy wziąć leki 💊, a panowie w czerwonych barwach znikną. Zniknie lęk, niepokój, panika i wszelki strach. Kosztem czegoś, ale lepsze to, niż życie we własnym cieniu.

F41.2

Duloksetyna 30 mg

Kwetiapina 200 mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 13.10.2024 o 15:44, Jurecki napisał(a):

@Szczebiotka co się z Tobą dzieje? Odezwij się.

Jeszcze żyje. Jakoś bo jakoś ale żyje. Trochę na grzybach byłam, trochę wegetuje itp. raczej mało tutaj zaglądam. Problemy mnie dobijają

Najgorszy jest lęk przed czymś, czego nie można nazwać. 

"Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa" - powiedziało życie, ale najpierw sprawie, że będziesz silna.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Jurecki Tak. Może z raz się przebudzę, zerknę na telefon, a potem śpię dalej, ale przy następnym przebudzeniu już czuję jakiś dyskomfort, lekki niepokój i wiem, że choćbym leżał do rana to nie zmrużę oka. Tylko, że ze mnie jest niezły ananas jeśli chodzi o branie leków, także ja wiem co się dzieje, mam za swoje 😀 wychodzi mi branie alprazolamu. Objawy z odbicia. Normalnie, jeśli jestem w mniej więcej stabilnym stanie, to te 4-5 godzin prześpię.

F41.2

Duloksetyna 30 mg

Kwetiapina 200 mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Maat napisał(a):

Weekend za 17 minut.

@Maat, gratuluję :brawo: Moi rodzice też mają wolne w pracy od dziś ;) Jutro rano na 8 jedziemy na Mszę Św., a potem od razu na groby bliskich do pobliskiego miasta.

Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty [Panie Boże] jesteś ze mną. [Ps 23, 4]

Bądź mi skałą schronienia i zamkiem warownym, aby mnie ocalić, boś Ty opoką moją i twierdzą. [Ps 71, 3

Skrót Ps → Księga Psalmów [Stary Testament → Biblia]

Nie możemy się bać, bo tracimy zbyt wiele. Nasz strach jest siłą innych. (cytat za: Michał Kord, "Prawo ojca")

F20.0, Clopizam → 100mg [1-1-1], Asentra → 50mg [1-0-0]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

35 minut temu, Maat napisał(a):

Jutro też idę na mszę,na 9 godzinę.

@Maat, miło mi spotkać na Forum praktykującą katoliczkę:yeah:

Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty [Panie Boże] jesteś ze mną. [Ps 23, 4]

Bądź mi skałą schronienia i zamkiem warownym, aby mnie ocalić, boś Ty opoką moją i twierdzą. [Ps 71, 3

Skrót Ps → Księga Psalmów [Stary Testament → Biblia]

Nie możemy się bać, bo tracimy zbyt wiele. Nasz strach jest siłą innych. (cytat za: Michał Kord, "Prawo ojca")

F20.0, Clopizam → 100mg [1-1-1], Asentra → 50mg [1-0-0]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wow 🙂 To już tyle lat minęło odkąd powstały tematy "Dzienne Wrony" i "Nocne Darki" (od jakiegoś czasu złączone). Pamiętam, że Nocne Darki miały inną nazwę początkowo (chyba "Nocne marki") , ale jeden z ówczesnych modów/adminów @scrat zmienił ją na Nocne Darki....z powodu mojej sugestii,czy żartu - nie pamiętam,w każdym razie jestem super happy,że ta nazwa dalej funkcjonuje 🙂 .

Edytowane przez depresyjny86

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej 🙂 Moja data to 12 Września 2006 roku 🙂 Ale wydaje mi się,że jeszcze wcześniej,w lipcu bądź sierpniu 2006 zarejestrowałem się pod innym nickiem i....nie napisałem żadnego postu,bo....zapomniałem jaki to był nick XD I tak jakoś wyszło,że ponownie się zarejestrowałem tego 12 Września. Po kilku latach doszło do pewnej sytuacji,w wyniku której obawiałem się o swoją prywatność i za pozwoleniem Lilith doszło do zmiany nicku,skasowania kilku postów. Mój wcześniejszy nick to człowieknerwica

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi