Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

Gość katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

Wstałam...wcześnie. Wzięłam zimny prysznic. Zrobiłam pranie..zmieniłam pościel. Ogarnęłam pokój, choć i tak było ok. Naczynia do zmywarki..umyłam kibelek. Wcześniej była oczywiście kawa. Powiem Wam, że z czoła lał się pot. I znowu prysznic. Zimny,.prawie lodowaty..kocham zimną wodę. Kiedyś robilam sobie często zimne prysznice przez cały rok..przynosi to wiele korzyści. Klima chłodzi w salonie, ale.moj pokój to sauna. 

Czuję się spoko..mam milion razy więcej energii nawet w taką.duchotę..caly czas czymś się zajmowałam i dzień będzie się powoli kończył

Z 650mg do 400mg kwetiapiny zrobiło ogromną różnicę. Czuję spokój..pewnie dzięki chlorprotiksenu. Jest spox 😎✨☀️

Jedyny sposób, by poradzić sobie z niewolnym światem to stać się tak absolutnie wolnym, że twoja egzystencja sama w sobie jest aktem buntu. Ludzie kochają swoje łańcuchy. Zapominają całkowicie, kim naprawdę są. A jeśli spróbujesz im o tym przypomnieć, nienawidzą cię za to. ~ Jim Morrison.

Jim Morrison by Jim Marshall_Easy-Resize.com (1).jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrezygnowana i śpiąca.

"Rozumiesz. Jest taka cierpienia granica,
Za którą się uśmiech pogodny zaczyna,
I mija tak człowiek, i już zapomina,
O co miał walczyć i po co."

Walc, Czesław Miłosz

Как страшно жизнь.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

okej, tylko poległam

godzinkę spałam w  dzień :( 

Gdziekolwiek byś poszedł, czegokolwiek byś tknął, czyha tam rak i syfilis. Wypisany na nieboskłonie, jarzy się i tańczy jak zła wróżba. Wżarł się nam w dusze i jesteśmy tylko martwym przedmiotem, martwym jak księżyc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aksamitnie 🦋

Jedyny sposób, by poradzić sobie z niewolnym światem to stać się tak absolutnie wolnym, że twoja egzystencja sama w sobie jest aktem buntu. Ludzie kochają swoje łańcuchy. Zapominają całkowicie, kim naprawdę są. A jeśli spróbujesz im o tym przypomnieć, nienawidzą cię za to. ~ Jim Morrison.

Jim Morrison by Jim Marshall_Easy-Resize.com (1).jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brak siły, położę się na plecach to gorąco w klatce położę się na prawy/lewy bok to pieczenie w plecach, do tego pieczenie barków i skóry czasem nogi ale tylko w pozycji leżącej jak chodzę to już mniej, do tego napięcie w klatce brak siły i poty, osłuchowo wsystko git badania książkowe, lekkie uczucie jak byłbym przeziębiony tyle osłabienie 

Pragebalina brana rano średnio pomogła i napisałem do swojego lekarza o modyfikację leczenia 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś tak wymemłana. 

Gdziekolwiek byś poszedł, czegokolwiek byś tknął, czyha tam rak i syfilis. Wypisany na nieboskłonie, jarzy się i tańczy jak zła wróżba. Wżarł się nam w dusze i jesteśmy tylko martwym przedmiotem, martwym jak księżyc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poruszona.

"Rozumiesz. Jest taka cierpienia granica,
Za którą się uśmiech pogodny zaczyna,
I mija tak człowiek, i już zapomina,
O co miał walczyć i po co."

Walc, Czesław Miłosz

Как страшно жизнь.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś nie mam humoru dzisiaj. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogło być lepiej. Przez nadmiar stresu obudziłam się o 2:30 i ciężko było zasnąć. Również sobie włączę ulubioną muzykę bądź jakąś relaksacyjną.

Edytowane przez Kama_9393

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaspałam do pracy więc mogło być lepiej.

Odkryłem, że odwaga to nie brak strachu, ale pokonanie go. Odważny człowiek to nie ten, kto nie czuje lęku, ale ten, kto przezwyciężył ten strach. 

Nelson Mandela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi