Skocz do zawartości
Nerwica.com

[Warszawa] Nasza Stolica

Don Pablo

Rekomendowane odpowiedzi

Oboje wiemy że do tej pracy nie nadaje się 90% ludzi kończących psychologie zwana równiez psychomanipulacją przez niektórych, niech rektorzy zatem wymyślą inne ćwiczenia bo ich chyba łeb za bardzo boli od tych leków.

Tyle że student psychologii niekoniecznie zostaje psychoterapeutą. Nie chcesz mu pomóc w zadaniu na uczelnię? Spoko, Twoja wola. Ale nie zaśmiecaj już więcej tego wątku. Szczególnie, że jesteś typem, który zakłada bezsensowne tematy o 'dzikuskach' czy 'zespołach Tarzana'. Dla mnie spoko, tylko potem nie wjeżdżaj na innych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można by coś zorganizować, ale bardziej preferuje piątki. Jest całkiem inna atmosfera i większa frekwencja niż w niedzielę. Nie chcę Ci podbierać stanowiska poza tym nie jestem w stanie być na każdym spotkaniu.Tak ,więc wracasz na swoje zaszczytne miejsce organizatora:).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wstępnie chętna, tylko mogę dołączyć chwilę po 20. Będzie ktoś jeszcze czeźwy? :bezradny:

No ja muszę...w końcu....

Może się odważę,choć ostatniego busa do siebie mam o 22.30 z pod domów towarowych,więc długo nie posiedzę,chyba że ktoś mnie do siebie przygarnie na noc ;) :)

No i odwagi mi trochę brak jako że to mój pierwszy raz...i nawet się zrymowało ;)

Miłego dnia wszystkim ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi