Skocz do zawartości
Nerwica.com

Oberża pod złamanym paragrafem

Gość iiwaa

Rekomendowane odpowiedzi

Przestańcie, do mojej pani stomatolog przyszedł kiedyś facet i zaczął koszulę rozpinać - opowiadała mi :D

Dryagan, a niech mrozi. Ja mam męża (obrażonego aktualnie :D ), żaden gówniarz nie dorówna.

Wieloraki, to raczej komentarze o innym charakterze. No gadają coś do siebie, czasami myślą, że nie słychać (części pewnie nie słyszę), czasami mi ktoś powtórzy różne ciekawe rzeczy, a to:

- że mamy w domu skóry lamparcie (dla mnie hit ;) )

- że jestem chuda, bo mąż mnie głodzi :great:

- że na pewno jestem w ciąży, tylko jeszcze nie widać :D

A, rozważania dlaczego nie mamy dzieci, gdzie byliśmy, jak nas przez miesiąc nie było albo czy małżonek jest taki nieprzyjemny również prywatnie, są na porządku dziennym :D

Jeden chłopak był genialny, to nasz "perełek". Kazałam mu na zaliczeniu kolokwium ułożyć kazus - ułożył kazus, który mnie rozbawił. Że będzie w krótkich odstępach czasu, w wykonaniu z góry powziętego zamiaru, włamywał się do gabinetu mojego męża, pozyskiwał informacje, a potem zabierze mu w celu przywłaszczenia wszystkie książki, na raty, bo unieść nie da rady. Ot, czyn ciągły w praktyce :D

Aplikanci są gorsi, a ich często - nie mam na to większego wpływu - słyszę. Niektóre rzeczy są niemiłe, inne wulgarne, jeszcze inne zwyczajnie głupie. Kilka razy ich mąż dość ostro upomniał. Oczywiście panowie mają takie głupie komentarze, dziewczyny nigdy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przestańcie, do mojej pani stomatolog przyszedł kiedyś facet i zaczął koszulę rozpinać - opowiadała mi :D

No cóż, dobrze że od spodni nie zaczął. Wszak różne anomalie anatomiczne się zdarzają...

[videoyoutube=0HGxBkiCkho][/videoyoutube]

wieloraki, pozbądź się gadającego pudła i po problemie ;) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Klient od kawy ani nie jest moim znajomym, kolega ani nikim. Mam nikla przyjemnosc spotykac go w pracy a traktuje uprzejmie tylko dlatego, ze jest stalym klientem. Niestety jego propozycje, komentarze, pytania draznia mnie. Wczesniej mnie zapytal..."czy gdybym nie byla mezatka to czy bym sie z nim umowila" bezsensu pytanie ale coz.

Nie jest dla mnie interesujacy w zaden sposob i nawet jakbym byla sama nigdy nie poszlabym na kawe.

Na koniec oczywiscie przeprasza i pyta czy sie nie gniewam :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie oglądam telewizji, więc nie wiem. Niech sobie świeci czym chce i przed kim chce.

Problem w tym, że my żadnych lamparcich skór nie mamy :D

Mamy skórzane meble, ale to pewnie krowia skóra ;)

Dobranoc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doda powiedziała, że różni ją z Andrzejem jedna literka... Może chodziło jej tak naprawdę o część ciała, którą odsłoniła, wszak różnica też w jednej literce :D

"czy gdybym nie byla mezatka to czy bym sie z nim umowila"

Powiedz mu, że nie, niech się wreszcie odczepi :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam takich doswiadczen nie mam...raz spotkalam tylko kiedys eksyhibicjoniste jak wracalam z dyskoteki o 4 rano. Wyskoczyl w plaszczu i roztwarl o malo nie wpadlam pod auto z wrazenia :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to takich przygód nie miałam :D

Ale w tym roku, jak była Wielkanoc, poszliśmy z mężem na spacer do lasu. Usiedliśmy nad wodą i sięz czegoś śmialiśmy. A po drugiej stronie stawu stał jakiś świr i zaczął się drzeć, żebyśmy do niego przyszli - myślał chyba, że z niego...

Dobra, ja się muszę ewakuować niezwłocznie, czyt. bez zbędnej zwłoki :D

Dobranoc raz jeszcze! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

salir,

mnie jeszcze ekshibicjonistki zadne w droge nie weszly ale ostatnio mijaly mnie takie pijane i rzucaly teksty rozne ale ciacho itp.

iiwaa, w lasach pelno swirow trzeba uwazac. ja widzialem kiedys jeden posuwal drzewo :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi