Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, a @z o.o., co tam u Ciebie? Ty to chyba sailorka?

Nuże, wszyscy, którzy macie pragnienie, pójdźcie do wód, a którzy nie macie pieniędzy, pójdźcie, kupujcie i jedzcie! Pójdźcie, kupujcie bez pieniędzy i bez płacenia wino i mleko! (...) Nakłońcie swojego ucha i pójdźcie do mnie, słuchajcie, a ożyje wasza dusza, bo ja chcę zawrzeć z wami wieczne przymierze, z niezłomnymi dowodami łaski okazanej niegdyś Dawidowi! Jak jego ustanowiłem świadkiem dla narodów, księciem i rozkazodawcą ludów, Tak ty wezwiesz naród, którego nie znasz, a narody, które nie znały ciebie, będą śpiesznie podążać do ciebie przez wzgląd na Pana, twojego Boga, i przez wzgląd na Świętego Izraelskiego, gdyż cię wsławił. Szukajcie Pana, dopóki można Go znaleźć, wzywajcie go, dopóki jest blisko! (...) Bo myśli moje, to nie myśli wasze, a drogi wasze, to nie drogi moje - mówi PanLecz jak niebiosa są wyższe niż ziemia, tak moje drogi są wyższe niż drogi wasze i myśli moje niż myśli wasze.

Księga Izajasza 55, 1-9

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe czy można się komuś "przyśnić"? 😍 W pewnych okolicznościach przyrody jest to na 100% możliwe.

Ja bym się chciał przyśnić yakuzie jako lew na basenie hotelowym. Zaatakowałbym anakondę, która pożarła wcześniej kota. Wizualizacja snu

x480-EjE.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anakonda mogła po zeżarciu kota mieć ochotę na więcej, a akurat nie miałaś miecza żeby jej obciąć łeb, wtedy się zmaterializowałem i zginąłem śmiercią tragiczną :classic_cool:

Liczba ofiar

- anakonda

- ja

- kot

Profity:

- reszta uczestników snu przeżyła :classic_smile:

Miałem na dziś plan, żeby kupić pierścień atlantów, ale ten plan jeszcze poczeka :classic_smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć wszystkim!

W pracy coraz wiecej stresów :(

nic nie może być dobrze :(

mam sie bawić w rehabilitanta

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej 🙂 @z o.o., fajnie, lubię fantastykę 🙂 biedny kotek ze snu...

ja dziś jestem bardzo zestresowana i rozbita.

Nuże, wszyscy, którzy macie pragnienie, pójdźcie do wód, a którzy nie macie pieniędzy, pójdźcie, kupujcie i jedzcie! Pójdźcie, kupujcie bez pieniędzy i bez płacenia wino i mleko! (...) Nakłońcie swojego ucha i pójdźcie do mnie, słuchajcie, a ożyje wasza dusza, bo ja chcę zawrzeć z wami wieczne przymierze, z niezłomnymi dowodami łaski okazanej niegdyś Dawidowi! Jak jego ustanowiłem świadkiem dla narodów, księciem i rozkazodawcą ludów, Tak ty wezwiesz naród, którego nie znasz, a narody, które nie znały ciebie, będą śpiesznie podążać do ciebie przez wzgląd na Pana, twojego Boga, i przez wzgląd na Świętego Izraelskiego, gdyż cię wsławił. Szukajcie Pana, dopóki można Go znaleźć, wzywajcie go, dopóki jest blisko! (...) Bo myśli moje, to nie myśli wasze, a drogi wasze, to nie drogi moje - mówi PanLecz jak niebiosa są wyższe niż ziemia, tak moje drogi są wyższe niż drogi wasze i myśli moje niż myśli wasze.

Księga Izajasza 55, 1-9

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może jej tym radość sprawisz? Że ktoś się nią zaopiekuje? 🙂

Właśnie zajadam sałatkę, a wieczorem idę na jogę 🙂 

Księga Izajasza 55, 1-9

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spóźnione smacznego 🙂

Ja obliczam kiedy na wyższą dawkę leków skoczyć. I próbuję jakieś zajęcie znaleźć. Na SSRI potrafię się nudzić.

Sertralina 150mg

Arypiprazol 30mg

Pregabalina 375mg

Kwetiapina 450mg

Klonazepam/Alprazolam/Lorazepam - doraźnie

F.20 - schizofrenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właściwie to nie spóźnione, właśnie skończyłam drugą porcję sałatki 😎

Księga Izajasza 55, 1-9

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobało mi się 🙂 drugi raz byłam i wychodzi, że mam coś nie halo z równowagą (aż koleżanka pytała, czy piłam) 🤨 a jak Ty spędziłeś dzień?

Księga Izajasza 55, 1-9

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na trzeźwo to też miałbym problem z równowagą na jodze :D 

Szczerze mówiąc, to nie wychodząc z domu. Ostatnio, a raczej od długiego, długiego czasu po prostu nigdzie nie wychodzę. A jak wyjdę, to i tak tego żałuję, więc raczej nigdzie nie wychodzę. Już się przyzwyczaiłem, że nikt i nic tego nie zmienią.

Sertralina 150mg

Arypiprazol 30mg

Pregabalina 375mg

Kwetiapina 450mg

F.20 - schizofrenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to były takie "zapoznawcze" ćwiczenia.

A dobrze Ci w domu?

Księga Izajasza 55, 1-9

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze mówiąc, to tak. Jestem introwertykiem z fobią społeczną i dom to dla mnie taki azyl, forteca, miejsce spokoju i odpoczynku.

Praktycznie mówiąc to tak, dobrze mi w domu, filozoficznie mówiąc to nigdzie nie będzie mi naprawdę dobrze. 

Staram się wychodzić ze swojej strefy komfortu, ale i tak często kończy się to szokiem, jakimiś napadami złości i lęku i tak dalej. No nie mogę wyjść do ludzi i się z tego po prostu cieszyć. To wychodzi poza moje możliwości. Potrafię to robić, tylko nie wiem, po co.

Sertralina 150mg

Arypiprazol 30mg

Pregabalina 375mg

Kwetiapina 450mg

F.20 - schizofrenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie wrony, pożegnania nadszedł czas, po rodo internauci dostali w pysk acta2 i tak naprawde kończy się internet jaki znamy. Miło było pogawędzić, czy czasem poszczypać 🙂
 Z pewnością będę tu zaglądał, ale postaram się ograniczyć postowanie do minimum. Mam parę problemów do ogarnięcia, rehabilituję się i leczę na łonie natury. Zachorowałem też na nieuleczalną chorobę - nazywa się pasja jazdy na rowerze, kondycyjnie na razie słabo mi idzie, ale postanawiam poprawę :lol:
Pozdrawiam 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Liber8 napisał:

Witajcie wrony, pożegnania nadszedł czas, po rodo internauci dostali w pysk acta2 i tak naprawde kończy się internet jaki znamy. Miło było pogawędzić, czy czasem poszczypać 🙂
 Z pewnością będę tu zaglądał, ale postaram się ograniczyć postowanie do minimum. Mam parę problemów do ogarnięcia, rehabilituję się i leczę na łonie natury. Zachorowałem też na nieuleczalną chorobę - nazywa się pasja jazdy na rowerze, kondycyjnie na razie słabo mi idzie, ale postanawiam poprawę :lol:
Pozdrawiam 

Szanuję ;)

U mnie słychać tyle, że popadam raz w stany ala depresyjne, potem jest dobrze, raz wywali manię, raz dostałem akinezji takiej że wstałem o 3 w nocy i po 5h snu nie spałem do 16, głównie z tego wszystkiego najbardziej odczuwam podkrążone oczy, mimo iż śpię po 7h nadal mam wrażenie, jakbym był niewyspany.

Z drugiej strona zawodowa, nie czuję się niezależny, mieszkam z rodzicami, jestem na stażu unijnym za marne tysiąc złotych więc tak naprawdę nie mam dużej odpowiedzialności, ale trochę martwi mnie postawa Bartka, który wystawił właśnie ofertę za 7 tysięcy netto na UoP właśnie do nas, a już miejsca się kończą w biurze. Teoretycznie - czuję się że zostanę wywalony, ale dziwi mnie że napisał bym udostępnił tą ofertę na FB XD Pseudo-motywacja czy chęć wyżycia się na kimś? Cholera go wie.

I tak jeżeli skończy się moja przygoda z tą firmą, to przynajmniej było w pewien sposób fajnie, dorobiłem sobie grosza, mam jakieś doświadczenie jak wygląda praca i ludzie pracujący w IT.

Mam jeszcze chyba pecha, bo chyba już ponad 5 razy wkurzyłem naszego "guru", bo czegoś nie kończyłem - a to w projekcie pisałem 3 tysiące linii testów, które były nie potrzebne, zmęczyłem się, zapomniałem czegoś naprawić - dostałem opierz.

Inna sytuacja - tydzień temu w czwartek - wróciły na chwilę "głosy", dostałem parestezji (już sam nie wiem od czego je mam) - pomyliłem pliki, spieprzyłem konfigurację na serwerze.

Jeszcze inna - nie dołączyłem migracji do projektu w Django.

Też nie jestem efektywny jak inni, albo nie mam szczęścia i intuicji do pisania, bo natrafiam na bugi, zapominam komend i muszę googlować, dostaję pustki w głowie i przez 2-3 minuty nie jestem w stanie nic wymyśleć etc. Takich drobnostek jest pełno i powodują że jednak nie komfortowo się pracuje, pomimo iż w teorii wszystko dla mnie wydaje się być banalnie proste.

Eh, życie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam z wodociągiem! ;)

oczko, celtyk i tęcza! hmmm... trudny wybór!

oczko to bardziej dla kobiety, tak mi się wydaje! ;) celtyk dla faceta, no i mam problem! hmmm...!

@Heledore z całym szacunkiem, ale tęczę pominę! ;)

a mój wybór pada na celtyk i złamane Es! praktyczne, skromne, konkretne!

no to kawa 1x, i tak dopiero wstałem! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.