Skocz do zawartości
Nerwica.com

Proszę o pomoc

choryna

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, DeathOfTheMotorneuron napisał:
8 minut temu, choryna napisał:

Jakby były takie wspaniałe, to by tu nie siedzieli... I zbanuj tego przygłupa

No kompletnie nikogo nie obraża 😉

DOTM ,kto się wyzywa , ten się sam tak nazywa ,,,, pamiętasz juz w przedszkolu tego uczono (-;

Edytowane przez Kalebx3 Gorliwy

>>>  Przyjdzie śmierć i będzie miała Twoje Oczy  >>>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, choryna napisał:

Nic o mnie nie wiesz, ale usilnie starasz się mnie poniżyć. Śmiało rób to dalej, pomoże ci to wyjść ze swojego piekła ;)

Uczepiłeś się tego piekła jak rzep psiego ogona. Być może dla Ciebie to egzaltowane określenie. 

Dałam Ci konkretną radę. Wysyłaj CV i zacznij działać. Może się uda za 1 razem, a może za 10 dostać pracę, która Cię usatysfakcjonuje.

A perfekcjonizm polega na tym, że ktoś nadmiernie się stara, żeby osiągnąć jak najlepszy rezultat, często nadmiernie pracując. Tylko zwróciłam uwagę, że to, co opisujesz, ma mało z perfekcjonizmem wspólnego.  

5 minut temu, Kalebx3 Gorliwy napisał:

bez przesadyzmu , gdzie Choryna kogo obraża , ,, ma wywalone na leki i tego sie mocno trzyma , tego broni .

No cóż, ja poczułam się obrażona. 

- Niech mi pan powie jeszcze tylko jedno - odezwał się Harry. - Czy to dzieje się naprawdę, czy tylko w mojej głowie?
[...]- Ależ oczywiście to dzieje się w twojej głowie, Harry, tylko skąd, u licha, wniosek, że wobec tego nie dzieje się to naprawdę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi