Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

Carica Milica, przy gorzale zawsze było tak, że nikt jej nie lubi, dlatego trzeba lać ją w pysk! ;)

Coś w tym jest. Nigdy nie mogłem zaczaić gdzie jest sens w tych wszystkich płomiennych debatach na temat "która wódka smakuje lepiej", jeżeli większość przed jej piciem i tak wsadzają flaszkę do zamrażalnika i schładzają ją do takiej temperatury, że po wlaniu do gardła wyłączają się wszystkie kubki smakowe :bezradny: .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnie dwa lata, w sensie pory roku,są slabiutkie pod wzfledem temperatur, przynajmniej na północy polski, dawna lata nie widziałem :) bo 5 dni skwaru i 3 miesiące chmur trudno nazwać latem ;s

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej :D

mirunia, distorted_level68, prowadzicie monitoring klimatu? :mrgreen: Takie newsy mi się podobają :great:

Pada od rana śnieg, wieczorem będę odśnieżał :/

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:mrgreen: jakieś plany na niedzielę oczywiście po mszy?

Nie miałam Cię za gorliwego katolika ;) Wybieram się dziś na pyszny obiad w fajnym zajeździe...dają tam ogromne porcje więc wyżerka będzie przednia :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

distorted_level68, moją wiarę zostawmy na boku, to dość trudny temat. Na chwilę obecną mam ochotę na żur w chlebie...wygląda to smacznie ja podają ale nie wiem na co się zdecyduję. Lubię też kluski śląskie z sosem :mrgreen: Jestem zwolenniczką domowego jedzenia...jakieś wyszukane potrawy mnie nie pociągają :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć i czołem! Kluski z roso... eee... sosem! :mrgreen:

Naleśnior dzisiaj w kiepskiej formie :bezradny: .

Ale kawę sobie zrobie. A co! Najwyżej wróci :P .

pamiętam takken'a to było nawet zabawne...! :mrgreen:

Kurde szkoda że nie ma bijatyk na PCty. Aż bym sobie pograł :mrgreen: .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy wiara człowieka, to wyznacznik do określenia tej osoby? :mrgreen:

Oczywiście, że nie! Wiara uważam jest prywatną sprawą i dobrze jak ktoś ja ma a jak nie ma też dobrze :mrgreen: Po co się spierać o coś co do niczego nie prowadzi, powoduje tylko konflikty i nieporozumienia ale ludzie mają widocznie potrzebę udowadniania własnego zdania. Szanuję człowieka za to kim jest a nie w co wierzy lub nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, że nie! Wiara uważam jest prywatną sprawą i dobrze jak ktoś ja ma a jak nie ma też dobrze :mrgreen: Po co się spierać o coś co do niczego nie prowadzi, powoduje tylko konflikty i nieporozumienia ale ludzie mają widocznie potrzebę udowadniania własnego zdania.

True.

Z resztą do czego taka dyskusja miałaby prowadzić? Ktoś się nawróci? Albo porzuci swoją wiarę? I jedno i drugie (czy wiara czy niewiara) za głęboko siedzi w człowieku żeby jakiekolwiek argumenty mogły to zmienić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze prasowanie można olać. Teraz podobno takie zagniecenia modne są :P

Styl na ekskluzywnego żula? :D

Lilith, odsapuj po manewrach i ciesz się że masz sajgon za sobą. Ja dopiero przed sezonem :hide: .

Nogi mi zaraz w cztery litery wejdą :hide:

Pół biedy. Gorzej jakby się od czterech liter odczepiły ;) .

Zimno pizga jak na dworcu w kieleckim, ale słonko świeci.

U nas nawet słońca niet :bezradny: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie znam nikogo, kto lubiłby prasować. To jedna z tych bezmyślnych czynności, która doprowadza mnie do szewskiej pasji.

Zawsze prasowanie można olać. Teraz podobno takie zagniecenia modne są :P

Mnie przy prasowaniu ogarnia wewnętrzny spokój na granicy rezygnacji :roll:

Zagnioty kontrolowane są ok, ale takie wyduźdane ciuchy z pralki wyglądają fatalnie :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.