Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wybory na prezydenta.

wiejskifilozof

Na kogo zagłosujesz w II turze?  

68 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na kogo zagłosujesz w II turze?

• Dudę
      34
    • Komorowskiego
      20
    • Na nikogo- pójdę na wybory, ale oddam "pusty" głos na znak protestu
      4
    • Na Magdę Gessler
      6
    • Nie idę na II turę wyborów
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Wczorajszy wyziew z dupy Szoguna z akcją " telefon do przyjaciela " to jego krzyk rozpaczy przed zbliżającą sie porażką i to ( zobaczycie ) sromotną .

Jak patrzę na tą kobre w okularach to mam ochotę wywalić telewizor ( razem z nim ) przez okno .

Dobrze ,że biorę leki , bo normalnie niewytrzymałbym .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepszym hitem tej kampanii i tak były sondaże z jej początku kampanii

B Komorowski 60% poparcia

A Duda 19% poparcia

hahahahahaha

Szczyt kłamstwa mediów i rządu granic nie zna.....

Najlepszy jednak tekst wygłosił A Michnik znany jako A Szechter.

Napisał on ponoć w Wybiórczej jakieś pół roku coś takiego "Bronisław Komorowski jedynie ma szansę przegrać wybory jak pijany za kierownicą rozjedzie zakonnicę w ciąży na pasach"

Czyżby Panie Aaronie?

Przypomne wynik 1 tury

A Duda 34%

B Komorowski 33%

Zobaczymy czy Aaronek tak dobrze zna sie na polityce jak mu sie wydaje....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto by brał na powaznie sondaze z reżimówek,tozto wiadome ze będą promowac swoich mocodawców,na szczescie nedza ma to do siebie ze otwiera ludziom oczy na tych którzy im tą nędze zafundowali.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze powiedział Ziemkiewicz. Stwierdził, że Komorowski prócz tego że nic nie robi ma tak marny jak na siebie wynik ze względu na to że zbiera cięgi za 8 lat antyrządów platformy.

Prezydent próbował się jakoś tam odciąć od platformy udając jakiegoś tam ojca narodu który spaja wszystkie środowiska co mu się zupełnie nie udało i przegrywa bo jest w tych wyborach jednoosobowym wcieleniem PO za co dostaje baty.

Odwrotnie Duda choć jest kandydatem bardzo partyjnym udało mu się odciąć w pewnym sensie od PiSu i od jego radykalnego skrzydła typu Macierewicz. To daje mu szanse na zwyciestwo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odwrotnie Duda choć jest kandydatem bardzo partyjnym udało mu się odciąć w pewnym sensie od PiSu i od jego radykalnego skrzydła typu Macierewicz. To daje mu szanse na zwyciestwo.
Macierewicza chowają jak mogą bo wiedzą że jakby go pozostawili przy Dudzie to parę procent by spadło. Ja mam nadzieję że wygra Duda a PiS zdobędzie ponad 50% głosów wtedy przekonamy się czy ten raj nastanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eee, Komorowski mocno punktuje Dudę, jest nieźle. ;> I o radzie BN powiedział, i o in vitro. Jest dobrze! :great: O emigracji też ładnie sypie liczbami. :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Psychoanalepsja_SS, jeden z komentarzy bardzo trafny: "@AndrzejDuda jednak posłowie PiS to prymitywni ludzie bez polotu o czym świadczy ten wpis."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie obaj wyglądają sztucznie, teatralnie. No ale to w końcu polityka, więc tu nie ma miejsca na bycie się sobą, tylko oglądamy dwa produkty pod obróbce speców od PR. Może Korwin, Braun czy Kowalski nie używali takich narzędzi ( co uważam za błąd), ale przynajmniej u nich widać było tą szczerość. Nie udawali kogoś, kim nie są i wypadli naturalnie w debacie. Jednak specjaliści by się przydali, bo takie są niestety reguły gry. To że mnie to ujęło, to nic, bo jestem jednym z niewielu. Tu potrzeba zrobić wrażenie na szerszym gronie odbiorców i starsi wyjadacze to zrozumieli. Wiele można zarzucić partiom głównego nurtu, ale potrafią pewne narzędzia wykorzystać np celebrytów. A antysystemowcy ? Korwina popiera Kazik Staszewski, Majewski czy Łazuka i w ogóle tego nie było w żadnym spocie. To jednak ich odróżnia. Pomijając inne aspekty, które się przyczyniły do porażki w wyborach, to te pierwsze wpadają w oko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obie części dla Komorowskiego. A teraz super zagiął Dudę z tym blokowaniem od 9 lat etatu na uczelni. ;D

No rewelacyjnie wypada nasz Prezydent. Ech, niech on wygra te wybory!

Jestem mile zaskoczony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Komorowski tym kąsaniem może Dudzie nie koniecznie zaszkodzić a wręcz dogodzić.

Docinanie likwiduje wrażenie meryoryczne. Komor z początku był merytoryczny później zaczął docinać. Gdyby to były zawody na docinki to by wygrał. Tu jednk chodzi o merytorykę a nie o docinanie....jak powiedział Konarski hakami sam może sobie zaszkodzic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I o JOW-ach, i o SKOK-ach. No niszczy Dudę jak nic. Zajebioza. :D Żeby tylko ludzie nie byli takimi ciemniakami i cokolwiek rozumieli ze słowa mówionego, to Komorowski wygrałby w cuglach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hahahahahhaha

Komorowski jest na tyle głupi, że sam siebie pojechał, powiedział: "Opieka zdrowotna od waszych rządów nie uległa zmianie"

Tylko zapomniał, że od 8 lat rządzi PO a on jest Prezydentem od 5 lat a przynajmniej na tyle ma odwagi że wie że przez te wszystkie lata nic sie nie poprawiło choć wtłoczono do systemu 20 mld wiecej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zbychu 1977, oglądasz chyba inną debatę. :D Duda leży i kwiczy. :yeah:

"Wybory. Nie mogę się doczekać zwycięstwa Dudy: ta emerytura na 50 urodziny, to spanie na pieniądzach, dacza pod palmami, te uśmiechnięte twarze polskich emerytów w darmowej komunikacji, ta wymodlona 100% płodność, jurność, te czyste parki ze ścieżkami rowerowymi, te powroty ze zmywaków do rodzin, do parafii, by pracować w urzędzie szczęśliwości publicznej za 5-krotność obecnej średniej krajowej, te otwarte kopalnie po horyzont, ten zlękniony Putin schowany w dziupli w górach Kaukazu, te jednomandatowe okręgi wyborcze i nasi, NASI w sejmie pracujący za darmo dla dobra wspólnego, to czyste powietrze w Krakowie i odkorkowana Warszawa, ten brak fotoradarów i uśmiechnięta laska w kasie PKP, fen salutujący mi Policjant ze zgolonym wąsem, to cudowne wspomnienie z uśmiechem i rozrzewnieniem mojej wizy do USA, ta potulna bankowość przyjazna klientowi, kochany ZUS za drobniaki w kieszeni i ta budząca podziw kwota wolna od podatku, garnki Zeptera w barach mlecznych, wyścigi kajakowe Uniwerku Warszawskiego i Jagiellońskiego na krystalicznej Wiśle, ten strażnik miejski czekający aż dopije piwko na trawniku, sześciolatki na katechezach zamiast na lekcjach fizyki kwantowej, ci Szwajcarzy biorący kredyty w złotówkach i polskie wieczory kawalerskie na Rynku w Londynie."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.