Skocz do zawartości
Nerwica.com

PREGABALINA (Egzysta, Linefor, Lynagex XR, Lyrica, Naxalgan, Pragiola, Preato, Pregabalin Accord/Mylan/ Pfizer/ Sandoz/ Sandoz GmbH/ STADA/ Zentiva, Pregamid, Tabagine)

tekla67

Czy pregabalina pomogła Ci w Twoich zaburzeniach?  

243 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy pregabalina pomogła Ci w Twoich zaburzeniach?

• Tak
      174
    • Nie
      48
    • Zaszkodziła
      24

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Dalila_ napisał(a):

Następny płaci za receptę? Co wy, na NFZ macie za darmo, dzwonicie na rejestrację że leki wyszły i tyle, później sms

Dalila słońce. Nie mieszkam na codzień w Polsce i nie mam tu ubezpieczenia. Leczę się prywatnie więc za wizytę i leki płacę 100%

Seroxat 50mg. 50-0-0

Pramolan 150mg. 50-50-50

Lamotrygina 50mg. 25-0-25

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Nieznany24 napisał(a):

Dalila słońce. Nie mieszkam na codzień w Polsce i nie mam tu ubezpieczenia. Leczę się prywatnie więc za wizytę i leki płacę 100%

No dobrze sorry. Ale może inni mogą tak A to duża oszczędność niż 5 min 200 zł. Ta chyba 300 juz

Ile płacisz tam w euro czy czym?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

No dobrze sorry. Ale może inni mogą tak A to duża oszczędność niż 5 min 200 zł. Ta chyba 300 juz

Ile płacisz tam w euro czy czym?

Ja leczę się u specjalisty w Polsce. Każda wizyta to koszt 300zł a przedłużenie recepty 60zł. Moje leczenie zaczynałem w Norwegii ale po roku czasu bezsilnych lekarzy stwierdziłem że nic mi tam nie pomogą. Jedyne co im się udało to wpędzić mnie w uzależnienie od benzodiazepin. Moja pani doktor w Polsce wyciągnęła mnie z tego całego bagna i śmiało mogę powiedzieć że uratowała mi życie, za co jestem i będę jej dozgonnie wdzięczny.

Seroxat 50mg. 50-0-0

Pramolan 150mg. 50-50-50

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

29 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Następny płaci za receptę? Co wy, na NFZ macie za darmo, dzwonicie na rejestrację że leki wyszły i tyle, później sms

Można też wziąć od psychiatry zaświadczenie dla lekarza rodzinnego o stosowanych lekach i wtedy poza jednorazową wizytą u rodzinnego w celu przedstawienia mu owego zaświadczenia przez rok nawet nie dzwonić tylko zamawiać recepty przez IKP :D ale takie zaświadczenie jest ważne tylko rok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Nieznany24 napisał(a):

Pytanie z innej beczki. Czy Wy również macie problemy z wejściem na forum? U mnie od bodajże 2 dni występuje ten problem. Pojawia się komunikat błąd strony.

Ja tez tak mam,dokladnie to samo,albo co jakis czas wywala z forum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

39 minut temu, Nieznany24 napisał(a):

Ja leczę się u specjalisty w Polsce. Każda wizyta to koszt 300zł a przedłużenie recepty 60zł. Moje leczenie zaczynałem w Norwegii ale po roku czasu bezsilnych lekarzy stwierdziłem że nic mi tam nie pomogą. Jedyne co im się udało to wpędzić mnie w uzależnienie od benzodiazepin. Moja pani doktor w Polsce wyciągnęła mnie z tego całego bagna i śmiało mogę powiedzieć że uratowała mi życie, za co jestem i będę jej dozgonnie wdzięczny.

Uu nieciekawie. Dobrze że wyszedłeś to masz do polecenia doktor która wyciągnie z uzależnienia od benzo super

10 minut temu, Nieznany24 napisał(a):

Pytanie z innej beczki. Czy Wy również macie problemy z wejściem na forum? U mnie od bodajże 2 dni występuje ten problem. Pojawia się komunikat błąd strony.

Tak laguje i o

23 minuty temu, Noire Panthere napisał(a):

Można też wziąć od psychiatry zaświadczenie dla lekarza rodzinnego o stosowanych lekach i wtedy poza jednorazową wizytą u rodzinnego w celu przedstawienia mu owego zaświadczenia przez rok nawet nie dzwonić tylko zamawiać recepty przez IKP :D ale takie zaświadczenie jest ważne tylko rok.

Tego nie wiedzialam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

49 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Uu nieciekawie. Dobrze że wyszedłeś to masz do polecenia doktor która wyciągnie z uzależnienia od benzo super

Tak, moja pani doktor jest ordynatorem w placówce walki z uzależnieniem od alkoholu, narkotyków i benzodiazepin. 
Odstawienie tego syfu to była długa droga przez męczarnię. Dzieki pani doktor udało się😀

Seroxat 50mg. 50-0-0

Pramolan 150mg. 50-50-50

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Nieznany24 napisał(a):

Tak, moja pani doktor jest ordynatorem w placówce walki z uzależnieniem od alkoholu, narkotyków i benzodiazepin. 
Odstawienie tego syfu to była długa droga przez męczarnię. Dzieki pani doktor udało się😀

Dzięki tobie również. Wygrzebales silną wolę i jesteś silnym

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Dzięki tobie również. Wygrzebales silną wolę i jesteś silnym

Dziękuję😊. Był jeszcze jeden czarny koń który przyczynił się do mojego zwycięstwa nad uzależnieniem. Była to Pregabalina.

Seroxat 50mg. 50-0-0

Pramolan 150mg. 50-50-50

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi