Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

Gość katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

Lękliwie i jakoś tak smutno.

Trochę wracają mi myśli natrętne...

"Rozumiesz. Jest taka cierpienia granica,
Za którą się uśmiech pogodny zaczyna,
I mija tak człowiek, i już zapomina,
O co miał walczyć i po co."

Walc, Czesław Miłosz

Как страшно жизнь.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fak 

Ktoś ma wiercenia zeby bez znieczulenia to tak podobnie boli tylko ciągły

Ja głupia zastanawiałam się że czemu dni nie są takie jak kiedyś lletnie a noce jakieś takie zimne. No tak klimat się zmienił na bardziej kontynentalny... 

Auau ciepła kąpiel pomogła na chwilę. Ogólnie trzeba przejść się do dentysty borowac i wreszcie odzwyczaic się od każdych słodyczy 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 godzin temu, czarna rzodkiew napisał(a):

Zawsze tacy się znajdą... Ale zawsze są też ci, którzy dobrze się z Tobą czują, niezależnie od tego, jaka w danej chwili jesteś.

To co napisałaś, powinno znaleźć się kanale YT "Sowa mają moc". Pokrzepiające. Prawdziwe, sprawdza się. Czasem zapominam o ludziach, którzy jednak mnie właśnie mają wobec mnie dobre intencje, bez zbędnych ocen. 

Wczoraj jeździłam na rolkach do 23, też padało i czułam się wyśmienicie. Poprawił mi się humor. Uwielbiam pochmurne dni, mało ludzi wychodzi wtedy ze swoich domów.

Rolki! Angielska pogoda, to też moje klimaty. Słoneczna pogoda, do 23 stopni, upały tylko w basenie. Kocham wodę, nurkowanie, pływanie, albo siedzenie w basenie na tarasie z energetyków , muzyką i papierosami.

"Więzienie zaczyna się od narodzin. Społeczeństwo, rodzice - odmawiają ci zachowania wolności, z którą się urodziłeś. Istniej subtelne sposoby karania człowieka za odważenie się odczuwania" ~ Jim Morrison

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnią sprawę przekładałam dniami, w końcu po 4 dniach po wizycie u terapeutki jakoś tak mnie naszło i zadzwoniłam tam, gdzie miałam zadzwonić. Nie lubię rozmawiać przez telefon, ani też pisać maili, w wirtualu staję się kimś innym, a tu trzeba załatwiać jakieś poważne sprawy... 

To samo. Przybijam piątkę. Są lepsze i gorsze dni,

kiedy jestem w stanie szybciej, bądź później, zadzwonić w ważniejszej sprawie. Jednak zazwyczaj unikam dzwonienia, jak i odbierania. Ludzie, którzy mnie znają, juz to akceptują w miarę...

Edytowane przez Verinia

"Więzienie zaczyna się od narodzin. Społeczeństwo, rodzice - odmawiają ci zachowania wolności, z którą się urodziłeś. Istniej subtelne sposoby karania człowieka za odważenie się odczuwania" ~ Jim Morrison

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

Fak 

Ktoś ma wiercenia zeby bez znieczulenia to tak podobnie boli tylko ciągły

Ja głupia zastanawiałam się że czemu dni nie są takie jak kiedyś lletnie a noce jakieś takie zimne. No tak klimat się zmienił na bardziej kontynentalny... 

Auau ciepła kąpiel pomogła na chwilę. Ogólnie trzeba przejść się do dentysty borowac i wreszcie odzwyczaic się od każdych słodyczy 

Zęby zawsze leczymy bez znieczulenia. Twardym trzeba być niemiętkim i mieć w sobie coś z masochisty. 😁 

A samopoczucie jak zwykle chujowe od lat z pewnymi chwilowymi odchyłami.  

Edytowane przez Prince of darkness

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wstałam o 01:00 :D zasnęłam bardzo szybko, koło 17. Wiedziałam, że się nie obudzę prędko i zarzuciłam wieczorne leki. Oczy i tak mi się zamykały, zanim leki zaczęły działać. Zasypiałam nad obiadem. Wiedziałam, że mam ogarnąć głosowanie konkursu, ale sen mnie pokonał. 

Czuję się dobrze. Spałam jakieś 8 godzin, więc ideolo. Kawa wypita, papieros zażucony, mycie i kremy też. Obudziłam się w pełnym makijażu. Jak on się trzymał. Wyglądał, jakbym zrobiła go godzinę temu :D Szok. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jednocześnie źle i dobrze

poplątanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj jestem niestabilną psychopatką, która lata z nożem. Unikać na kilometr.Ani kijem przez papier, bo dźgnę. 😏

Gdziekolwiek byś poszedł, czegokolwiek byś tknął, czyha tam rak i syfilis. Wypisany na nieboskłonie, jarzy się i tańczy jak zła wróżba. Wżarł się nam w dusze i jesteśmy tylko martwym przedmiotem, martwym jak księżyc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To dziwne, bo zapominam niektóre dni. Myślałam, że wczoraj byłam na mieście, a to było przedwczoraj. Wczoraj ogarniałam dom. Może każdy tak ma? Przed chwilą myślałam, że zasnę, a teraz nagle czuję się ożywiona. Gosia przyszła i wyczuła moment. Ona dobrze wie, kiedy mnie przytulić. Teraz leży mi na nogach ❤️ Kochana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze, jedynie spać mi się chce. Ostatnio przestawiło mi się z "śpię po 3-5h dziennie" na "śpię po 10-12h" dziennie. I nawet się nie budzę. O 18 pójdę w kimę, nie ma co iść o 16 spać, bo jeszcze się wstanie o 1 i znów będzie to samo xD

Listening to: "Keane - Somewhere Only We Know"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda strzępić języka xd dalej mam te bóle w klatce piersiowej markery sercowe zawsze wychodzą dobre do tego echo serca ok, już zaczolem się zastanawiać czy tego bólu w klatce nie powoduje pramolan do tego morfologia skacze crp rośnie lekkie osłabienie aczkolwiek już dużo mniejsze i chyba tyle na plus że nie czuję się już silnie pobudzony 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi