Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

Arhol, ten wątek jest jak weksel. Zawsze wraca :mrgreen: .

Tylko nie weksel,ledwo co laptopa spłaciłem,weź pan kruwa nie przypominaj :pirate:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stawiam na banana, Dodaj dwie kulki lodów i masz wizualnie jak znalazł :lol:

Nawet nie gadaj. Na śniadanie zrobiłem sobie ostatnio parówkę i dwa jajka. Jadło się... nieswojo :hide: .

Kurde meble z alledrogo mi przysłali i bawię się w puzzle 3d.

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, aaaaaaaaa, śmieszna grupka chadowa ("Underground" lepszy :D), co mi o niej Wolfu gadał. Ja tam nawet prośbę o członkostwo wysłałem swego czasu :P W uzasadnieniu: "A [imię Carica Milica] borderka, a (...) !!!" :D - znaczy, odczytałaś, bo pod wieczór już mi się przestała wyświetlać :P:D

Liber8, Ciebie, jak zostałeś Razwiedczykiem, (z Undera) usunąłem (kontrwywiad działa ;)) - udzielać, mało się udzielałeś, ale wiem, że regularnie żeś nas czytywał ;) No ale skoro zdezerterowałeś, może Cię przywrócić ? (no chyba że za szpiega Razwiedczyków robisz ? :D) ;)

"Kult wygarów !!!"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już pisałem, jestem po jasnej stronie mocy, a więc trzymam z Rozwiedczykami :D

No może teraz jestem już exRozwiedczykiem, a prywatnie to Anonymous Global. Zajmuję się rekrutają nowych członków :D

Ty byłbyś żołnierzem doskonałym, zinfiltrowałem Twoją grupę na fejsie i doszedłem do wniosku, że nadajesz się jako jedyny.

Masz dwie pozytywne cechy:

- przemieszczasz się w terenie

- jesteś odważny

Takich ludzi potrzebują w anonymous. Ja bym się na Twoim miejscu zgłosił :D

[attachment=0]maxresdefault.jpg[/attachment]

A do Undera mnie nie dodawaj.

Spróbuję poćwiczyć silną wolę i nie wchodzić na fb przez 3 dni.

tak po prawdzie to chce mi się już rzygać tym portalem :/// chyba skończy usunięciem konta fb i nastąpi okres wolności, nie wiem czemu mi to konto tak ciąży :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, spoko :D

Nihil jak podejmiesz wyzwanie i będą efekty Twojej działalności, to ja mogę się poświęcić i poproszę Lilith o przyznanie mi rangi Rozwiedczyk :D:D:D

Kurde kończę, za dużo internetów na dzisiaj :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty byłbyś żołnierzem doskonałym, zinfiltrowałem Twoją grupę na fejsie i doszedłem do wniosku, że nadajesz się jako jedyny.

Masz dwie pozytywne cechy:

- przemieszczasz się w terenie

- jesteś odważny

:great:

Takich ludzi potrzebują w anonymous. Ja bym się na Twoim miejscu zgłosił :D

Do grupy o charakterze działań stricte plenerowym poproszę ! ;) Chwilowo, przez swoją głupotę, całkiem "zależny multimedialnie" - teraz "w terenie" z makowego hot-spota ani nie skorzystam :P Właśnie VPNa i TORa na pożyczonym od ojca lapku instaluję, coby dograć jedną sprawę ... :P

tak po prawdzie to chce mi się już rzygać tym portalem :///

Ano - Zuckerberg lewak, żyd, mason, cyklista !!! :D

"Kult wygarów !!!"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, dobra dobra - jakie Razwiedczyki
ale wiesz co? to słowo działa cholernie na mnie źle! :bezradny: to tak jakbyś kogoś bezczelnie obrażał, zamiast używać słów: k.urwo, c.welu, pi.erdolcu., używasz Razwiedczyk! a to powoduję chyba nie tylko u mnie, ale powszechnie maxymalny wkurw! :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na kolacje była sałatka warzywna ze smierdzacą szynką i zamiast majonezu dali musztarde:///

Jak tu nie byc głodnym.

Pomodle sie o wasza madrość i zdrowie

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Razwiedka – w Polsce potoczna nazwa nadana służbom specjalnym Federacji Rosyjskiej. Mianem tym nazywa się Służbę Wywiadu Zagranicznego Rosji (SVR), Federalną Służbę Bezpieczeństwa (FSB), wywiad i kontrwywiad wojskowy GRU. W publicystyce (m.in. u Stanisława Michalkiewicza) spotykane jest także rozciągnięcie tej nazwy na służby specjalne PRL, podległe operacyjnie służbom radzieckim (ze szczególnym uwzględnieniem ich kontynuatorki WSI).

http://www.bliskopolski.pl/slownik/komunistyczny/

"Kult wygarów !!!"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wkurzona jestem bo dołożyła mi na rano kolejne 25mg czyli mam teraz rano 50mg a ja nie umiem na tym funkcjonowac tak mi sie spac chce

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.