Skocz do zawartości
Nerwica.com

Miłosierdzie Boże

drań

Rekomendowane odpowiedzi

Tak bo Bogu najpierw zależy na zdrowiu Twojej duszy, serca, zbawieniu, dopiero na zdrowiu fizycznym.

powiedzmy ,że tak jest .Nie będę nad tym dyskutował. Dziwne jednak czemu Jezus uzdrawiał , wskrzeszał umarłe CIAŁA , ludzi. Ja wiem ,że Boża perspektywa jest inna niż ludzka,,, ale co mi po zdrowiu serca jak ciało zbolałe . Inna sprawa ,że jak cialo chore to żadnej radości w sercu nie doświadczysz . Bóg zapewne wie to lepiej niż my wszyscy , dlatego jeśli już uzdrawia to niech uzdrawia całego człowieka i serce i duszę i może przede wszystkim CIAŁO!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odnośnie tych negatywnych emocji kilka postów wczesniej, był taki user wykonczony czy nadal jest.

Pamietacie jego opisy: nie mam zamiaru nikomu przebaczac, nienawidze, pobije.

Nie robił z tym porządku miał dalej depresje i problemy ze snem, tylko pisal co chwile

więcej wenli, więcej wenli !!!

myśli że tabletki mu wszystko załatwią

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ludzie z czasow Jezusa potrzebowali mniej subtelnych znakow niz my. Nie mieli jeszcze Ducha Sw

w ogóle nie rozumiem tego zdania .

Mniej znaków potrzebowali ? czemu , jak ?, subtelnycuch ( a jakie to ? ) Każde pokolenie leci na cuda jak głodny do chleba.Wtedy i teraz pragniemy tak samo zdrowia .

Nie mieli jeszcze Ducha Sw

I chyba takiej swiatłej medycyny i medyków ( choc to też dar Boży na dzisiaj )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kokos84, ojciec teodor mowil z czego zostali uzdrowieni niektorzy

-- 14 sty 2014, 18:50 --

Kalebx3, zdecydowanie osoba musiala byc zniewolona....normalnie nikt tak nie ryczy i sie nie miota po blogoslawienstwie z wlozeniem rąk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odnośnie tych negatywnych emocji kilka postów wczesniej, był taki user wykonczony czy nadal jest.

Tutaj muszę stanąć po stronie wykończonego. Zemsta i nienawiść to naturalne instynkty. Jeśli ktoś ich nie uznaje, to dopuszcza się zdrady Natury.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj muszę stanąć po stronie wykończonego. Zemsta i nienawiść to naturalne instynkty. Jeśli ktoś ich nie uznaje, to dopuszcza się zdrady Natury.

jak w rozmowie z kims sie nie zgadzasz to argumentujesz czy walisz w leb?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak w rozmowie z kims sie nie zgadzasz to argumentujesz czy walisz w leb?

Na początku argumentuję, jeśli argumenty nie działają, to wtedy walę w łeb.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi