Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

Gość katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ogarniam tego jeszcze, że każdy dzień jest dla mnie łaskawy. Niezmienne, dobry samopoczucie. Kurde, jutro jestem zapisana do lekarki, o czym nie wiedziałam. Mama mnie zapisała, teraz się dowiedziałam. Nie mam ochoty jakoś iść, bo wgl nie lubię wizyt lekarskich, ale muszę też zmierzyć lit koniecznie. No cóż, jak muszę to pójdę 😄 Ważne, że jest dobrze. Pani doktor będzie zadowolona. Może jej da jakiś upominek. Nigdy jeszcze nie dawałam nic lekarzom, jakoś tak się wstydzę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 godzin temu, Morvena napisał(a):

Tu jest najlepszy klimat. Tak szczerze mówiąc, to wczoraj szukałam dodatkowego miejsca,.gdzie będę pisać, ale akurat te strony były tak beznadziejne, że się wkurzylam i wyszłam. Byłam.mawet na kafe i uznałam, że siedzą tam głównie ameby. Bez urazy. Poczytalam wątki, tematy. Lipa. Jakim cudem ludzie się uzależniają od takich miejsc? No ale to moje zdanie, ktoś inny lubi taki Vibe. 

: ) 

Mam nadzieję, że nie osądzasz mnie za post w temacie "Pokaż mi co chcę"... za nie wklejenie zdjęcia

: ) nie pomyślałam nim zdążyłam napisać : ) a nie rozpoznałam, że musi być zdjęcie wklejone. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi