Skocz do zawartości
Nerwica.com

Oberża pod złamanym paragrafem

Gość iiwaa

Rekomendowane odpowiedzi

salirka, dzieki.

myslalem tez o przyszlosci jak bedzie za 10. 20. 30 lat w naszym kraju. wydawac by sie moglo ze tylko lepiej ze wzgledu na postep technologiczny a ludzie strasza ze zle bedzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemanko. Konkretnie się bawiłem, mimo tego że sam :twisted::D Wiadomo, że z kobietą bawiłbym się o wiele lepiej :smile: Jeden grzaniec wypity, który został potem wytańczony :lol: Dwóch gości mnie wkurzyło, ale obyło się bez awantury :twisted: Bawiłem się oczywiście pod Spodkiem :D Teraz tylko czekać, aż ktoś nagrał mój 'taniec' hahahaha :mrgreen::lol::D Zdrowego, Szczęśliwego Nowego Roku Dla Wszystkich!

Dwie Wiary zapisały się na kartach historii Polski!

Chrześcijaństwo i Wiara Rodzima, dwie tak różne Wiary, a jednak potrafi dużo osób połączyć się dla dobra Ojczyzny!

Bóg-HonoR-Ojczyzna!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Salirka miałem takie myśli, żeby wyrwać laskę na 'parkiet' :D Miałem również, takie myśli że będę miał 'szczęście' i zacznę Nowy Rok od zadymy :twisted::D bo jakiś 'kolega' mnie sprowokuje do awantury, ponieważ tańczę z jego 'koleżanką' :twisted::mrgreen: wiem, chory łeb :D

Dwie Wiary zapisały się na kartach historii Polski!

Chrześcijaństwo i Wiara Rodzima, dwie tak różne Wiary, a jednak potrafi dużo osób połączyć się dla dobra Ojczyzny!

Bóg-HonoR-Ojczyzna!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

salirka, raczej nie zrozumieja, tam ciagle jest gra pozorów.to wcale nie jest tak że ci sie perspektywa zaburzyła, obyczaje ludzkie brodzą w głownie :D dlatego umiejetnosc obcowania z samym sobą jest w tych czasach bardzo cenna cechą.

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kontrast yhy...sami znawcy dr. Albanów na forum tu są łącznie z wielorakim :twisted:

na_leśnik :angel:

BratKat :nono:;)

neon tak wiem przejrzałam na oczy aż u psychiatry wylądowałam bo inni twierdzili, że mam urojenia. I kto tu mówi prawdę :roll: Do dziś tego nie rozgryzłam jak to było dokładnie :? Tajemnica poliszynela ;) Nie sądzili, że tak skończę :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

salirka, myśle że trzeba troche popracować nad dystansem do świata. jak sie tak na moment człowiek zatrzyma i spojrzy za siebie, to zdaje sie że w tym co przeszedł nie ma przypadku. że tak to miało wyglądać ;)

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

salirka, cokolwiek to jest, trzeba przetrzymac, ile by to nie było, rok dwa, a nawet gdyby miało to trwac i 10 lat,wydaje mi sie ze takie jest juz zycie, niektórym wyznacza trude lekcje,w każdym momencie tej udręki może przyjsć jakieś niespodziewane bogosławieństwo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

salirka,

nowy awek :)

jak ktoś idzie lasem i mu szyszka spadnie na głowe to był w tym jakiś sens, powód, czy po prostu zbieg okoliczności?

Zbieg zbieg okoliczności, chyba, ze jestes wiewiorka wówczas sens.

Never say "goodbye." "Goodbye" receives all hope of reunion...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi