Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wybory na prezydenta.

wiejskifilozof

Na kogo zagłosujesz w II turze?  

68 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na kogo zagłosujesz w II turze?

• Dudę
      34
    • Komorowskiego
      20
    • Na nikogo- pójdę na wybory, ale oddam "pusty" głos na znak protestu
      4
    • Na Magdę Gessler
      6
    • Nie idę na II turę wyborów
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Marwil analfabeto-frankowicz przemówił :) sobie zapisze w notesiku że pożyczył mi dobrych snów :)

Pewnie we frankach. :mrgreen:

szwajcarskich??? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

marwil, Tak. Boli Cie to?

nie wkurfiaj lwa... radze grzecznie

Dla mnie to zwykły ....

Domyśl się

Takie wypowiedzi tylko do takiego .... pasują.

Gdyby był w pobliżu miauknął by tylko jak kotek po takim tekście traktującym o mojej córce.

Bywaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin Żyje w społeczności gdzie bezrobocie wynosi 40%, więc siłą rzeczy problemy ludzi są mi bilskie.

To może czas się za robotę wziąć albo wyjechać? :P

pinda, ale nie martw się Duda pomoże Ci z tym kredytem. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin Żyje w społeczności gdzie bezrobocie wynosi 40%, więc siłą rzeczy problemy ludzi są mi bilskie.

:

Właśnie o to cały czas chodzi, że w NORMALNYM państwie pracę powinno się znaleźć u siebie, w swoim kraju, bez wyjeżdżania do jakichś Anglii. :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Było ruchać?

Mówiłem,z e to prostak i słoma mu z butów wystaje. Ale nie Arjana wie lepiej. K*rwa co za oblech.

Jeszcze jedno przezwisko i przekleństwo... i Kolega dorobi się ostrzeżenia.

Co za chamstwo!

Mogłabyś chociaż spróbować sprecyzować do kogo kierowane jest ostrzeżenie, rozumiem że dla Ciebie słowo "ruchać" to pieszczota dla zmysłów :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Twoim związku to Ty nosisz spodnie? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Atakujesz mnie bo do kogoś napisałem a Teraz się Aranjani czepiasz? ;) Jakie to PISowskie. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Twoim związku to Ty nosisz spodnie? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Czasami nosze spodnie...

Ale to raczej nie Twoja sprawa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Duda pospłaca kredyty tak jak wałęsa dal każdemu młodemu 100 milionów :) marwil pewnie też na Wałęsę głosowal, taki typ co za swoje decyzje obwinia innych, najlepiej polityków.

a gdzie jest moje 100 milionow??? sie pytam grzecznie 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:

Właśnie o to cały czas chodzi, że w NORMALNYM państwie pracę powinno się znaleźć u siebie, w swoim kraju, bez wyjeżdżania do jakichś Anglii. :shock:

kto chce to znajdzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, radzę nie kontynuować słownych przepychanek. I do tego ta Twoja czelność formułowania zdań oznajmujących, żeby kontynuować temat.

Dobrze wiesz do kogo skierowałam uwagę. I radzę zważać na formę swoich wypowiedzi. Forum to nie rynsztok Kolego.

Koleżanko, koleżance radze przeczytać wątek od początku i nie ferować wyroku tylko na jednym uczestniku tej debaty ;) Troche obiektywizmu i profesjonalizmu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem pysiorem jestem pysiorem je je, jestem pysiorem jestem pysiorem je je :) I nawet wierze w Boga i niewiernych nawiedzam po nocach, więc nacierajcie się czosnkiem haha

czosnek nie działa na fanatyków... :mrgreen:

poza tym... co to za zabobony !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem pysiorem jestem pysiorem je je, jestem pysiorem jestem pysiorem je je :) I nawet wierze w Boga i niewiernych nawiedzam po nocach, więc nacierajcie się czosnkiem haha

Oj chyba nie do końca znasz wiarę. ;) Czosnek lepszy do dania ale jak wolisz się nacierać to twój wybór. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, radzę nie kontynuować słownych przepychanek. I do tego ta Twoja czelność formułowania zdań oznajmujących, żeby kontynuować temat.

Dobrze wiesz do kogo skierowałam uwagę. I radzę zważać na formę swoich wypowiedzi. Forum to nie rynsztok Kolego.

Koleżanko, koleżance radze przeczytać wątek od początku i nie ferować wyroku tylko na jednym uczestniku tej debaty ;) Troche obiektywizmu i profesjonalizmu :)

Padłam... akurat Monice braku profesjonalizmu i obiektywizmu zarzucić nie można :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.