Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

Gość katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Kama_9393 napisał(a):

O nieee, piszę serio, mam nadzieję że to przejściowy spadek nastroju u ciebie.

Pewnie tak, za gorąco jest po prostu i wciąż odczuwam żałobę po psie, na szczęście przeszły już fale płaczu. Przedwczoraj jeszcze musiałam chować się w łazience w biurze, żeby się wypłakać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, czarna rzodkiew napisał(a):

Pewnie tak, za gorąco jest po prostu i wciąż odczuwam żałobę po psie, na szczęście przeszły już fale płaczu. Przedwczoraj jeszcze musiałam chować się w łazience w biurze, żeby się wypłakać.

Przykro mi, też straciłam ukochanego psa, daaawno temu ale aż miałam myśli s...wtedy, długo nie umiałam dojść do siebie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

39 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Pregabaliny też🤣

To prawda, pregusi też nie 😜

14 minut temu, czarna rzodkiew napisał(a):

Ja ograniczyłam pregę, może właśnie przez te upały, jedna dawka mi wystarczy. Biorę kiedy głowa się domaga, zwykle rano, byle przetrwać dzień w pracy.

A nie zamula Cię ona w ciągu dnia? W pracy nie powoduje u Ciebie zawrotów głowy? Pytam bo u mnie tak bylo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dodam, że powyżej 100 mg pregi zatrzymuje mi się więcej wody w organizmie i pomimo jedzenia bardzo mało i zwiększonego ruchu, waga zamiast spadać stoi lub idzie w górę. Te 50-75 mg lepiej na mnie działa i w końcu troszkę schudłam.

Zamula, jak wezmę drugą dawkę na noc, szybciej zasypiam.

Edytowane przez czarna rzodkiew

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, czarna rzodkiew napisał(a):

Dodam, że powyżej 100 mg pregi zatrzymuje mi się więcej wody w organizmie i pomimo jedzenia bardzo mało i zwiększonego ruchu, waga zamiast spadać stoi lub idzie w górę. Te 50-75 mg lepiej na mnie działa i w końcu troszkę schudłam.

To zatrzymywanie wody jest przejściowe. Kumpela też na początku spanikowała i odstawiła całkowicie bo zaczęła zatrzymywać wodę i "tyć" i rzeczywiście było to u niej widać nawet po twarzy momentami, że jest cała spuchnięta. Lekarz ją opierdzielił, wróciła do leku i teraz bierze 400mg i mówi, że już tego nie ma. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 godzin temu, czarna rzodkiew napisał(a):

Zamula, jak wezmę drugą dawkę na noc, szybciej zasypiam.

Mam podobnie 😕

5 godzin temu, Noire Panthere napisał(a):

To zatrzymywanie wody jest przejściowe. Kumpela też na początku spanikowała i odstawiła całkowicie bo zaczęła zatrzymywać wodę i "tyć" i rzeczywiście było to u niej widać nawet po twarzy momentami, że jest cała spuchnięta. Lekarz ją opierdzielił, wróciła do leku i teraz bierze 400mg i mówi, że już tego nie ma. 

Jest nadzieja 😁

Every breath corrupts the line

Till there's nothing left

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi