Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

Gość katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 13.04.2026 o 12:48, KochamBabkęBożą napisał(a):

Nie stać mnie na książki, ale dzięki.

Ja się nie gniewam, a samotny jestem z powodu moich chorób psychicznych od lat wczesnych i traumy z przeszłości. Gry to moja jedyna ucieczka od tego wszystkiego.

Gniewać też się nie gniewam, bo koledzy z klanu mi pisali, żebym był wdzięczny, że nie jestem jakimś nurkiem kanalizacyjnym w Bangladeszu. Zdrowie jest i jeść też co mam, póki co. Pogodziłem się już z wieloma rzeczami, też, że nigdy nie będe miał żony, dzieci i umrę prawiczek. Pecha mam w tym życiu, może w kolejnym wcieleniu, w innym wymiarze na innej planecie urodzę się jakimś księciem, albo zostanę gwiazdą rocka i dziewczyny same będą do mnie podbijały. W tym niestety... 

A to w życiu jesteś taki mocno wycofany, nie potrafisz się zapoznać i rozmawiać z taka dziewczyna? Mi się wydaje że Ty tylko tak piszesz a wcale nie chcesz jakoś specjalnie iść na podryw :D choćby na wakacyjny romans i żegnaj. Spoko wyglądasz co mniej więcej było dostrzec na foto, młody jeszcze jesteś powinieneś korzystać z tego. Chyba że na serio ta choroba tak mocno Cię izoluje i nie chcesz poznawać ludzi;// :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś trzeci dzień bez benzo. Czuję się spokojna.

Gdziekolwiek byś poszedł, czegokolwiek byś tknął, czyha tam rak i syfilis. Wypisany na nieboskłonie, jarzy się i tańczy jak zła wróżba. Wżarł się nam w dusze i jesteśmy tylko martwym przedmiotem, martwym jak księżyc. Henry Miller

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, Dalila_ napisał(a):

A to w życiu jesteś taki mocno wycofany, nie potrafisz się zapoznać i rozmawiać z taka dziewczyna? Mi się wydaje że Ty tylko tak piszesz a wcale nie chcesz jakoś specjalnie iść na podryw :D choćby na wakacyjny romans i żegnaj. Spoko wyglądasz co mniej więcej było dostrzec na foto, młody jeszcze jesteś powinieneś korzystać z tego. Chyba że na serio ta choroba tak mocno Cię izoluje i nie chcesz poznawać ludzi;// :(

No nie za bardzo chce w ogóle kogokolwiek poznawać, niestety. 

14 minut temu, Dalila_ napisał(a):

W klubie pełno dziewcząt co zerkają po chlopakach 😁 

To nie dla mnie raczej, zerkają, ale facet musi podbić, a ja chyba nie mam energii na to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

No nie za bardzo chce w ogóle kogokolwiek poznawać, niestety. 

To nie dla mnie raczej, zerkają, ale facet musi podbić, a ja chyba nie mam energii na to.

Oczywiście:) szkoda

36 minut temu, conditioner napisał(a):

To lepiej nie iść bo jeszcze niedaj Boże jakaś może podejść

No taki zajety młody mężczyzna jak ty to oczywiście:D

Znaczy zależy jak się bawi ale tak jest ładniej chyba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ręce mi opadły..... i po newsach jakie usłyszałam utwierdzam się w przekonaniu, że na posiadanie dzieci powinni wydawać pozwolenia. na wszystko inne trzeba mieć papier, to niech ktoś wprowadzi pozwolenia na posiadanie dzieci.

a poza tym rozbita i zmęczona.

"Twój mózg jest wystarczająco potężny, by tworzyć strach.
Wyobraź sobie, co potrafi, gdy zaczyna tworzyć nadzieję."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

45 minut temu, Catriona napisał(a):

ręce mi opadły..... i po newsach jakie usłyszałam utwierdzam się w przekonaniu, że na posiadanie dzieci powinni wydawać pozwolenia. na wszystko inne trzeba mieć papier, to niech ktoś wprowadzi pozwolenia na posiadanie dzieci.

a poza tym rozbita i zmęczona.

Haha to by było mądre 

Jakie newsy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Jakie newsy?

a to sprawa z pracy. za dużo by pisać, ale no dziecko rządzi rodzicami, tylko jak tak dalej pójdzie to jedyne co rodzicom pozostanie to kupno ładnego wieńca na pogrzeb własnego dziecka.

"Twój mózg jest wystarczająco potężny, by tworzyć strach.
Wyobraź sobie, co potrafi, gdy zaczyna tworzyć nadzieję."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Dobrą pamięć masz 😄 Ale miałem tu na myśli perspektywe lękowca po prostu

W życiu bym do klubu nie poszedł, już będąc w pubie raz na 2 lata ledwo daje radę 😆 A tu jeszcze niech jakąś babe przywieje jak człowiek w takim stanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Oczywiście:) szkoda

No szkoda, może kiedyś, jak ogarnę życie i głowę, co ja będę mówił dziewczynie, ze gram w gry ciągle, a ona mi będzie kazala iść do pracy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

28 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

No szkoda, może kiedyś, jak ogarnę życie i głowę, co ja będę mówił dziewczynie, ze gram w gry ciągle, a ona mi będzie kazala iść do pracy.

Tylko że tak bronisz się od pracy, z tego co czytam a wiem po sobie że bez niej jest większy pierdolnik w głowie, ciężkie stany , zadręczanie samego siebie myślami i wyrzutami sumienia, że szok. Serio, praca potrafi być terapią, nadaje sens dnia i ramy obowiązków 

31 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

, co ja będę mówił dziewczynie, ze gram w gry ciągle, a ona mi będzie kazala iść do pracy.

No właśnie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cały dzień mi zleciał na smażeniu, nie chce mi się myć, a już by wypadało, muszę schować pranie i ogarnąć niekończący się syf w mieszkaniu. Muszę też wrócić z umysłem na dobre tory, a nie się zapijać i zjarać. Początek roku był obiecujący, jednak znów wpadłem w błędne koło. Umysł mi będzie potrzebny. Czuję się źle z tą myślą. Najchętniej bym tylko leżał, pił i nic nie robił.

33 minuty temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

W końcu ktoś z waszej dwójki musiałby zarabiać na życie (absurdalne, nieprawdaż?), chyba że wprowadzą dochód podstawowy, jeszcze za naszego życia, na co bardzo liczę. 

Klik i robisz, co chcesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłam dzisiaj na paznokciach. Swoją droga, to ładne wyszły 🥳 No i podsłuchałam rozmowę dwóch dziewczyn, pracujących tam. Niby nic takiego, ale do ucha mi wpadło. 

"Moja córka niedługo idzie do komunii i wiesz... Chrzest, komunia, w potem bierzmowanie musi być. Dopóki jest pod moich dachem i opieka, to musi te wymagania spełniać. Gdy będzie dorosła, to sobie będzie robić co chce. Do komunii w szkole idą wszystkie dzieci oprócz jednej osoby ...(...)" 

Mój

komentarz jest taki, że... Widzę ...nic się nie zmieniło jeśli chodzi o mój rejon, w traktowaniu dzieci i poglądach młodych dorosłych. To już jest inne pokolenie. Babka miała tyle lat mniej więcej co ja. Młodzi powinni inaczej już podchodzić do kwestii wiary, nie naciskać aż tak na dzieci. Ale kumam, że mają swoje poglądy, więc ciężko im nie przerzucać tego na dzieci. No ale... Pokolenie indoktrynowanych ludzi ponownie nadchodzi 🙃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No lipa, bo nie dawno na pływalni jak miałem karnet, to taka piękna ciapatka wpadała, brązowoskóra, ale jaka była piękna, zgrabna, szczupła, wysportowana i młoda dziewczęca buzia, miała samochód wielki i na siłownie chodziła i się do mnie uśmiechala itp. a ja jak ten buc ani słowem się nie odezwałem, a mogliśmy się zakumplować, a jakiś czas poźniej przestała przychodzić, a ja nie wychodzę z inicjatywą. I to tak, że chce dziewczyne, a z drugiej strony nie chce, przykre.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tam co wy gadacie raz że jak ktoś chce poderwać i wgl z baba dobrze żyć to musi się nauczyć kłamać XD no i mi chodzilo nie o szukanie związku tylko skille bys sobie nabijal zaliczal lvl i znikal. Popodrywac popoznawac i elo. A do namiotu w uk taka hippi co bedzie lubić kapanie w rzece i taki styl życia będzie tym czego szuka :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 minut temu, Dalila_ napisał(a):

A do namiotu w uk taka hippi co bedzie lubić kapanie w rzece i taki styl życia będzie tym czego szuka :D

Ahaha siedzę i ryczę ze śmiechu :D 

6 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Ja się chyba boję dziewczyn po prostu. Tyle okazji na piękną partnerkę miałem, i żadnej nie wykorzystałem. 

Może warto obniżyć progi wymagania względem dziewczyn, szczególnie jak się jest w sytuacji życiowej, jakiej jest(?)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, brum.brum napisał(a):

Może warto obniżyć progi wymagania względem dziewczyn, szczególnie jak się jest w sytuacji życiowej, jakiej jest(?)

Nie warto, dobrze jest wybrać sobie kogoś do życia, kto nam od początku pasuje pod każdym względem, kto nam się po prostu podoba (i zawsze będzie).

Klik i robisz, co chcesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, seleneles napisał(a):

Nie warto, dobrze jest wybrać sobie kogoś do życia, kto nam od początku pasuje pod każdym względem, kto nam się po prostu podoba (i zawsze będzie).

Nie warto, o ile samotność nam nie przeszkadza czy nie zabija

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Mi to nawet jak dziewczyna pasuje z wyglądu to i tak robię coś nie tak, że traci zainteresowanie Xd. myślę, że po prostu nie chce nikogo mieć lub nie mogę i tyle. 

Może podświadomie wyczuwają Twoje obawy. Uwierz mi, ludzki organizm głupi nie jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi