Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

Ale tu pustki

Jutro do pracy na 10

Musze wstać o 8....a najlepiej mi sie śpi miedzy 6-11

A z panią Kazią jest coraz gorzej

Jak żyć?

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dałem się dzisiaj zamknąć w psychiatryku... nie wiem nawet dlaczego. Zwinąłem się po kilku godzinach.

Dzień dobry Wszystkim 🙂 

Sertralina 150mg

Arypiprazol 30mg

Pregabalina 375mg

Kwetiapina 450mg

Klonazepam/Alprazolam/Lorazepam - doraźnie

F.20 - schizofrenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, el33 napisał:

6 rano... Kto wymyślił taką godzinę powinien się smażyć w piekle...

Ap 13,18

18 Tu jest [potrzebna] mądrość.
Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy:
liczba to bowiem człowieka.
A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć.
:mrgreen:

no to nowy dzień, wstałem z bananem na twarzy, no to kawa 1x! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór 🙂 Próbuję ukrywać odchyły przed innymi, a że sama mieszkam, rzadko muszę to robić 🙂 podoba mi się to, że nastał czas kocyka, skarpetek i ciepłych ubrań. Za to skóra marnieje, dziś po chwili na dworze policzki mnie piekły i ręce już szorstkie. Coś za coś 🙂 

Nuże, wszyscy, którzy macie pragnienie, pójdźcie do wód, a którzy nie macie pieniędzy, pójdźcie, kupujcie i jedzcie! Pójdźcie, kupujcie bez pieniędzy i bez płacenia wino i mleko! (...) Nakłońcie swojego ucha i pójdźcie do mnie, słuchajcie, a ożyje wasza dusza, bo ja chcę zawrzeć z wami wieczne przymierze, z niezłomnymi dowodami łaski okazanej niegdyś Dawidowi! Jak jego ustanowiłem świadkiem dla narodów, księciem i rozkazodawcą ludów, Tak ty wezwiesz naród, którego nie znasz, a narody, które nie znały ciebie, będą śpiesznie podążać do ciebie przez wzgląd na Pana, twojego Boga, i przez wzgląd na Świętego Izraelskiego, gdyż cię wsławił. Szukajcie Pana, dopóki można Go znaleźć, wzywajcie go, dopóki jest blisko! (...) Bo myśli moje, to nie myśli wasze, a drogi wasze, to nie drogi moje - mówi PanLecz jak niebiosa są wyższe niż ziemia, tak moje drogi są wyższe niż drogi wasze i myśli moje niż myśli wasze.

Księga Izajasza 55, 1-9

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie piję Yerbę. Dawno jej nie piłem i delektuję się jej smakiem. Mam nadzieję, że nie będzie to kolidować z 4mg Rysperydonu.

Sertralina 150mg

Arypiprazol 30mg

Pregabalina 375mg

Kwetiapina 450mg

Klonazepam/Alprazolam/Lorazepam - doraźnie

F.20 - schizofrenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Heledore, właściwie to moje zdjęcie, ale jeszcze kot na kolanach 🙂 Dzień dobry, co słychać?

Nuże, wszyscy, którzy macie pragnienie, pójdźcie do wód, a którzy nie macie pieniędzy, pójdźcie, kupujcie i jedzcie! Pójdźcie, kupujcie bez pieniędzy i bez płacenia wino i mleko! (...) Nakłońcie swojego ucha i pójdźcie do mnie, słuchajcie, a ożyje wasza dusza, bo ja chcę zawrzeć z wami wieczne przymierze, z niezłomnymi dowodami łaski okazanej niegdyś Dawidowi! Jak jego ustanowiłem świadkiem dla narodów, księciem i rozkazodawcą ludów, Tak ty wezwiesz naród, którego nie znasz, a narody, które nie znały ciebie, będą śpiesznie podążać do ciebie przez wzgląd na Pana, twojego Boga, i przez wzgląd na Świętego Izraelskiego, gdyż cię wsławił. Szukajcie Pana, dopóki można Go znaleźć, wzywajcie go, dopóki jest blisko! (...) Bo myśli moje, to nie myśli wasze, a drogi wasze, to nie drogi moje - mówi PanLecz jak niebiosa są wyższe niż ziemia, tak moje drogi są wyższe niż drogi wasze i myśli moje niż myśli wasze.

Księga Izajasza 55, 1-9

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na przeziębienie polecam imbir z miodem i cytryną. Działa cuda 🙂 Dni może nie ciężkie, ale bardzo długie i zdecydowanie za wcześnie zaczynane..

@distorted_level68 Jak się dziś czujesz?

Jak umrę, powiedzcie innym, że tego chciałam, tego pragnęłam, o tym śniłam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktoś lubi grzane piwo to czemu nie. Tylko trzeba pamiętać by nie było za gorące jeżeli dodaje się miodu ;) Ja standardowo, dalej niewyspana, dalej padnięta, dalej  nie mogę się na niczym skupić ;)

herbata x3 (tym razem cytrynowa)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@distorted_level68 nie każdy może miód, patrz moja była szefowa, która zamiast tego dodawała sok śliwkowy... W smaku było ciekawe ;)

Co najbardziej szkodzi na sen??? Poza zbyt dużą ilością myśli to katar córki... Co godzina jest akcja odkurzacz i czyszczenie nosa

@Heledore Dobre jest to wino bezalkoholowe, smakuje tak jak zwykłe tylko bez "efektów dodatkowych"?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@distorted_level68 dotyczą ogółu, masy wspomnień, czasem zajęć jakie czekają następnego dnia.. Długo by opowiadać. Ważne, że kolejny dzień jest i można działać, coś zmieniać ;)  Za jakiś czas może uwierzę, że nie jestem tą złą zołzą z chaty na kurzej łapce :P Póki co syrop nr 3 podany, mieszkanie wywietrzone, pora na utulenie do drzemki lub obiad. Zależy co pierwsze nadejdzie

@Heledore chyba mnie przekonałaś 🙂 szukałam kogoś, kto próbował i mógłby zarekomendować. Nawet wiem komu pierwszemu sprawie ]:>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heledore, jestem taki głodny, że - jak to się czasami mówi - zjadłbym konia z kopytami. Matka niedługo przygotuje mi kolację dietetyczną - dziś będzie to sałatka z pomidorów, ogórków i sałaty. Wprost nie mogę się doczekać :D

Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty [Panie Boże] jesteś ze mną. [Ps 23, 4]

Bądź mi skałą schronienia i zamkiem warownym, aby mnie ocalić, boś Ty opoką moją i twierdzą. [Ps 71, 3

Skrót Ps → Księga Psalmów [Stary Testament → Biblia]

Nie możemy się bać, bo tracimy zbyt wiele. Nasz strach jest siłą innych. (cytat za: Michał Kord, "Prawo ojca")

F20.0, Clopizam → 100mg [1-1-1], Asentra → 50mg [1-0-0]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj byłam w Stołecznym Centrum Osób Niepełnosprawnych (SCON) złożyć papiery od lekarza, niestety było bardzo dużo ludzi, 30 osób przede mną i długo czekałam na swoją kolej.

Sometimes I pretend to be normal but it gets boring so I go back to being me

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro piateczek i wyczekany weekend bede spać do 13 🙂

szkoda tylko że gdzieś z tyłu głowy jest strach przed tym co brudne :(

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.