Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

Dissident, przed świętami kurier czasem się spóźnia :pirate: .
dlatego trzeba zamawiać wcześniej, a nie czekać na ostatnią, wtedy wiadomo, że młyn! :mrgreen:
W tamtym roku temperatura spadała tu do -25 stopni!
nakręcaj mnie dalej! :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, znasz mnie i mój stosunek do gór. Jest nieco, hmmm... fanatyczny? :D

Poza tym ja po prostu lubię ciężkie warunki. Tak w ogóle to zamierzam w (dość odległej) przyszłości też się tam niedaleko osiedlić. Tyle że nie w samych Karkonoszach tylko w Jeleniej. W ten sposób będę miał dwie pieczenie na jednym ogniu upieczone - jakieś namiastki cywilizacji + góry pod ręką. A jako bonus całkiem niedaleko do mojego ukochanego Wrocka :mrgreen: .

Ech, rozmarzyłem się 8) .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, Jak już będę miał kwadrat w Jeleniej to pomyślimy o rezydencji zimowej 8) .

A ty tam zakuwaj, bo się miejscowy spec od nieruchomości naleśniorowi przyda :pirate: .

na_leśnik napisał(a):

mój stosunek do gór. Jest nieco, hmmm... fanatyczny?

popieram!

Mój człowiek! :mrgreen:

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, zawsze byłem zdania że cały pakiet 4 ścian w mieszkaniu to zbędny luksus i naciąganie klientów :twisted: .

Ale jakby Ci coś w oko wpadło to zwróć proszę szczególną uwagę na stan drzwi. Znaczy się czy klamki są :mrgreen: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dissident, smakówa! :mrgreen:

Apropo przechowywania bałwanów, kolega z pracy mi podesłał taką fotę:

W wolnym tłumaczeniu: na sprzedaż bałwan z drugiej ręki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem, chyba się na mnie obraziła bo ją oznaczyłam w jakimś lifestajlowym poście - to były bombki kotki a ona ma kota. wcześniej też ją oznaczałam przy jakichś śmiesznych obrazkach ale widać kotki się nie spodobały :/

jakby nie było to zależy mi na przyjaźni z tą dziewczyną bo ją lubię i cenię i szanuję bardzo ale heh :cry: no wywaliła mnie :cry:

nie wiem, za kilka miesięcy znów ją zaproszę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba się na mnie obraziła
a ma to dla Ciebie jakieś większe znaczenie, poza tą "przyjaźnią"? znacie się w realu?
nie wiem, za kilka miesięcy znów ją zaproszę
udam, że tego nie widziałem! :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.